The Night Shift 2

woensdag 22.30

The Night Shift © Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
The Night Shift 2

Wanneer te zien

 1. woensdag 17 augustus om 22.30

  Fog of War (Afl.05 - S02)

 2. woensdag 17 augustus om 23.20

  Ghosts (Afl.06 - S02)

 3. zaterdag 20 augustus om 22.50

  Fog of War (Afl.05 - S02)

Samenvatting

De artsen en verpleegkundigen van San Antonio Memorial gebruiken hun instincten en gevechtservaring om de chaotische nachtdienst op de Eerste Hulp te leiden.

Afleveringen

 • 1

  The Times They are A-Changin'

  +

  De nachtploeg raakt betrokken bij een bizarre redding bij een auto-ongeluk, terwijl Drew in Afghanistan samenwerkt met een collega om een Afghaanse vrouw te behandelen.

 • 2

  The Thing with Feathers

  +

  TC en Scott proberen wanhopig een jongetje en zijn moeder te redden die gewond zijn geraakt bij een auto-ongeluk. Ondertussen gaan Drew en Syd in Afghanistan om met de nasleep van schoten in de OK.

 • 3

  The Way Back

  +

  Drew keert terug uit Afghanistan en kan de stress van zijn terugkomst niet van zich afschudden. Het wordt meteen een gekkenhuis als hij, Jordan en Kenny een bruid en haar trouwgezelschap behandelen.

 • 4

  Three-Two-One

  +

  Terwijl de stad uitbarst in geweld door een dreigende jury-uitspraak, wordt de nachtdienst het middelpunt van de strijd als ze de man moeten opnemen die verdacht wordt van de racistische schietpartij.

 • 5

  Get Busy Livin'

  +

  Een studente valt van een balkon en als ze eenmaal op de Eerste Hulp is, ontdekken TC en Paul dat haar situatie nog complexer is. Jordan krijgt een band met een terminale patiënt.

 • 6

  Hot in the City

  +

  Shannon en Jordan gaan naar een worstelevenement, maar moeten ter plekke mensen behandelen als er een gevecht uitbreekt onder het publiek. In het ziekenhuis wordt een marathonloper verzorgd.

 • 7

  By Dawn's Early Light

  +

  TC en Topher haasten zich naar een concert waarbij een vuurwerkexplosie een enorme chaos heeft veroorzaakt. Paul en Shannon zetten hun meningsverschillen opzij om een patiënt te behandelen.

 • 8

  All In

  +

  Tophers moeder arriveert op de Eerste Hulp met levensbedreigende symptomen. Terwijl haar toestand verslechtert, werkt het team er hard aan om haar te redden voor het te laat is.