War of the Worlds

Promo

Seizoen 2
00:10

Samenvatting

Na een aanval van aliens vechten de menselijke overlevenden voor hun planeet. Bill weet inmiddels meer over hen en ontdekt dat er veel overeenkomsten zijn tussen hen en de aliens, en met name Emily.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Aflevering 1

  +

  Nadat Emily is verdwenen op een ruimteschip vallen de overlevenden in Londen de teruggekeerde, sterkere aliens aan. Emily wordt gevonden en merkt dat er aan haar loyaliteit wordt getwijfeld.

 • 2

  Aflevering 2

  +

  Emily kampt met herinneringen aan Adina en de andere aliens. Zoe moedigt Bill aan de overeenkomsten tussen Emily en de aliens tegen hen te gebruiken. Maar Adina heeft hoge verwachtingen van Emily.

 • 3

  Aflevering 3

  +

  Catherine rouwt om Mokrani en ontdekt met Nathan en Sophia dat Bill Ward ooit hoogleraar in Londen was. Ze wil erheen, ondanks de spanningen met Nathan die bang is dat ze gevaar zullen lopen.

 • 4

  Aflevering 4

  +

  Catherine, Nathan en Sophia gaan naar Londen. Catherine hoort dat Sophia zwanger is en steunt haar niet, waardoor Sophia nog meer twijfelt of ze het kind moet houden, tot ze het aan Nathan vertelt.

 • 5

  Aflevering 5

  +

  Catherine doet nieuwe ontdekkingen over de aliens. Bill vertelt Ethan, Dominic en Michael dat hij de aliens met een virus wil besmetten. Hij keurt hun gedrag jegens de gegijzelde Isla af en redt haar.

 • 6

  Aflevering 6

  +

  Sophia bekijkt video's van het dode mens Dylan. Catherine bekijkt z'n algoritmen die het gedrag van de aliens verklaren. Samen doen ze een verbluffende ontdekking over hoe die op aarde kwamen.

 • 7

  Aflevering 7

  +

  Chloe hoopt dat Sacha terugkeert, al zit hij achter de dood van Ash. Emily laat Bill het virus op haar testen, maar het heeft een schadelijk effect. Sacha hoort van Bills werk en wil Emily redden.

 • 8

  Aflevering 8

  +

  Isla moet een besluit nemen als Bill en Catherine haar de waarheid vertellen en confronteert Adina met geheimen. De overlevenden bereiden een aanval op de aliens voor en zijn afhankelijk van Bill.

Specials