FOX Comic Con Weekend

Wij pakken aankomend weekend groots uit tijdens het FOX Comic Con Weekend. Je kunt je dit weekend als serie-, comic- en gamingliefhebber niet alleen vermaken tijdens de wintereditie van Dutch Comic Con in de Jaarbeurs, maar het blijft nog feest nadat beursdeuren sluiten. Het hele weekend zie je op FOX namelijk Comic Con-series en jouw favoriete The Simpsons-afleveringen!

Dutch Comic Con
FOX is als vaste partner van Heroes Dutch Comic Con ook deze wintereditie niet te missen. Op zaterdag en zondag kun je in het FOX Theater genieten van de beste afleveringen van The Simpsons. Daarnaast kun je in de Experience Hall op de foto met The Simpsons-familie op hun welbekende bank én maak je live-interviews met je favoriete artiesten en tekenaars mee op het Next Level Heroes & FOX Stage.

FOX Comic Con Weekend
Zaterdag 24 en zondag 25 november gaat FOX verder als de Dutch Comic Con beursdeuren sluiten. Plof thuis op de bank om het feestje voor te zetten met een marathon van het nieuwste seizoen van The Walking Dead en je lievelingsafleveringen van The Simpsons. Wil jij bepalen welke aflevering van The Simpsons uitgezonden wordt? Stem woensdag 21 november via Facebook.

Meer Dutch Comic Con? Volg ons via  Facebook, Twitter, Instagram en YouTube!

                              

Serie-informatie