The Handmaid's Tale

vrijdag 22.15

Elisabeth Moss over The Handmaid's Tale

Seizoen 1
01:30

Wanneer te zien

 1. vrijdag 30 september om 20.00

  Women's Work (Afl.08 - S02)

 2. vrijdag 30 september om 21.05

  Smart Power (Afl.09 - S02)

 3. vrijdag 30 september om 22.15

  The Last Ceremony (Afl.10 - S02)

Samenvatting

In de totalitaire staat Gilead zijn vrouwen staatseigendom. De weinige vruchtbare vrouwen moeten als dienstmaagd kinderen baren. Dit is ook het lot van June. Haar missie is: overleven en haar afgenomen dochter terugvinden.

Afleveringen

 • 1

  Pigs

  +

  De gewonde June en enkele andere Handmaids zijn op de vlucht en kunnen schuilen op een boerderij. In Gilead probeert Lawrence de doodstraf te ontlopen. Aunt Lydia is geschokt, omdat er 86 kinderen verdwenen zijn.

 • 2

  Nightshade

  +

  June wil wraak nemen op de lokale Jezebellen, voordat ze met de Handmaids vertrekt naar een nieuwe schuilplaats. In Toronto krijgt Moira te maken met de gevolgen van Junes keuzes. Serena en Fred maken een wonder mee.

 • 3

  The Crossing

  +

  June is opgepakt door Gilead en krijgt te maken met een wraakzuchtige Aunt Lydia. Ze wordt gemarteld tijdens haar verhoor. Nick en Lawrence werken samen om June te beschermen. Luke probeert te bedenken hoe hij June en Hannah kan helpen.

 • 4

  Milk

  +

  June begint met Janine aan een verschrikkelijke tocht om Gilead te ontvluchten. Ondertussen probeert Serena in Toronto Rita te manipuleren.