MAAK KENNIS MET LEA BRANDSTÄTTER

MAAK KENNIS MET LEA BRANDSTÄTTER
© BETA FILM GM

Bekijk The Net vanaf 12 december om 20:00 uur op FOX. Jouw nieuwe favoriete serie over de donkere kanten van de voetbalwereld vol drama en spannende momenten.

Als advocate is het Lea’s missie om gerechtigheid te vinden, maar ze is zich erg bewust van de harde realiteit van het leven. Toch ontmoedigt dit haar niet om de zwakkeren te beschermen tegen de machtigen. Na een traumatische gebeurtenis wordt deze missie nog belangrijker. Lea ziet haar vriend voor haar ogen sterven. Zijn dood zal het begin zijn van een zoektocht naar de waarheid. Overtuigd dat haar vriend vermoord werd, probeert Lea de ontbrekende puzzelstukjes te vinden. Maar wat zal zij vinden en is zij er klaar voor?

Lea Brandstätter wordt gespeeld door Birgit Minichmayr (45) – een Oostenrijkse actrice, meest bekend voor haar werk in de films Downfall, The White Ribbon en Everyone Else waarvoor ze een prijs won voor Beste Actrice op het 59e Internationale Filmfestival van Berlijn. In The Net zal zij in het seizoen Promised Land in actie te zien zijn.

Wil je weten wat ze zal ontdekken en wie ze wel of niet kan vertrouwen? Kijk naar The Net vanaf 12 december om 20:00 uur dubbele afleveringen op FOX!

© BETA FILM GM

 

Serie-informatie