De meest angstaanjagende momenten uit American Horror Story

American Horror Story is een van de meest geroemde horrorseries ter wereld. Liefhebbers kunnen vanaf 18 september weer hun hart ophalen bij het nieuwste seizoen ‘Apocalypse’, een spin-off van de beroemde seizoenen ‘Murder House’ en ‘Coven’. Ter ere van de nieuwe release hebben we de engste momenten uit American Horror Story voor je op een rijtje gezet. Durf jij de fragmenten te bekijken?

1. Cordelia’s zelfverminking – Coven

Cordelia, een van de afstammelingen van Salem uit American Horror Story: Coven, werd blind na een zuuraanval. Nadat ze haar zicht verloor, kreeg ze hiervoor in de plaats een nieuwe helderziende kracht. Toen ze haar zicht terugkreeg na een satanisch ritueel, bleek echter dat ze ook haar helderziende kracht verloor. In een wanhopige poging om haar helderziende kracht terug te kregen, besloot ze haar eigen ogen uit te steken…

 

2. De amputatie van Elsa – Freak Show

Elsa Mars deed er alles aan om een wereldberoemde actrice te worden. Hiervoor ondernam ze extreme stappen en speelde een rol in een snuff-film. Tijdens deze film werden haar benen op afschuwelijke wijze geamputeerd, waardoor ze haar acteercarrière moest vervolgen zonder benen.

 

3. Twisty’s verhaal – Freak Show

Twisty is een van de personages uit American Horror Story die bijna elk seizoen terugkomt. De moordlustige clown hakt er in de serie stevig op los en heeft een voorkeur om voorbij te komen tijdens de meest romantische scènes. Twisty heeft zijn schrikbarende uiterlijk te danken aan een mislukte zelfmoordpoging in zijn circus-jaren. “I’m so dumb, I can’t even kill myself…”

 

4. Rituele moord op Sophie en Milo – Roanoke

In de finale-aflevering van Roanoke worden Sophie en Milo in de kraag gevat door een groep middeleeuwse demonstranten. Wat daarna gebeurt is zó afschuwelijk… deze scène kan niet in deze lijst ontbreken.

 

5. Dr. Thredson’s kelder – Asylum

Lana dacht dat ze ontsnapte aan haar onterechte opname in Briarcliff, waarna bleek dat ze in een veel ergere situatie terecht was gekomen. De zogenaamde ‘held’ Dr. Thredson, die haar hielp ontsnappen, sloot haar direct op in zijn kelder. Wat zij daar aantrof, zul je niet geloven…

Wat vond jij het meest schrikbarende moment uit American Horror Story? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram!

Je ziet American Horror Story: Apocalypse vanaf 18 september elke dinsdag om 23.00 uur bij FOX.

Meer over American Horror Story? Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of YouTube.

                              

Serie-informatie