The Handmaid's Tale

Elke maandag dubbele afleveringen om 20.00 uur

Promo

Seizoen 4
00:20

Samenvatting


June slaat terug tegen Gilead als een felle rebellenleider, maar de risico's die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Pigs

  +

  De gewonde June en enkele andere Handmaids zijn op de vlucht en kunnen schuilen op een boerderij. In Gilead probeert Lawrence de doodstraf te ontlopen. Aunt Lydia is geschokt, omdat er 86 kinderen verdwenen zijn.

 • 2

  Nightshade

  +

  June wil wraak nemen op de lokale Jezebellen, voordat ze met de Handmaids vertrekt naar een nieuwe schuilplaats. In Toronto krijgt Moira te maken met de gevolgen van Junes keuzes. Serena en Fred maken een wonder mee.

 • 3

  The Crossing

  +

  June is opgepakt door Gilead en krijgt te maken met een wraakzuchtige Aunt Lydia. Ze wordt gemarteld tijdens haar verhoor. Nick en Lawrence werken samen om June te beschermen. Luke probeert te bedenken hoe hij June en Hannah kan helpen.

 • 4

  Milk

  +

  June begint met Janine aan een verschrikkelijke tocht om Gilead te ontvluchten. Ondertussen probeert Serena in Toronto Rita te manipuleren.

 • 5

  Chicago

  +

  June gaat op zoek naar meer actieve rebellen in de oorlogszone van Chicago, terwijl Janine haar helpt om te wennen aan hun nieuwe groep overlevenden. Moira gaat voor het eerst het veld in om hulp te bieden.

 • 6

  Vows

  +

  Na een schokkende reünie met een dierbare denkt June na over de mogelijkheid van vrijheid. Ze gaat de confrontatie aan met de beloften die ze Luke en zichzelf heeft gemaakt.

 • 7

  Home

  +

  June heeft het moeilijk met haar herwonnen vrijheid. Ze wordt herenigd met dierbaren en gaat de confrontatie aan met haar aartsvijand, Serena.

 • 8

  Testimony

  +

  June gaat de strijd aan met Fred en Serena in de rechtbank. Ze daagt Emily uit om de confrontatie aan te gaan met haar verleden in Gilead. Lawrence heeft een 'nieuwe' Handmaid voor Aunt Lydia.

 • 9

  Progress

  +

  June en Luke werken samen om Hannah te redden en vragen daarbij Lawrence en Nick om hulp. Serena en Fred krijgen onverwacht bezoek uit Gilead. Janine wil Aunt Lydia helpen als een Handmaid in training in hongerstaking gaat.

 • 10

  The Wilderness

  +

  June is het niet eens met Freds schikking en kan het moeilijk verkroppen dat hij weer vrijkomt. Ze gaat tot het uiterste om te zorgen voor gerechtigheid.