War of the Worlds is terug!

War of the Worlds is terug!

Het tweede seizoen van FOX en CANAL+’s veelzijdige dramaserie War of the Worlds, geschreven en gemaakt door BAFTA Award-winnaar Howard Overman (Misfits, Crazyhead, Merlin) van Urban Myth Films, gaat in première op 20 mei om 21.00 uur op FOX in dubbele afleveringen.

 

De veelgeprezen, moderne verfilming van de klassieke roman van H.G. Wells speelt zich af in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en heeft een sterrencast met onder andere Golden Globe-winnaar en een EMMY- en Tony Award genomineerde acteur Gabriel Byrne (In Treatment) en Golden Globe and Critics Choice Award-winnaar Daisy Edgar-Jones (Normal People). Andere terugkerende castleden zijn Léa Drucker, Natasha Little, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Ty Tennant, Stephen Campbell Moore, Bayo Gbadamosi, Aaron Heffernan en Emilie de Preissac.
 
In het eerste seizoen van War of the Worlds hebben buitenaardse wezens de mensheid bijna uitgeroeid, met slechts een handvol mensen die vochten om te overleven. En niemand was meer in shock door de invasie dan Emily (Daisy Edgar-Jones), die ontdekte dat ze misschien haar eigen vreemde persoonlijke connectie met de aliens had.  
Seizoen twee van War of the Worlds gooit het leven van de personages nogmaals overhoop, wanneer zij ontdekken dat de indringers mogelijk van menselijke aard kunnen zijn. Er wacht hen een spannende strijd om de planeet terug te veroveren. Voor sommigen zal de pure wanhoop om te overleven hen doen overwegen één van hun eigen mensen op te offeren.
 
Vanaf 20 mei, elke donderdag een dubbele aflevering om 21.00 uur op FOX. 

Serie-informatie