Vanaf dit seizoen op FOX: entertainment & live sport

Johan Cruijff Schaal, TOTO KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie bij FOX

Wij brengen vanaf augustus een combinatie van de beste internationale tv-series en live sport op FOX. Naast de vertrouwde serieprogrammering zie je op 4 augustus live de Johan Cruijff Schaal, vanaf 17 augustus geniet je elke maandag- en vrijdagavond van de Keuken Kampioen Divisie en vanaf 25 september kijk je live naar de KNVB Beker.

FOX Sports op FOX
Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega’s van FOX Sports. Naast live voetbal is er op maandag en vrijdag ook veel andere FOX Sports-programmering te zien op FOX: Club TV van o.a. Ajax, Feyenoord en PSV, het actuele sportnieuws in FOX Sports Vandaag, Natafelen met Kees Jansma & Kenneth Perez en FOX Sports Docs met de mooiste verhalen over alle Eredivisieclubs en hun helden. Uiteraard blijft FOX Sports op de vertrouwde en meer uitgebreide wijze live verslag doen van de Keuken Kampioen Divisie en van het volledige KNVB Bekertoernooi.

Bezoek voor alle wedstrijdschema’s en het laatste sportnieuws www.foxsports.nl

Seriezender
Met toevoeging van de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker bieden we je het beste van twee werelden: entertainment & sport. FOX blijft dus jouw seriezender en de series waarvan je het gewend bent, zie je ook dit seizoen weer direct na de internationale première. Je kunt dus gewoon weer rekenen op nieuwe afleveringen van o.a.  The Walking Dead, The Gifted, Empire, American Horror Story en Deep State op FOX.

Wil je meer weten over de Johan Cruiff Schaal, KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie op FOX ? Klik hieronder op het logo voor alle uitzendinformatie.

       

Wil je op de hoogte gehouden worden van je favoriete series óf heb je vragen over onze live sportavonden? Stuur ons dan een bericht via Facebook, Twitter of Instagram.