Wij zoeken zangtalent

FOX presenteert begin 2017 een gloednieuw programma waarin we op zoek gaan naar nieuw, mannelijk zangtalent. We zoeken jonge zangers met een goede stem die samen een nieuwe Nederlandstalige popgroep zullen vormen. 

 

 Bovenaan onze verlanglijst staan geen zingende fotomodellen met funky dancemoves. We zoeken dus geen typische boyband. Wel wordt er gezocht naar kerels met een eigen persoonlijkheid, een passie voor muziek, die graag in het Nederlands zingen. Een gezonde Nederlandstalige popgroep met ballen.

De jongens zullen in een reeks audities en liveshows de kijker en een professionele jury moeten overtuigen. Bij de laatste show moet duidelijk worden wie de favorieten zijn en wie samen de leukste groep vormt. Zo wordt een nieuwe groep samengesteld die alles in huis heeft om de  nieuwe popsensatie van Nederland te worden. Of het uiteindelijk een duo, trio of kwartet wordt, zal afhangen van het ontdekte talent zelf en de mogelijke combinaties.

De minimumleeftijd om mee te doen is 18 jaar. De zoektocht naar het nieuwe talent wordt in het voorjaar van 2017 op het scherm verwacht.

De inschrijvingen voor talent zijn nu gesloten. Maar je kunt je nog wel inschrijven als jurylid!

Wil jij graag aan de andere kant van het podium de talenten beoordelen? Wij zoeken voor deze talentenshow ook een publieksjury! Moedig de jongens aan, laat je mening horen over de optredens en vertel Nederland en België wie de kans moet krijgen om beroemd te worden. Klinkt dat als muziek in de oren?

SCHRIJF JE IN ALS JURYLID