Chucky: wanna play some more?

Chucky, de moordlustige pop komt vanaf 17 november elke donderdag om 22:00 uur terug op FOX voor een tweede seizoen. En we weten zeker dat hij chaos en spanning met zich mee zal brengen! Na een mislukt duivels plan om een kinderziekenhuis binnen te vallen (seizoen 1), is Chucky terug: hij is bloeddorstig en hij wil wraak! Tieners Jake, Devon en Lexy, nu de gezworen vijanden van Chucky, kunnen beter met één oog open slapen!


Bekijk de nieuwe afleveringen van Chucky vanaf vandaag, elke donderdag dubbele afleveringen om 22:00 uur.

 

Na groot succes komt Chucky terug voor een tweede seizoen en hier is wat je te wachten staat:

Chucky wist zich altijd al ongestraft uit situaties te redden en deze keer is het hem weer gelukt. Dit is een bittere pil voor de tieners Jake, Devon en Lexy die nog steeds moeite hebben om bij te komen van de trauma’s die ze hebben opgelopen. En om alles ietsje erger te maken: het is Chucky gelukt om zijn ziel in 70 andere poppen te stoppen en ze zijn op jacht naar de overlevenden! Het tweede seizoen geeft ons ook de kans om terug te blikken op de jeugd van Lee Ray, voor hij Chucky werd.  

Met dit tweede seizoen komen acteurs Zachary Arthur (Jake), Bjorgvin Arnarson (Devon) en Alyvia Alyn Lind (Lexy) terug op je scherm, en ook de originele cast zal weer aanwezig zijn met Jennifer Tilly (Tiffany), Alex Vincent (Andy) en Brad Dourif (Chucky).

Dit seizoen mogen de die-hard fans onder ons zeker niet te missen!

 

Eerste seizoen gemist?

Het begint allemaal met Jake die een oude ‘good guy’ pop koopt bij een garageverkoop. Maar dun, dun, dun: de pop is niet zomaar een pop. Dit ‘onschuldige aankoopje’ leidt tot chaos en verandert alles in de kleine Amerikaanse stad waarin hij woont. Al snel krijgen de inwoners te maken met een reeks gruwelijke moorden die de diepe verborgen geheimen van de stad blootleggen. Terwijl Chucky zelf te maken krijgt met vrienden en vijanden die uit zijn verleden opduiken en de waarheid van zijn échte oorsprong dreigen te onthullen.

Wanna play again? Kijk naar het tweede seizoen vanaf 17 november, elke donderdag om 22:00 uur, een dubbele aflevering op FOX!

Serie-informatie