SUMMER OF SERIES

Jouw meest ontspannen zomer is begonnen! Of je nou op vakantie gaat, lekker thuisblijft of op het Nederlandse strand gaat genieten van je vrije dagen; jij kunt óveral FOX blijven kijken.

We zenden deze zomer de beste series van Amerikaanse bodem uit. Heb je al een favoriet? Geen zorgen! Je kunt je lievelingsserie de hele zomer blijven volgen.


Klik op jouw provider om te zien hoe jij FOX kunt kijken in het buitenland:

               

Heb je een serie of aflevering gemist? Zo kijk je terug

Kun je niet kiezen? We hebben onze beste series van deze zomer voor je op een rijtje gezet:

The Mentalist
De zowel gehate als geliefde detective Jane lost de meest ingewikkelde misdaden op door alle protocollen aan z’n laars te lappen.

Bones
FBI-agenten Seeley, Bones en hun eigenzinnige team van wetenschappers moeten de meest bizarre en verbijsterende misdaden ooit oplossen.

Chicago Fire
Deze brandweermannen zijn zowel een lust voor het oog als de redders in nood van de inwoners van Chicago.

Chicago Med
Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van de stad. Kijk mee met de moedige artsen die het bij elkaar houden.

Girlfriends’ Guide to Divorce
Abby schreef een zelfhulpboek, maar verbergt voor de hele wereld dat ze zelf ook niet zo perfect is. Abby deelt in Girlfriends’ Guide to Divorce op een grappige manier haar niet-altijd-goede levenskeuzes.  

Legion
Deze Marvel-serie is een aaneenschakeling van What-The-F*ck-momenten. Voor serieliefhebbers een must om te zien.

Nashville
In deze ongekende muziekstad kun je smullen van het drama tussen rijzend talent en tragische mislukkingen.

Quantico
Een kijkje in het leven van FBI-agenten die na hun opleiding aan Quantico de strijd aangaan met terroristen.

Queen of the South
Terese neemt de rol op zich van de vrouwelijke ‘Escobar’ nadat haar vriend wordt vermoord en ze genoodzaakt is zijn plek over te nemen aan het hoofd van zijn drugskartel.

The Simpsons
Het nog niet eerder vertoonde seizoen van The Simpsons komt deze zomer naar je toe. Vermaak je tijdens de files op ‘Gele Zaterdag’ met een marathon van je favoriete getekende familie.

Vergeet niet jouw ultieme Summer of Series-moment te delen via #SOS op Instagram of Twitter. Wie weet delen we je bericht!