The Strain

NL4 - 16NL4 - 16
The Strain © 2017 FX Productions, LLC.  All rights reserved.
The Strain

Samenvatting

In het vierde en laatste seizoen van de spannende serie The Strain heeft de Meester alle macht in handen en heersen de strigoi op straat. Een team van dappere strijders probeert de mensheid te redden.

Afleveringen

 • 1

  The Worm Turns

  +

  Na de kernoorlog heerst de Eeuwige Nacht. Vol afschuw over de wandaden van zijn zoon verhuist Eph van NY naar Philadelphia. Als hij daar nieuwe strijders treft, wordt het vuur in hem weer opgerakeld.

 • 2

  The Blood Tax

  +

  Dutch wil ontsnappen aan het fokprogramma van de strigoi en zich aansluiten bij Setrakian. Gus trekt zijn neef aan voor een klus die zijn bende de macht moet geven over de ondergrondse economie.

 • 3

  One Shot

  +

  Quinlan en Fet merken dat het stelen van een kernkop nog niet zo eenvoudig is. Eph en Alex komen met een nieuw wapen tegen de strigoi, en een in afzondering levende Zack wordt verliefd.

 • 4

  New Horizons

  +

  Dutch moet een deal sluiten met Desai, terwijl ze probeert te ontsnappen uit een strigoi fokkliniek. Eph en Alex willen de duistere geheimen onthullen achter het nieuwe plan van het Partnership.

 • 5

  Belly of the Beast

  +

  Fet en Quinlan zijn een kernwapen op het spoor, terwijl Eph en Alex blijven zoeken naar het alomvattende plan van de Meester. Dutch zit vast, maar komt een oude bekende tegen.

 • 6

  Tainted Love

  +

  Fet en Quinlan moeten een manier vinden om de kernbom naar NY te krijgen, terwijl een wanhopige Eichhorst steeds dichterbij komt. Zack doet een vreselijke ontdekking over zijn nieuwe liefde.

 • 7

  Ouroboros

  +

  Het gaat slecht met de gezondheid van Setrakian, die alles op alles zet om te zegevieren. Fet en Quinlan racen terug naar Manhattan, terwijl de Meester de stad vergrendeld om iedereen uit te vagen.

 • 8

  Extraction

  +

  Om de Meester te verslaan, zullen de strijders hem eerst moeten vinden. Het plan is nu om zijn menselijke collaborateurs te volgen, te beginnen bij een goede bekende van Dutch in de bloedbank.

 • 9

  The Traitor

  +

  Door de komst van een onverwachte gast borrelen oude conflicten weer op. Het onderlinge vertrouwen in de groep komt in gevaar. Op basis van dubieuze informatie, begint de groep aan de laatste aanval.

 • 10

  The Last Stand

  +

  Quinlan komt met een plan dat uit nood is geboren, maar de prijs is hoog. Eph worstelt met zijn geweten. Dutch en Gus maken zich op voor de laatste slag van de mensheid tegen de Meester.