War of the Worlds

maandag 16 november 22.55

Aflevering 3 en 4

Seizoen 1
00:30

Wanneer te zien

 1. maandag 16 november om 22.55

  Aflevering 1 (Afl.01 - S01)

 2. maandag 16 november om 23.55

  Aflevering 2 (Afl.02 - S01)

 3. dinsdag 17 november om 01.00

  Aflevering 3 (Afl.03 - S01)

Samenvatting

Slechts enkele uren na het eerste signaal van buitenaards leven wordt, op een kleine groep overlevenden na, de complete wereldbevolking uitgeroeid. Terwijl aliens jacht maken op de laatste overlevenden, komen we er niet alleen achter wie de vijand is, maar ook waarom zij vastbesloten zijn om de mensheid uit te roeien.

Video's

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Aflevering 1

  +

  Als astrofysici signalen vanuit een ander sterrenstelsel ontvangen, is dat het definitieve bewijs van intelligent buitenaards leven. Bij het eerste contact wordt de mensheid bijna geheel uitgeroeid.

  Wanneer te zien
  maandag 16 november om 22.55
  Op FOX
 • 2

  Aflevering 2

  +

  Na de buitenaardse aanval zijn er nog een paar groepen mensen over. Om te kunnen overleven zullen ze moeten samenwerken, want de vijand zal niet rusten voor alle mensen zijn uitgeroeid.

  Wanneer te zien
  maandag 16 november om 23.55
  Op FOX
 • 3

  Aflevering 3

  +

  De overlevenden zijn gedwongen om onaangename waarheden onder ogen te zien. Catherine is geschokt als ze ontdekt welke rol zij heeft gespeeld in het tot stand komen van de buitenaardse aanval.

  Wanneer te zien
  dinsdag 17 november om 01.00
  Op FOX
 • 4

  Aflevering 4

  +

  De overlevenden doen ontwapenende ontdekkingen over de aliens en over zichzelf. Mokrani opent de aanval en vecht met de aliens. Ash moet de moeilijkste beslissing van zijn leven nemen.

  Wanneer te zien
  dinsdag 17 november om 02.00
  Op FOX
 • 5

  Aflevering 5

  +

  Er ontstaan barstjes als de overlevenden verschillende manieren ontwikkelen om zich staande te houden. Jonathan is in de war van Sacha's vreemde gedrag. Emily is een prikkelend raadsel voor Bill.

  Wanneer te zien
  dinsdag 17 november om 22.55
  Op FOX
 • 6

  Aflevering 6

  +

  De connectie van sommige overlevenden met de aliens roept moeilijke vragen op. Bill doet een verrassende ontdekking. Sacha gedraagt zich steeds vreemder, en Toms verjaardag moet gevierd worden.

  Wanneer te zien
  woensdag 18 november om 00.00
  Op FOX
 • 7

  Aflevering 7

  +

  Het noodlot slaat toe met een andere toekomst als gevolg. Catherine stelt andere prioriteiten na de komst van Sophia. De situatie tussen Jonathan en Sacha bereikt een kritiek punt.

  Wanneer te zien
  woensdag 18 november om 01.00
  Op FOX
 • 8

  Aflevering 8

  +

  In de grandioze slotaflevering proberen de overlevenden het tij te keren. Mokrani en Catherine bereiden zich voor op de strijd van hun leven. Emily zoekt antwoorden, en Sacha blijft visioenen krijgen.

  Wanneer te zien
  woensdag 18 november om 02.05
  Op FOX

Specials