Summer of Series

De spannendste zomer beleef je dit jaar niet op vakantie, maar gewoon thuis op de bank! We zenden namelijk de hele zomer onze beste series uit. Denk aan The Walking Dead, Preacher, This Is Us, 24: Legacy, Gangland Undercover, 11.22.63, Legion en APB. Wie heeft er nog zon, zee en strand nodig?

FOX Fan Favoriet
Tijdens de Summer of Series bepaal jij wat er op FOX te zien is. Elke vrijdagavond is het tijd voor de FOX Fan Favoriet. Via Facebook kun je wekelijks stemmen op je favoriete aflevering van The Walking Dead, elke week een ander seizoen. Jij bepaalt! De aflevering met de meeste stemmen wordt uitgezonden. Vanaf 25 juli kun je er elke dinsdag voor zorgen dat jij bepaalt wat wij uitzenden op de vrijdagavond.

Dus wie heeft de beste zomer in het vooruitzicht? Jij!
Je hoeft alleen maar op de bank te ploffen en te zappen naar FOX. 

24: Legacy
Binnen één dag de wereld redden? Eric Carter neemt het stokje over van Jack Bauer in dit zenuwslopende vervolg op 24.

7 juni tot en met 28 augustus
Elke woensdag een nieuwe aflevering en op maandag en vrijdag de herhaling om 21.00 uur op FOX.


Preacher
Van de maker van The Walking Dead: Preacher. Een serie waarin Jesse, een priester met bovennatuurlijke krachten en een drankprobleem er alles (écht alles) aan doet om zijn woonplaats in Texas te beschermen.

19 juni tot en met 25 augustus
Elke maandag een nieuwe aflevering en op vrijdag de herhaling om 22.00 uur op FOX.Gangland Undercover
Als jij zou kunnen kiezen, twintig jaar de gevangenis of infiltreren in de meest beruchte motorbende, welk pad volg jij? Charles Falco kiest het laatste, en jij kunt hem op het randje zien balanceren in Gangland Undercover.

2 juli tot en met 5 oktober (seizoen 1 én 2)
Elke zondag om 23.00 uur en donderdag om 22.00 (herhaling) op FOX. This Is Us
Voor alle dertigers onder ons: dit verhaal is zó herkenbaar. Ook heeft deze serie heel Amerika in z’n ban. Neem jij plaats in deze rollercoaster van emoties?

18 juli tot en met 20 september
Elke dinsdag en woensdag (herhaling) op FOX.

Prison Break
Lincoln reist noodgedwongen af naar Yemen met zijn oude vrienden voor een nieuwe prison break, de grootste ontsnapping ooit.

30 juli tot en met 24 september
Elke zondag om 22.00 uur en zaterdag om 21.00 uur (herhaling) op FOX.

 The Walking Dead
Seizoen zeven zit bomvol Negan, terreur, angst, verraad, vriendschap en natuurlijk: walkers. Gemist of gewoon nog een keer kijken?

31 juli tot en met 23 september
Dubbele afleveringen elke maandag om 23.00 uur en zaterdag (herhaling) 22.00 uur op FOX.Legion
Dit is het Marvel verhaal dat bovenaan je lijst moet staan. De zoon van welbekende dr. Xavier, David, is een van de krachtigste mutanten ter wereld. In Legion leert hij zijn krachten en vijanden kennen, en gaat hij de strijd aan met beiden.

28 augustus tot en met 20 oktober
Elke maandag en vrijdag (herhaling) om 22.00 uur op FOX.APB
Nadat een miljonair getuige is van een gewelddadige misdaad, koopt hij een in moeilijkheden verkerend politiedistrict en veranderd het in een zelf opererend politieteam.

30 augustus tot en met 20 november
Elke woensdag een nieuwe aflevering en op maandag en vrijdag de herhaling om 21.00 uur op FOX.