The Royals

woensdag 4 november 21.30

© Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.
The Royals

Wanneer te zien

 1. woensdag 28 oktober om 00.55

  Together with Remembrance of Ourselves (Afl.01 - S03)

 2. woensdag 28 oktober om 01.55

  Passing Through Nature to Eternity (Afl.02 - S03)

 3. woensdag 4 november om 21.30

  Aye, There's the Rub (Afl.03 - S03)

Samenvatting

The Royals gaat over een fictieve versie van de Britse koninklijke familie. Aan het begin van de serie is koning Simon het staatshoofd. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw, koningin Helena (Elizabeth Hurley), die heel wat te stellen heeft met haar twee jongste kinderen, de nogal hedonistische tweeling Liam en Eleanor. Van de geplande troonopvolger, oudste zoon Robert , wordt gedacht dat hij om het leven gekomen is, waardoor onverwachts Liam klaargestoomd moet worden voor de troon

Afleveringen

 • 1

  How Prodigal the Soul

  +

  Robert wint aan populariteit tijdens de kroningsrit, maar Liam en Jasper beschikken over informatie die een eind kunnen maken aan zijn heerschappij. Eleanor moet kiezen tussen Jasper en Sebastian.

 • 2

  Confess Yourself to Heaven

  +

  Cyrus helpt Liam informatie vergaren over Robert, terwijl een nieuwe pretendent zich aandient. Helena en Willow bekijken mogelijke bruiden voor Robert. Jasper gaat solo bij een persconferentie.

 • 3

  Seek for Thy Noble Father in the Dust

  +

  Liam zet een grote stap met de informatie over Robert, terwijl Eleanor haar status gebruikt om anderen te helpen. Helena is het middelpunt van een nieuw schandaal.

 • 4

  Black as His Purpose Did the Night Resemble

  +

  Een totale black-out stort Londen in een chaos. Willow krijgt steeds meer gevoelens voor Robert. Het paleis wordt opengesteld voor publiek. Jasper belandt midden in een rel.

 • 5

  There's Daggers in Men's Smiles

  +

  Als Cyrus volhardt in zijn ontrouw, is dat voor Robert reden hem te verbannen. Eleanor begint aan een geheime missie, en Helena overpeinst haar romantische opties.

 • 6

  My News Shall Be the Fruit to That Great Feast

  +

  De sfeer is gespannen op het familiediner ter ere van koningin Helena's verjaardag als Liam een onverwachte gast meeneemt. De identiteit van Jaspers schutter wordt onthuld.