The Royals

woensdag 21.30

© Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.
The Royals

Wanneer te zien

 1. woensdag 19 augustus om 00.50

  Stand And Unfold Yourself (Afl.01 - S01)

 2. woensdag 19 augustus om 02.05

  Infants Of The Spring (Afl.02 - S01)

 3. woensdag 19 augustus om 21.30

  We Are Pictures Or Mere Beasts (Afl.03 - S01)

Samenvatting

The Royals gaat over een fictieve versie van de Britse koninklijke familie. Aan het begin van de serie is koning Simon het staatshoofd. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw, koningin Helena (Elizabeth Hurley), die heel wat te stellen heeft met haar twee jongste kinderen, de nogal hedonistische tweeling Liam en Eleanor. Van de geplande troonopvolger, oudste zoon Robert , wordt gedacht dat hij om het leven gekomen is, waardoor onverwachts Liam klaargestoomd moet worden voor de troon.

Afleveringen

 • 1

  It Is Not, Nor It Cannot Come To Good

  +

  Na de dood van koning Simon geeft zijn opvolger Cyrus de monarchie een nieuwe aanblik. Prins Liam wil wraak en krijgt hulp uit onverwachte hoek. Koningin Helena zoekt ruimte voor machtsuitoefening.

 • 2

  Welcome Is Fashion And Ceremony

  +

  Door prins Liams zoektocht naar wraak komt een geheim aan het licht dat gevolgen heeft voor de toekomst van de monarchie. Prinses Eleanor laat een oud vuur opnieuw ontbranden.

 • 3

  Is This Not Something More Than Fantasy

  +

  Prins Liam en prinses Eleanor ondernemen beiden een reis die niet zo eindigt als verwacht. Thuis ontmoet koningin Helena een nieuwe rivaal, en koning Cyrus krijgt slecht nieuws.

 • 4

  What Has This Thing Appear’d Again Tonight

  +

  Koning Cyrus neemt het op tegen koningin Helena en doet zijn best om koning Simons nalatenschap te vernietigen. Intussen vindt prinses Eleanor een vriend.

 • 5

  The Spirit That I Have Seen

  +

  De nieuwe relatie van prinses Eleanor leidt tot problemen in en buiten het paleis als koning Cyrus een openbare ceremonie gebruikt om zijn imago te verstevigen. Koningin Helena komt achter verraad.

 • 6

  Doubt Truth To Be A Liar

  +

  De tweeling viert zijn verjaardag in het paleis, waar het uit de hand loopt. Koningin Helena en prins Liam richten de blik op het verleden op zoek naar antwoorden voor de toekomst.

 • 7

  Taint Not Thy Mind, Nor Let Thy Soul Contrive Against Thy Mother

  +

  De koningin en de prinses komen tot elkaar. De prins weet meer over de avond dat hij het bewustzijn verloor. Pryce komt meer te weten over wie erachter het symbool zit.

 • 8

  Be All My Sins Remembered

  +

  Relaties veranderen voorgoed als de geschiedenis van de koninklijke familie in twijfel wordt getrokken.