The Resident

NL3 - 12NL3 - 12

zondag 21.55

Trailer

Seizoen 2
00:30

Wanneer te zien

 1. zondag 8 december om 21.55

  Operator Error (Afl.11 - S02)

 2. zondag 8 december om 22.50

  Fear Finds a Way (Afl.12 - S02)

 3. woensdag 11 december om 22.25

  Virtually Impossible (Afl.13 - S02)

Samenvatting

The Resident gaat over een strenge, briljante dokter die een idealistische jonge co-assistent op zijn eerste dag laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. Hij laat hem zowel de goede als slechte kanten van de moderne geneeskunde zien.

Video's

Afleveringen

 • 1

  00:42:30

  +

  Door een stroomstoring in Chastain Memorial Hospital kan het personeel geen elektronische apparatuur gebruiken. Desondanks voeren Mina en Austin een hartoperatie uit bij een te vroeg geboren baby.

 • 2

  The Prince & the Pauper

  +

  Bell raakt gefrustreerd als de vader van Conrad informatie vraagt over de kosten van het ziekenhuis. Julian Lynn blijft dure producten promoten terwijl Conrad en Nic willen besparen op de kosten.

 • 3

  Three Words

  +

  Nic en Conrad mijmeren over hun verleden als ze een diagnose moeten stellen bij een echtpaar dat met raadselachtige symptomen in het ziekenhuis is opgenomen. Bell en Marshall hebben een aanvaring.

 • 4

  About Time

  +

  Het Chastain wordt overspoeld door concertgangers na een stampede op het terrein van een muziekfestival.

 • 5

  The Germ

  +

  Als Bell besluit om zich te verlaten op de medische apparatuur van Julian Booth, staken Kit en AJ de strijd om zich samen tegen Bell te keren. Intussen laten Conrad en Nic een kinderdroom uitkomen.

 • 6

  Nightmares

  +

  Halloween in het Chastain wordt ronduit griezelig als Conrad een diagnose moet stellen bij een jonge vrouw die in het ziekenhuis is opgenomen met extreme nachtelijke angstaanvallen.

 • 7

  Trial & Error

  +

  Als deelnemers aan een klinische trial te maken krijgen met bijwerkingen, vreest Nic voor het leven van haar zus. Conrad en zij proberen Bell ervan te overtuigen dat de risico's te groot zijn.

 • 8

  Heart in a Box

  +

  Het komt tot een confrontatie tussen Conrad en Bell, als Conrad Zoey een van Julians riskante oplossingen aanraadt. Zoey heeft al een zoon verloren en is nu met haar andere zoon in het ziekenhuis.

 • 9

  The Dance

  +

  Devon heeft grote twijfels over zijn relatie als zijn vrienden en familie bijeenkomen voor de bruiloft. Ondertussen werkt Conrad aan zijn relatie met Marshall en gaat Bell in op een riskant aanbod.

 • 10

  After the Fall

  +

  De slachtoffers van Lane Hunter en hun naasten zijn woest als Lane vrijgelaten wordt. Conrad stort zich op zijn werk vanwege het nieuws over zijn vader. Devon is ongerust als ze niks van Julian hoort.

 • 11

  Operator Error

  +

  Als een medisch apparaat het laat afweten, wordt er een onderzoek ingesteld. Dr. AJ Austin komt daarbij tegenover Quovadis te staan. Mina en Bell proberen te achterhalen wat er is misgegaan.

  Wanneer te zien
  zondag 8 december om 21.55
  Op FOX
 • 12

  Fear Finds a Way

  +

  Een uitbraak van de griep blijkt het bestaan van een vreselijke besmettelijke ziekte te maskeren. Chastain neemt in allerijl quarantainemaatregelen en onderzoekt de getroffen patiënten.

  Wanneer te zien
  zondag 8 december om 22.50
  Op FOX
 • 13

  Virtually Impossible

  +

  Conrad, Kit, Mina en Raptor werken samen om het leven te redden van een student medicijnen die een drievoudige orgaantransplantatie moet ondergaan. Bell moet de zeer riskante operatie uitvoeren.

  Wanneer te zien
  woensdag 11 december om 22.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 15 december om 21.55
  Op FOX
 • 14

  Stupid Things in the Name of Sex

  +

  Conrad wil Nick verrassen met een etentje voor Valentijnsdag. Als het niet doorgaat, geeft hij de reservering aan iemand die het goed kan gebruiken. Intussen besluit Bell om de dag in de OK te vieren.

  Wanneer te zien
  woensdag 11 december om 23.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 15 december om 22.50
  Op FOX
 • 15

  Queens

  +

  Bells vertrouwen in Quovadis wordt allesbehalve gesterkt als Henry Barnett met beroerte-achtige symptomen op de SEH wordt binnengebracht. Mina's verleden komt aan het licht als haar moeder langskomt.

  Wanneer te zien
  woensdag 25 december om 22.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 29 december om 21.55
  Op FOX
 • 16

  Adverse Events

  +

  De chirurgen zijn vastbesloten om Quovadis te sluiten, als Henry Barnett bijna doodgaat door een haperend apparaat. Bell, AJ en Conrad doen hun best om het leven te redden van de populaire Simon.

  Wanneer te zien
  woensdag 25 december om 23.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 29 december om 22.50
  Op FOX
 • 17

  Betrayal

  +

  De chirurgen werken samen om het leven te redden van Raptors mentor Abe, die hun enige interne bron is bij QuoVadis. Intussen brengt Marshall zichzelf in gevaar door zich tegen Gordon Page te keren.

  Wanneer te zien
  woensdag 1 januari om 22.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 5 januari om 21.55
  Op FOX
 • 18

  Emergency Contact

  +

  Terwijl Chastain de draad weer opvat na de ruzie met het corrupte QuoVadis, komt Devon er eindelijk achter wat er echt gebeurd is met Julian Booth. De ex van Kit wordt met spoed de SEH binnengebracht.

 • 19

  Snowed In

  +

  Atlanta wordt getroffen door een zware sneeuwstorm. Mina moet zonder de hulp van The Raptor het leven redden van een jonge vader, terwijl Kit en Bell noodgedwongen op de kinderen van de man passen.

 • 20

  Black Cloud

  +

  Devon maakt zich zorgen als er niks aan de klachten wordt gedaan van een vrouw die net is bevallen. Ze maant Bell tot actie. Conrad moet Nic het slechte nieuws over Jessica vertellen.

 • 21

  Stuck as Foretold

  +

  Als het ziekenhuis een ernstig tekort aan bloed heeft probeert Conrad alles om het leven van een patiënt te redden. Nic krijgt slecht nieuws en maakt zich zorgen over de gezondheid van haar zuster.

 • 22

  Broker and Broker

  +

  The Resident gaat over een strenge, briljante dokter die een idealistische jonge co-assistent op zijn eerste dag laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. Hij laat hem zowel de goede als slechte kanten van de moderne geneeskunde zien.

 • 23

  The Unbefriended

  +

  Bell overweegt het Chastain ziekenhuis te verkopen aan een conglomeraat. Met hulp van Conrad spoort Nic Kyle op en smeekt hem om opnieuw te overwegen een nier aan Jessie te doneren.