The Royals

woensdag 21.30

© Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.
The Royals

Wanneer te zien

 1. woensdag 30 september om 00.45

  Is This Not Something More Than Fantasy (Afl.03 - S02)

 2. woensdag 30 september om 01.45

  What Has This Thing Appear’d Again Tonight (Afl.04 - S02)

 3. woensdag 30 september om 21.30

  The Spirit That I Have Seen (Afl.05 - S02)

Samenvatting

The Royals gaat over een fictieve versie van de Britse koninklijke familie. Aan het begin van de serie is koning Simon het staatshoofd. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw, koningin Helena (Elizabeth Hurley), die heel wat te stellen heeft met haar twee jongste kinderen, de nogal hedonistische tweeling Liam en Eleanor. Van de geplande troonopvolger, oudste zoon Robert , wordt gedacht dat hij om het leven gekomen is, waardoor onverwachts Liam klaargestoomd moet worden voor de troon.

Afleveringen

 • 1

  Together with Remembrance of Ourselves

  +

  De dood van de moordenaar van koning Simon opent nieuwe perspectieven voor de koninklijke familie. Liam zoekt troost in gelegenheden van bedenkelijk allooi. Prins Robert leeft, maar is hij gezond?

  Wanneer te zien
  woensdag 21 oktober om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 28 oktober om 00.55
  Op FOX
 • 2

  Passing Through Nature to Eternity

  +

  Geholpen door haar nieuwe Lord Chamberlain bedenkt koningin Helena een plan om vast te stellen wie de vader is van prins Liam en prinses Eleanor. Liam begint aan een nieuwe, gecompliceerde relatie.

  Wanneer te zien
  woensdag 21 oktober om 22.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 28 oktober om 01.55
  Op FOX
 • 3

  Aye, There's the Rub

  +

  Een zieke Helena raakt in de ban van een realityprogramma. De identiteit van de vader van Liam en Eleanor wordt onthuld net op het moment dat beiden verwikkeld zijn in een hartstochtelijke relatie.

 • 4

  Our (Late) Dear Brother's Death

  +

  Jasper en Eleanor geen helemaal op in hun relatie, terwijl Liam zich opnieuw een oordeel vormt over zijn nieuwste vlam. Het paleis organiseert een persconferentie om schokkend nieuws bekend te maken.

 • 5

  Born to Set it Right

  +

  Aan de vooravond van een openbaar optreden dreigen de privésores van de familie publiek bezit te worden. Beck gaat naar het paleis met het vizier gericht op Eleanor. Een confrontatie met Jasper volgt.

 • 6

  More Than Kin, and Less Than Kind

  +

  Het is kerst. Liam geeft het personeel in een opwelling vrij, zodat de familie zichzelf moet zien te redden. Een flirt heeft voor Helena onverwachte gevolgen.

 • 7

  The Counterfeit Presentment of Two Brothers

  +

  De familie maakt zich op voor het Volksgala. Alle leden van de familie laten zich veilen voor het goede doel. Cyrus komt met een plan om zijn kroon te behouden. Liam en Robert boksen tegen elkaar.

 • 8

  In The Same Figure, Like The King That's Dead

  +

  Jasper wil een deal sluiten om zijn verleden te beschermen en zijn toekomst veilig te stellen. Helena maakt stiekem een romantisch reisje naar Parijs. Liam en Willow maken een emotionele tijd door.

 • 9

  O, Farewell, Honest Soldier

  +

  De Geheime Raad komt bijeen om te bepalen wie als de enige ware koning van Engeland zal heersen. Jasper heeft voor Liam informatie die de monarchie met een nieuw mysterie confronteert.

 • 10

  To Show My Duty in Your Coronation

  +

  Liam is op onverwachte plekken te vinden. Helena treurt om een recent verlies. Jasper probeert nog één keer om Eleanor voor zich te winnen. Vaststaat in elk geval dat niets blijft zoals het was.