The Handmaid's Tale

maandag 8 juni 21.55

Trailer S1

Seizoen 1
01:36

Wanneer te zien

 1. maandag 8 juni om 21.00

  Offred (Afl.01 - S01)

 2. maandag 8 juni om 21.55

  Birth Day (Afl.02 - S01)

 3. vrijdag 12 juni om 23.00

  Offred (Afl.01 - S01)

Samenvatting

In seizoen twee zien we hoe June terecht komt in de toekomstige versie van het baseballstadion Fenway Park nabij Boston. Daar wacht haar samen met een aantal andere dienstmaagden een verschrikkelijke groepsexecutie.

Video's

Afleveringen

 • 1

  June

  +

  Offred worstelt met de gevolgen van een gevaarlijke beslissing, terwijl ze achtervolgd wordt door herinneringen uit haar verleden en beelden van het gewelddadige begin van Gilhead.

 • 2

  Unwomen

  +

  Offred past zich aan de nieuwe manier van leven aan. De komst van een onverwacht persoon ontwricht de Koloniën. Een familie wordt uit elkaar getrokken door de opmars van Gilead.

 • 3

  Baggage

  +

  Offred kijkt terug op haar relatie met haar moeder, terwijl ze zich een weg door Gilhead moet banen. Moira probeert in Little America om te gaan met het trauma dat ze heeft opgelopen.

 • 4

  Other Women

  +

  Offred wordt opgepakt en teruggebracht naar Gilhead en huize Waterford. Een babyshower veroorzaakt een verontrustende verandering in de relatie tussen Offred en Serena Joy.

 • 5

  Seeds

  +

  Een Gilead-ceremonie verstoren de relatie tussen Offred en Nick. Janine probeert zich aan te passen aan het leven in de Koloniën, waardoor haar vriendschap met Emily in gevaar komt.

 • 6

  First Blood

  +

  Offred ontmoet onverwachte medestanders en loopt tegen obstakels aan, terwijl ze een manier probeert te vinden om Hannah te beschermen.