MAAK KENNIS MET JEAN LECO

MAAK KENNIS MET JEAN LECO
© BETA FILM GM

Bekijk The Net vanaf 12 december om 20:00 uur op FOX. Jouw nieuwe favoriete serie over de donkere kanten van de voetbalwereld vol drama en spannende momenten.

Voetbal brengt mensen samen. Je kent het gevoel: jouw favoriete team speelt en je zit samen met jouw familie, vrienden of mensen die je zelfs niet kent te juichen, lachen, huilen en maar te hopen dat jullie winnen. Jean Leco, de voorzitter van de wereldvoetbalbond heeft maar één doel: de World League lanceren - een wereldwijde competitie waarin de beste clubs ter wereld het tegen elkaar opnemen. Zo wil hij mensen bij elkaar brengen.

Maar hij is niet de enige met dromen en plannen. Michelle Awona, Maurizio Corridoni en Chai Dan hebben allen hun eigen belangen. En hoeveel zij hiervoor over hebben, wordt later in de serie duidelijk. Naarmate je Jean en de mensen rondom hem leert kennen, worden zijn ware bedoelingen onthuld. Wat motiveert hem? Is hij eerlijk? Welke persoonlijke belangen heeft hij? Vragen waarop je antwoord zal krijgen als je vanaf 12 december meekijkt ;)

Jean Leco wordt gespeeld door Raymond Thiry (63) – een Nederlandse acteur, vooral bekend van de misdaadserie Penoza en Undercover. In The Net zal hij in alle drie de seizoenen (Promised Land, Prometheus en Power Play) te zien zijn.

Wil je weten wie Jean Leco echt is? Kijk naar The Net vanaf 12 december om 20:00 uur dubbele afleveringen op FOX!

© BETA FILM GM

 

 

Serie-informatie