The Simpsons

NL2 - 6NL2 - 6

zaterdag 25 juli 14.00

THE SIMPSONS GELE ZATERDAG 28 JULI

00:40

Wanneer te zien

 1. zaterdag 25 juli om 12.30

  The Serfsons (Afl.01 - S29)

 2. zaterdag 25 juli om 13.00

  Springfield Splendor (Afl.02 - S29)

 3. zaterdag 25 juli om 13.30

  Whistler's Father (Afl.03 - S29)

Samenvatting

Deze animatieserie vertelt de satirische avonturen van een alledaags Amerikaans gezin in het kleine dorpje Springfield.

Video's

Afleveringen

 • 1

  The Winter of Our Monetized Content

  +

  Als een filmpje van de ruziënde Bart en Homer viraal gaat, worden vader en zoon beroemdheden op de sociale media. Intussen verzet Lisa zich tegen het nieuwe, geïndustrialiseerde nablijfsysteem op school.

 • 2

  Go Big or Go Homer

  +

  Homer krijgt de supervisie over stagiairs, onder wie de 35-jarige Mike, die Homer vraagt om zijn mentor te worden. Als Mike een eigen bedrijf begint, worden Homer en hij door een menigte achtervolgd.

 • 3

  The Fat Blue Line

  +

  Bij een straatfestival is een zakkenroller actief. Als een man onterecht in de cel belandt, doet commissaris Wiggum er alles aan om de naam van de verdachte te zuiveren en de echte dader te pakken.

 • 4

  Treehouse of Horror XXX

  +

  In de 30e Treehouse of Horror zitten een duivelse Maggie, een missie om Milhouse uit een andere dimensie te redden, de geest van Homer die nieuwe lichamen past en een op een alien verliefde Selma.

 • 5

  Gorillas On the Mast

  +

  Na een bezoek aan het Aquatraz Water Park besluit Lisa de gevaarlijkste dieren van Springfield de vrijheid te geven. Homer kan een eindelijk een boot kopen, maar veel lol heeft hij er niet van.

 • 6

  Marge the Lumberjill

  +

  Marge merkt dat iedereen haar saai vindt en wordt wedstrijdhouthakker. Ze heeft talent! Als ze met haar trainer Paula een maand naar Portland gaat, vreest Homer dat hij Marge kwijtraakt.

 • 7

  Livin' la Pura Vida

  +

  De Simpsons gaan mee op de traditionele reis van de Van Houtens naar Costa Rica, een reis die de Simpsons zich niet kunnen veroorloven. Lisa ontdekt waarom de Van Houtens elk jaar weer gaan.

 • 8

  Thanksgiving of Horror

  +

  De Simpsons krijgen verschillende Thanksgivingnachtmerries voorgeschoteld, zoals de eerste Thanksgiving, pech met kunstmatige intelligentie en een gevaarlijke ruimtereis met bewuste cranberrysaus.

 • 9

  Todd, Todd, Why Hast Thou Forsaken Me?

  +

  Marge laat Maggie niet met een andere baby spelen, omdat zijn moeder zo irritant is, met als gevolg dat Maggie in een depressie schiet. Mr Burns draagt Homer op om Cletus van zijn fortuin te ontdoen.

 • 10

  Bobby: It's Cold Outside

  +

  Iemand steelt kerstpakketjes bij de mensen op de stoep, net op het oment dat Sideshow Bob door het winkelcentrum als kerstman wordt ingehuurd.

Specials