The Simpsons ‘Gele Zaterdag’ weekendmarathon

Zaterdag 28 juli kleurt FOX van's ochtends tot 's avonds geel. De populairste animatiefamilie ter wereld, The Simpsons, schittert dan tijdens 'Gele Zaterdag'. Op die dag gaat namelijk het complete 29ste seizoen van de FOX-animatieserie, in marathon-vorm, in première. Terwijl een groot gedeelte van Nederland die bewuste zaterdag in de file staat richting het zuiden, kan je van FOX bijna tien uur lang kijken naar de nieuwste avonturen van tekenfilmfiguren Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Aangezien mobiele internetbundels zonder extra kosten gepaard gaan in de hele EU, hoef je óók in het buitenland niets te missen.

Wereldwijd fenomeen
The Simpsons zijn al bijna dertig jaar een begrip. Reden te meer om de bekendste animatiefamilie ter wereld een passend eerbetoon te geven. Met het uitzenden van een compleet nieuw seizoen 'The Simpsons' in marathon-vorm zorgen we voor een primeur. Nooit eerder was een The Simpsons-marathon met nieuw materiaal te zien op zender.

Seizoen 29
Het 29ste seizoen telt 21 afleveringen en bevat de nodige ‘gastoptredens’. Zo passeren Norman Lear, Martin Short, Ray Liotta en Nikolaj Coster-Waldau de revu. Ook Kelsey Grammer (bekend van Frasier) keert terug in de rol van Sideshow Bob voor een zang-scène en Homer vraagt hulp aan Shaquille O'Neal.

'The Simpsons: Gele Zaterdag', 28 juli van 9.30 uur tot 19.15 uur

FOX Summer of Series
Serieliefhebbers hoeven tijdens ‘Summer of Series’ niks te missen bij FOX. De seriezender heeft géén zomerstop en brengt de hele zomer gloednieuwe afleveringen van internationale series. Lopende series als ‘Legion’ en ‘Nashville’ worden deze zomer vervolgd en producties als ‘Queen of the South’, ‘Chicago Med’ en ‘Quantico’ keren deze zomermaanden terug met nieuwe seizoenen.

Serie-informatie