The Net – Prometheus

The Net – Prometheus
© BETA FILM GMBH

Serie-alert: vanaf 9 januari om 20:00 uur gaan we verder met The Net – Prometheus en dat wordt op zijn zachtst gezegd, spannend!  Ook deze keer belooft de serie een flinke dosis drama en spannende momenten waarvan we zeker weten dat jullie ervan zullen genieten.  

FOX laat je nooit te lang wachten! Terwijl we allemaal bijkomen van de feestdagen en het einde van The Net – Promised Land, gaan wij meteen door met het volgende seizoen van The Net: Prometheus! Goed om te weten is dat de verhalen los van elkaar staan en dat je dit seizoen ook kan kijken als je het eerste seizoen “Promised Land” niet gezien hebt. Vanaf 1 februari kan je het eerste seizoen terugkijken via Disney+.

The Net – Prometheus, één van de series  uit een verzameling van drie onafhankelijke dramaseries die aan elkaar verbonden zijn door het thema voetbal. De serie vertelt het verhaal van de donkerste kanten van de glamoureuze voetbalwereld en alle ellende die daar achter schuilt. Een internationale serie die zich in verschillende landen afspeelt waaronder het Verenigd Konikrijk, Duitsland, Italië, Ghana en Zwitserland met bekende lokale acteurs waaronder Raymond Thiry (Penoza en Undercover), Tom Wlaschiha (Game of Thrones en Stranger Things), Amanda Abbington (Sherlock), Tobias Moretti (Dark Valley) en Angel Coulby (The Tunnel).

Met The Net komen al jouw gekste serie dromen uit: drama, spanning, moord, liefde en sport in één serie verpakt. En om het nog beter te maken, krijg je drie seizoenen die onafhankelijk van elkaar bekeken kunnen worden, maar toch een geheel vormen zodat je ze alle drie samen kan bekijken – Laat het bingen maar beginnen!

Deze serie toont je de verschillende facetten binnen de wereld van voetbal, want achter de liefde voor het spel zitten verhalen verborgen die een andere kant vertellen: next level doping, het oprichten van een World League, en het grote geld van de Chinese investeerders staan centraal. Het is natuurlijk een dramaserie, maar wie het nieuws leest…

Op maandag 9 januari om 20:00 uur begint FOX met The Net – Prometheus: voormalige voetbalspeler, dopingexpert en chirurg Georg Trotter krijgt de kans van zijn leven om een sportkliniek te runnen als hoofdchirurg. De perfecte gelegenheid dus voor Georg die een niet al te fijn verleden met zich meedraagt. Een traumatisch ongeluk gooide tien jaar geleden zijn leven overhoop. Op het eerste gezicht blijkt de kliniek een goede plek te zijn voor Georg die zich strak aan de regels houdt, maar zoals je het al kan raden – niets is wat het lijkt. Net zoals in de mythologie vertelt The Net – Prometheus een verhaal over de macht van de mens en de grenzen die niet straffeloos overschreden kunnen worden. Hoever is men bereid te gaan in de naam van voetbal?

Begin het jaar met een knal en kijk naar The Net – Prometheus vanaf 9 januari om 20:00 uur dubbele afleveringen op FOX!.

 

Maak kennis met Georg Trotter  

Maak kennis met Erika Green

Maak kennis met Diana Trotter

 

 

Copyright:  © BETA FILM GM

Serie-informatie