The Resident

NL3 - 12NL3 - 12
© 2021 Fox Media LLC.
The Resident

Wanneer te zien

 1. zaterdag 10 december om 01.55

  Support System (Afl.19 - S03)

 2. zaterdag 10 december om 02.35

  Burn It All Down (Afl.20 - S03)

Samenvatting

De draad wordt opgepakt na de geboorte van Georgina, en Nic en Conrad zullen een nieuwe balans moeten vinden als ouders. A.J. probeert om te gaan met de tegenslagen die op zijn pad kwamen en de CEO van Chastain zet zijn plan met Big Pharma door.

Afleveringen

 • 1

  A Wedding, A Funeral

  +

  Conrad en Nic bereiden zich voor op hun trouwdag. Flashbacks naar het begin van de COVID-19 crisis toont de heldendaden van de doktoren en de tol die het virus bij Chastain Memorial heeft geëist.

 • 2

  Mina's Kangaroo Court

  +

  Als een patiënt van Kaïn terugkeert met complicaties, bespreken Mina en Raptor hoe ze hiermee moeten omgaan. Na het verlies van collega's door COVID-19, maakt Bell zich zorgen wie er voor hem zou zijn.

 • 3

  The Accidental Patient

  +

  Als Kaïn bij een crash helpt wordt hij geraakt door een auto. De artsen van Chastain proberen zijn leven te redden. Bell gaat met zijn tv-ploeg naar Chastain in de hoop positieve aandacht te krijgen.

 • 4

  Moving On and Mother Hens

  +

  De staf van Chastain probeert een moeder en dochter met onduidelijke symptomen te diagnosticeren. Devon krijgt onverwacht bezoek van zijn moeder. Conrad en Nic proberen hun grote nieuws te vertellen.

 • 5

  Home Before Dark

  +

  Door de verkoop door Red Rock moet Chastain sluiten. Ondertussen moet de staf op hun laatste dag samenwerken om het leven van Nic te redden nadat ze gewond is geraakt door een gestoorde patiënt.

 • 6

  Requiems & Revivals

  +

  Terwijl Nic worstelt met haar herstel, komt haar goede vriend en oud Chastain-collega, Billie, terug naar het ziekenhuis om haar te ondersteunen. Ondertussen begint de zoektocht naar een nieuwe CEO.

 • 7

  Hero Moment

  +

  Als Conrad een telefoontje krijgt van zijn voormalige legeraanvoerder brengt dat veel oude emoties naar boven. The Raptor wordt weggetrokken tijdens een operatie waardoor Mina het alleen moet afmaken.

 • 8

  First Days, Last Day

  +

  Op de eerste dag dat Nic terugkeert in Chastain komt de man die haar had aangevallen binnen op de Eerste Hulp waardoor ze haar trauma weer opnieuw beleefd.

 • 9

  Doors Opening, Doors Closing

  +

  Conrad en Bell moeten een zwangere vrouw behandelen die het toekomstige adoptiekind van Jake draagt. Bij het horen van nieuws van prinses Nadine, denkt Devon na over de toekomst van zijn liefdesleven.

 • 10

  Into the Unknown

  +

  Kaïn wordt geconfronteerd met de harde realiteit als hij moet bewijzen dat hij klaar is om terug te keren naar de OK. Net als Mina en The Raptor hun toekomstplannen willen maken komt er iets tussen.

 • 11

  After the Storm

  +

  Het personeel gaat in crisismodus als een tornado recht op Chastain afkomt. Devon en Leela komen vast te zitten met een man met ernstig hoofdletsel waardoor ze moeten opereren met beperkte middelen.

 • 12

  Hope in the Unseen

  +

  Nu de uitgerekende datum van Nic nadert heeft ze met Conrad een vrije dag ingepland. Maar die wordt onderbroken als een patiënt met een medisch mysterie hen met spoed naar Chastain terug laat komen.

 • 13

  A Children's Story

  +

  Op de dag van Nic's babyshower neemt Billie de volledige controle over, maar een lang verborgen geheim verandert alles. Devon en Leela helpen de slachtoffers van een brand in een appartement.

 • 14

  Past, Present, Future

  +

  Conrad en Nic kunnen eindelijk hun dochtertje verwelkomen. Het leven van Raptor begint uit elkaar te vallen en hij vraagt Kaïn om hulp. Devon en Bell werken samen aan een gecompliceerde operatie.