The Resident

zaterdag 22.50

NL3 - 12NL3 - 12
© 2021 Fox Media LLC.
The Resident

Wanneer te zien

 1. zaterdag 1 april om 22.50

  Who Will You Be? (Afl.07 - S05)

 2. zaterdag 1 april om 23.50

  Now I See (Afl.08 - S05)

 3. maandag 3 april om 01.40

  Who Will You Be? (Afl.07 - S05)

Samenvatting

De draad wordt opgepakt na de geboorte van Georgina, en Nic en Conrad zullen een nieuwe balans moeten vinden als ouders. A.J. probeert om te gaan met de tegenslagen die op zijn pad kwamen en de CEO van Chastain zet zijn plan met Big Pharma door.

Afleveringen

 • 1

  Da Da

  +

  Een aanval door cybercriminelen stuurt de Chastain ER in een neerwaartse spiraal en Kit probeert erachter te komen of hij het losgeld moet betalen. De Raptor heeft een persoonlijke band met de patiënten die tijdens de aanval naar de ER zijn gebracht, waardoor ze allemaal kwetsbaar zijn. Ondertussen werkt Conrad aan het balanceren van het leven als nieuwe vader en debatteren Devon en Leela over de volgende stap in hun relatie.

 • 2

  No Good Deed

  +

  Wanneer een van de artsen bewusteloos wordt aangetroffen in een lift in Chastain, keert het personeel verwoed op zijn stappen terug om de oorzaak te achterhalen. Billie wordt geconfronteerd met een persoonlijk conflict wanneer ze oog in oog komt te staan ​​met het geheim dat ze al die jaren verborgen heeft gehouden. Ondertussen helpt Bell Kit een beslissing te nemen over een nieuwe neurochirurg die zich bij het team van Chastain voegt.

 • 3

  The Long and Winding Road

  +

  Wanneer een bekende patiënt door een ongeval op de spoedeisende hulp van Chastain komt, moeten de artsen de realiteit onder ogen zien om uit te zoeken hoe ze de beste zorg kunnen verlenen, waardoor het hele personeel elke beslissing in twijfel trekt. Ondertussen hebben The Raptor en Leela te maken met een patiënt die terugkeert met de langetermijneffecten van COVID.

 • 4

  Now What??

  +

  Conrad probeert een manier te vinden om zijn emoties te kanaliseren en doet er alles aan om naar antwoorden te zoeken. Raptor heeft een aanvaring met de politie die een verrassende wending neemt. Ondertussen begint Leela problemen op te merken met een chirurg die Bells mentor is geweest.

 • 5

  The Thinnest Veil

  +

  Terwijl hij op zoek is naar afleiding op Halloween, behandelt Conrad een groep heksen die de spoedeisende hulp in chaos brengen. Ook behandelt Devon een patiënt die denkt dat hij wordt achtervolgd door geesten. Ondertussen pikt Bell op de terugweg van zijn vakantie een lifter op die niet is wat hij lijkt te zijn.

 • 6

  Ask Your Doctor

  +

  Conrad brengt een patiënt naar het ziekenhuis die een ernstige veiligheidscrisis veroorzaakt. Een MMA-gevecht stuurt een bekende jager naar Chastain en alle hens is aan dek. Ondertussen strijden Bell en Raptor om dezelfde positie in het ziekenhuis en krijgt Leela bezoek van haar zus.

 • 7

  Who Will You Be?

  +

  Een nieuwe groep stagiaires, waaronder de zoon van Billie, Trevor, begint hun eerste dag bij Devon in Chastain. Kit en Bell proberen Conrad ervan te overtuigen terug te komen naar Chastain en de moeder van The Raptor belandt weer op de eerste hulp. Ondertussen krijgen Leela en Padma te maken met een onverwacht bezoek van hun ouders.

  Wanneer te zien
  zaterdag 1 april om 22.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 3 april om 01.40
  Op FOX
 • 8

  Now I See

  +

  Kit huurt een chirurgisch coach in om over Bell en Raptor te waken en hen te helpen hun vaardigheden op te frissen. Nadat hij aandacht heeft gekregen van meerdere vrouwen in het ziekenhuis, overweegt Conrad terug te springen in de datingscene. Ondertussen werkt Devon samen met een ouder echtpaar.

  Wanneer te zien
  zaterdag 1 april om 23.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 3 april om 02.25
  Op FOX
 • 9

  He'd Really Like to Put in a Central Line

  +

  Conrad neemt Trevor onder zijn hoede om voor een patiënt te zorgen wiens geluk op is. Leela worstelt wanneer ze de beslissing krijgt om de volledige verantwoordelijkheid voor het leven van haar besluiteloze patiënt op zich te nemen en The Raptor blijft proberen een zorgplan voor zijn moeder te bedenken.

  Wanneer te zien
  dinsdag 11 april om 22.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 13 april om 01.15
  Op FOX
 • 10

  Unknown Origin

  +

  Wanneer de eerste dag van Kits experimentele Flight Go-teamprogramma Conrad het veld in stuurt, bouwt hij een nieuwe relatie op met een mededokter. Devon werkt voor het eerst met Trevor aan een patiënt met mysterieuze koorts, waarvan de oorzaak niet kan worden gevonden. Ondertussen verbergt Bell een geheim voor het hele personeel en ze beginnen achterdochtig te worden.

  Wanneer te zien
  dinsdag 11 april om 22.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 13 april om 02.10
  Op FOX
 • 11

  Her Heart

  +

  Een zaak wordt persoonlijk voor Conrad wanneer de donorontvanger van Nic's hart wordt opgenomen op de SEH. Bell wordt geconfronteerd met een verwoestende diagnose die hem ertoe brengt een hartverscheurende beslissing te nemen. Ondertussen vraagt ​​de Raptor Devon om zijn zieke moeder op te nemen in zijn klinische proef, waardoor Devon voor een groot dilemma komt te staan.

  Wanneer te zien
  dinsdag 18 april om 22.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 20 april om 01.15
  Op FOX
 • 12

  Now You See Me

  +

  Wanneer een verloren kind met fysieke tekenen van misbruik op de eerste hulp wordt gebracht, proberen Conrad en Cade uit te zoeken wat er met haar is gebeurd. Tijdens het winkelen ontmoeten Devon en Leela een vrouw die moeite heeft met ademhalen, en wanneer ze in het ziekenhuis aankomt, neemt Devon het op zich om ervoor te zorgen dat ze zich op haar gemak voelt bij het personeel. Ondertussen ziet Bell een zetel vrij in de medische raad van de staat en besluit Billie dat het tijd is om haar verleden onder ogen te zien.

  Wanneer te zien
  dinsdag 18 april om 22.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 20 april om 02.10
  Op FOX
 • 13

  Viral

  +

  Een tragisch ongeval vindt plaats op het gender-onthullingsfeest van Jessica's zus, waardoor het leven van haar zwager in gevaar komt. Ondertussen werken Conrad, Irving & Trevor aan een influencer wiens leven in gevaar is gebracht door een riskante cosmetische ingreep. Dan krijgt Bell toestemming voor zijn eerste operatie en wordt Billie gedwongen haar verleden onder ogen te zien.

  Wanneer te zien
  dinsdag 25 april om 22.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 27 april om 01.15
  Op FOX
 • 14

  Hell in a Handbasket

  +

  Wanneer dingen uit Billie's verleden aan het licht komen, wordt ze het onderwerp van gefluister en het team worstelt om de beste manier te vinden om haar te ondersteunen. Met het verpleegkundigentekort in volle gang, verandert een simpele schoonmaakklus in een gruwelijke ramp die alle hens aan dek vraagt. Ondertussen ontdekt Trevor een schokkend geheim en Padma heeft een voorstel voor Leela.

  Wanneer te zien
  dinsdag 25 april om 22.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 27 april om 02.10
  Op FOX
 • 15

  In for a Penny

  +

  Aan het begin van zijn klinische behandeling behandelt Devon zijn eerste patiënt met een revolutionaire medische vloeistof die niet volgens plan verloopt. Ondertussen wordt een overdosis John Doe met spoed naar Chastain gebracht, waardoor Conrad rechtstreeks in een veel groter schandaal terechtkomt dan hij had verwacht. Dan wordt een schokkend geheim over Cade's verleden ontdekt.

 • 16

  6 Volts

  +

  Conrad en The Raptor helpen een oude vriend wiens hartproblemen een groter probleem aan het licht brengen dan ze hadden verwacht. Bell confronteert de Medische Raad met de zaken die hij aan het onderzoeken is.

 • 17

  The Space Between

  +

  Conrad behandelt een van Gigi's klasgenoten, wiens buikpijn in iets veel ernstigers verandert. Ondertussen neemt Devon verschillende stagiaires mee naar een bejaardentehuis, waar ze een voormalige dokter ontmoeten wiens vrouw ziek wordt tijdens hun bezoek. Dan, op zoek naar een spermadonor voor Padma, ontdekt Leela verontrustend nieuws over het bedrijf.

 • 18

  Ride or Die

  +

  Wanneer Conrad een apotheekeigenaar confronteert met frauduleuze recepten die onder zijn naam worden verstrekt, neemt de situatie een gevaarlijke wending. Vervolgens wordt de ER in chaos gestuurd wanneer een straatrace-ongeluk resulteert in meerdere ernstige verwondingen. Ondertussen wordt Raptor geconfronteerd met een verwoestende realiteit wanneer de toestand van zijn moeder verslechtert.