De grootste series ter wereld bij FOX

Deze maand zie je de grootste series ter wereld op je favoriete zender. Benieuwd naar welke pareltjes jij kunt kijken deze maand? We zetten ze voor je op een rij!

The Gifted
Deze Marvel-serie vertelt het verhaal ná de X-Men. Een wereld waarin mutanten onderdrukt worden en de geheime dienst Sentinel Services ze probeert uit te roeien.


Het tweede seizoen zie je vanaf dinsdag 2 oktober om 20.05. Je kunt de afleveringen nog zeven dagen na uitzending terugkijken (zie hier hoe).

The Walking Dead
De wereldberoemde post-apocalyptische serie is terug met een negende seizoen. Dit keer staat Rick weer aan het roer, maar niet voor lang. Zullen we dan echt afscheid van hem moeten nemen?


Het nieuwe afleveringen van The Walking Dead zie je voor het eerst zondagnacht 7 oktober om 3.30 en vervolgens elke zondagnacht. Wil je jouw 22.00 uur-ritueel behouden? Zap dan elke dinsdagavond om 22.00 naar FOX (én tweet LIVE met ons mee)!

Empire
Cookie en Lucious zijn terug! In dit vijfde seizoen zijn ze meer vastberaden dan ooit om hun plek aan de top te heroveren. Bereid je voor op een verhitte muziekstrijd…


Je ziet Empire seizoen vijf elke dinsdag om 21.05 op FOX. Je kunt deze serie tot zeven dagen terugkijken (zie hier hoe).

American Horror Story
Wát een mysterie over het verhaal van de nieuwe American Horror Story. Langverwacht, maar hij is het dan eindelijk: American Horror Story – Apocalypse.


American Horror Story: Apocalypse is elke dinsdag te zien om 23.00 op FOX. Je kunt deze serie tot zeven dagen terugkijken (zie hier hoe).

Dit zie je deze maand bij FOX:

Alles over je favoriete series? Volg FOX op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube!

                              

Serie-informatie