The Resident

NL3 - 12NL3 - 12
The Resident © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.
The Resident

Samenvatting

The Resident gaat over een strenge, briljante dokter die een idealistische jonge co-assistent op zijn eerste dag laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. Hij laat hem zowel de goede als slechte kanten van de moderne geneeskunde zien.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Pilot

  +

  Op zijn eerste dag als co-assistent wordt Dr. Devon Pravesh geconfronteerd met de harde realiteit van de medische zorg. Derdejaars co-assistent Dr. Conrad Hawkins neemt hem onder zijn hoede en leert hem zijn onconventionele manieren van behandelen.

 • 2

  Independence Day

  +

  Conrad's plannen voor een harttransplantatie zijn ontspoord; hij riskeert zijn baan om de situatie recht te zetten. Nadat een dossier kwijt raakt, groeit Nics achterdocht over een van de artsen.

 • 3

  Comrades in Arms

  +

  Een oude makker uit het leger en een collega-chirurg bezoeken Conrad in het ziekenhuis. Het team moet het leven redden van een onverzekerde patiënt over wie verder niks bekend is.

 • 4

  Identity Crisis

  +

  Als Conrad per ongeluk de verkeerde familie verteld heeft dat een patiënt is overleden, wil hij zijn fout recht zetten. Nic kan het medisch dossier niet vinden van een patiënt van Lane.

 • 5

  None the Wiser

  +

  Drie gelijktijdige operaties zorgen voor stress. Devon worstelt met een patiënt die een gênant probleem heeft. Een liefdadige medewerker wil veel geld doneren aan het oncologieprogramma van Dr. Lane.

 • 6

  No Matter the Cost

  +

  De vader van Conrad komt onaangekondigd opdagen in het ziekenhuis. Mina probeert een jongen te helpen die haar bijna had beroofd. Nic helpt haar en ontdekt dan een geheim.

 • 7

  The Elopement

  +

  Conrad staat lijnrecht tegenover Lane over het behandelplan van een terminale kankerpatiënt. Jude biedt zich aan de invasieve procedure uit te voeren waar Conrad tegen vecht.

 • 8

  Family Affair

  +

  Bell is teleurgesteld als Nic en Conrad besluiten om een dakloze toe te laten. Devon en Irving zorgen voor een mannelijke escort die verrassend goed advies heeft. Micah komt terug voor een controle.

 • 9

  Lost Love

  +

  Conrads ex-verloofde Catherine wordt met onverklaarbare buikpijn opgenomen in het ziekenhuis. Hij verzet zich tegen een operatie door Bell. Ondertussen krijgt Nic inzicht in Conrads verleden.

 • 10

  Haunted

  +

  Conrad verstuikt zijn enkel, maar werkt door voor zijn oude professor die visioenen heeft over oude patiënten. Nic probeert haar emoties te verbergen terwijl ze rouwt om het verlies van een patiënt.

 • 11

  And the Nurses Get Screwed...

  +

  Nic wordt onderzocht vanwege Lily's dood. Conrad wil haar verdedigingen, maar maakt alles erger. Een patiënt van Bell vat per ongeluk vlam. Er volgt direct een onderzoek naar zijn medische dossiers.

 • 12

  Rude Awakenings and the Raptor

  +

  Conrad en Devon strijden om het leven van Bradley te redden. Het team vraagt zich af waarom hij door het dakraam was gevallen. Dr. Bell denkt terug aan hoe hij Bradley op de bank had neergelegd.

 • 13

  Run, Doctor, Run

  +

  Devon en Conrad vechten om het leven van een vrouw met vreemde symptomen. De vrouw blijkt ex-criminelen te helpen hun leven weer op te pakken. Het team hoopt dat zij kunnen helpen bij de diagnose.

 • 14

  Total Eclipse of the Heart

  +

  Conrad wendt zich tot iemand om Nic te redden van Lane. Hij had niet gedacht diegene ooit nog tegen te komen.