Elke dinsdag 21.05

BEKIJK DE TRAILER

OVER DE SERIE

SYNOPSIS

THE PASSAGE gaat over Project NOAH, een geheime medische facilteit waar wetenschappers experimenteren met een gevaarlijk virus dat alle ziektes kan genezen, maar ook de gehele mensheid kan uitroeien. Wanneer Amy Bellafonte is gekozen als proefpersoon, wordt FBI-agent Brad Wolgast aangesteld om het jonge meisje naar Project NOAH te brengen. Al snel krijgt Brad een vader-dochter-relatie met het kind, en is haar overleving het enige waar hij zich voor inzet..

Door wat Brad en Amy meemaken tijdens hun reis, zijn ze genoodzaakt actie te ondernemen tegen Project NOAH's wetenschappers en Clark Richards, een door Brad getrainde ex-marinier. Maar wanneer de wetenschappers van Project Noah bijna een medicijn hebben gevonden waarmee ze de mensheid kunnen redden, staan ze al snel oog-in-oog met levensgevaarlijke krachtige wezens, die de oorzaak kunnen zijn van een ondenkbare apocalyps.

GEBASEERD OP JUSTIN CRONIN'S
BESTSELLER TRILOGIE

"THE PASSAGE"

MEER

VIDEO'S

ONTMOET DE CHARACTERS

DE CAST

AMY BELLAFONTE

SANIYYA SIDNEY

Een jong meisje wordt opgesloten voor een groots experiments genaamd Project NOAH. Een groep tot wanhoop gedreven wetenschappers denkt dat een kind hun sleutel is tot succes.

BRAD WOLGAST

MARK-PAUL GOSSELAAR

FBI-agent Brad, die de opdracht had Amy te ontvoeren en af te leveren bij Project NOAH, wordt al snel een vaderfiguur voor Amy die haar tegen alle kwaad in de wereld wil beschermen.

TIM FANNING

JAMIE MCSHANE

Voormalig wetenschapper Fanning 'patient zero' zit opgesloten binnen de muren van Project NOAH. Na een zoektocht in Bolivia raakte hij als eerste besmet met het virus en kreeg hij speciale, gevaarlijke krachten.

MAJOR NICHOLE SYKES

CAROLINE CHIKEZIE

Project NOAH's hoofdwetenschapper Caroline is gespecialiseerd in infectieziekten en blijkt een natuurlijk en begaafde leider te zijn. Ze worstelt met de keuze om een gevaarlijk experiment uit te voeren op Amy, ookal kan ze hiermee de mensheid redden.

ALLE CASTLEDEN