Vermist

NL3 - 12NL3 - 12
SBS Belgium
Vermist

Samenvatting

De zenuwslopende zoektocht van de Cel Vermiste Personen naar een vermist persoon zorgt elke week weer voor de nodige spanning, emoties en frustraties.

Afleveringen

 • 1

  Eline

  +

  Opschudding tijdens een uitzending van De Ideale Wereld. Enkele links-radicale jongeren zetten de boel op stelten wanneer de partijleider van de extreem-rechtse Vlaamse Volkspartij te gast is.

 • 2

  Frank

  +

  Frank verdwijnt na een banale ruzie met zijn vrouw. De Cel Vermiste Personen vindt echter sporen van opzet en de ondervragingen leveren geen fraai familieportret op: Frank zat behoorlijk onder de plak en de zoon is een jongen met problemen.

 • 3

  Andre

  +

  Een rechter komt niet opdagen op een proces en meteen wordt er alarm geslagen. Werd hij slachtoffer van de criminelen die hij moest berechten? Wanneer blijkt dat de rechter met verschillende vrouwen seks had, komt de Cel voor een raadsel te staan.

 • 4

  Lotte

  +

  Vijf jaar na de verdwijning van studente Lotte duikt er plots een nieuw spoor op in deze zaak. Het lijkt er zelfs op dat ze nog leeft… Haar toenmalige professor sociologie, Thomas Vens, zit echter al jaren in de cel voor de moord op Lotte.

 • 5

  Joeri

  +

  Joeri, de broer van Michael, verdwijnt niet zo lang nadat hij is vrijgekomen uit de gevangenis. Gezien zijn verleden van drugs en kleine criminaliteit, gaat Michael er vanuit dat zijn broer weer op het slechte pad is.

 • 6

  Louic

  +

  De 15-jarige Louic komt na een avondje stappen niet thuis. De ongeruste ouders informeren bij zijn vrienden, maar niemand weet waar hij is.

 • 7

  Siska

  +

  Siska is de nieuwe Astrid Bryan, rijk geboren en volop genietend van alle media-aandacht die haar te beurt valt. Maar wanneer ze na een feestje op de Lokerse Feesten verdwijnt, komt de Cel Vermiste Personen er achter dat niet alles rozengeur en maneschijn was.

 • 8

  Laurent

  +

  Vader Laurent en dochter Hanna zijn samen verdwenen. Laurent is een crime scene cleaner en de Cel leert al gauw dat hij af en toe ook opkuiswerkjes uitvoert voor criminelen.

 • 9

  Dimi

  +

  Dimi is een muzikaal wonderkind en al op zijn 15 jaar een veelgevraagd vioolvirtuoos. Wanneer ontdekt wordt dat hij net voor een optreden uit zijn loge is verdwenen, wordt onmiddellijk alarm geslagen.

 • 10

  Jasper

  +

  Gealarmeerd door de buurvrouw, doet de Cel Vermiste Personen een vreemde vondst in het appartement van de vermiste Jasper. Alle ramen zijn afgeplakt met een folie en ze vinden er een obscure collectie rontgenfotos.