MAAK KENNIS MET MARCEL FORK

MAAK KENNIS MET MARCEL FORK
© BETA FILM GM

Bekijk The Net vanaf 12 december om 20:00 uur op FOX. Jouw nieuwe favoriete serie over de donkere kanten van de voetbalwereld vol drama en spannende momenten.

Marcel is de typische hooligan: hij houdt zoveel van voetbal dat hij het een beetje te persoonlijk neemt. Je herkent hem wel: die ene die na de match ruzie zoekt met de fans van de tegenstanders.

Maar Marcel Fork is een trouw persoon, zowel aan zijn geliefde sport als aan de mensen om wie hij geeft. Wanneer zijn beste vriend sterft, wil hij natuurlijk weten wie verantwoordelijk is. Al snel beseft hij dat zijn beste vriend niet het enige slachtoffer is. Samen met Lea Brandstätter, een advocate, komt hij dingen te weten die hij misschien liever niet had willen weten. Zijn strijd om de waarheid te ontdekken, leidt tot een strijd om zijn eigen leven te beschermen.

Marcel wordt gespeeld door Max von der Groeben (30) – een Duitse acteur en de zoon van bekende ex-judoka en journalist Alexander von der Groeben. In The Net zal hij enkel in het seizoen Promised Land te zien zijn.

Wil je weten hoever hij bereid is te gaan om de verantwoordelijke te vinden? Kijk naar The Net vanaf 12 december om 20:00 uur dubbele aflevering op FOX!

© BETA FILM GMBH

 

 

Serie-informatie