Keuken Kampioen Divisie op FOX

Vanaf dit seizoen zie je live voetbal op FOX! Naast dat je elke vrijdag- en maandagavond kunt genieten van het beste uit de Keuken Kampioen Divisie, zie je nu ook de Play-Offs bij FOX, gewoon gratis op kanaal 11 of 14. Scroll snel naar beneden voor een volledig overzicht.

Wil je meer voetbal zien bij FOX? We zenden onder andere ook de KNVB Beker uit! Lees hier meer.

 

Keuken Kampioen Divisie Play-Offs 2019

Wie degradeert en wie promoveert? Volg de spannende Keuken Kampioen Play-Offs de hele maand mei bij FOX. De speeldata zijn inmiddels bekend, dus zap snel op onderstaande data naar FOX op kanaal 11 of 14.

Keuken Kampioen Divisie 2018/2019

Op vrijdag brengt FOX een live schakelprogramma met de hoogtepunten van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en aansluitend alle samenvattingen. De maandag staat in het teken van de live wedstrijd van die avond. Ook in de weekenden waarin de Eredivisie stilligt vanwege interlandvoetbal maar er in de Keuken Kampioen Divisie wel wordt gespeeld, zie je meerdere wedstrijden live op FOX.

Naast de Keuken Kampioen Divisie Live zie je op vrijdag en maandag ook veel andere FOX Sports-programma’s op FOX, zoals Club TV (o.a. Ajax, Feyenoord en PSV), het laatste sportnieuws in FOX Sports Vandaag, Natafelen met Kees Jansma & Kenneth Perez en FOX Sports DOC’s met de mooiste verhalen over de Eredivisieclubs en hun helden.

FOX Sports

FOX Sports blijft op de vertrouwde en meer uitgebreide wijze live verslag doen van de Keuken Kampioen Divisie. Dit seizoen worden met ruim 130 wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie meer wedstrijden dan ooit volledig en rechtstreeks uitgezonden. Wil je de wedstrijden van jouw favoriete club live volgen? Abonneer je dan hier op FOX Sports Eredivisie.

Ga voor het laatste nieuws, video’s, samenvattingen, het programmaoverzicht, uitslagen en de stand van de Keuken Kampioen Divisie naar foxsports.nl.  

Bezoek hier de website van de Keuken Kampioen Divisie.