The Handmaid's Tale

vrijdag 22.55

Elisabeth Moss over The Handmaid's Tale

Seizoen 1
01:30

Wanneer te zien

 1. vrijdag 4 december om 22.55

  Baggage (Afl.03 - S02)

 2. zaterdag 5 december om 00.05

  Other Women (Afl.04 - S02)

 3. zaterdag 5 december om 01.10

  Seeds (Afl.05 - S02)

Samenvatting

Nadat June (Elisabeth Moss) het heeft opgenomen voor één van de andere dienstmaagden, omdat ze weigerde haar te stenigen, wordt de zwangere June afgevoerd in een gesloten busje. In seizoen 2 van The Handmaid's Tale zien we hoe June terecht komt in een baseballstadion, waar haar samen met een aantal andere dienstmaagden een verschrikkelijke groepsexecutie te wachten staat.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Night

  +

  June begint aan een hachelijke missie die onverwachte consequenties heeft. Emily en Nichole maken een gevaarlijke reis. Serena Joys keuze om Nichole weg te sturen, blijft niet zonder gevolgen.

  Wanneer te zien
  maandag 28 december om 20.00
  Op FOX
 • 2

  Mary and Martha

  +

  June helpt Martha met een gevaarlijke opdracht. Ondertussen moet ze uitkijken voor haar nieuwe wandelpartner. Emily en Luke hebben moeite met de gewijzigde omstandigheden waarin ze zich bevinden.

  Wanneer te zien
  maandag 28 december om 21.00
  Op FOX
 • 3

  Useful

  +

  Serena Joy probeert op krachten te komen bij haar moeder. Lawrence leert June een harde les over de moeilijke beslissingen die hij soms moet nemen.

 • 4

  God Bless the Child

  +

  June bemiddelt tussen de Waterfords en probeert hun gebroken relatie te herstellen. Janine gaat te ver bij de Putnam-familie. De nog herstellende Tante Lydia komt met een brute, openbare bestraffing.

 • 5

  Unknown Caller

  +

  June en Serena Joy worstelen met het nieuws dat Luke voor Nichole zorgt in Canada. Dit leidt tot een incident met verstrekkende gevolgen.

 • 6

  Household

  +

  June gaat met de Waterfords naar Washington, waar een machtige familie iets loslaat over de toekomst van Gilead. June komt tot een belangrijke conclusie als ze Nichole probeert te beschermen.

 • 7

  Under His Eye

  +

  June neemt grote risico's in haar poging Hannah te vinden. Emily moet haar misdaden onder ogen zien als de diplomatieke crisis escaleert. Serena Joy en Fred denken na over hun toekomst in Washington.

 • 8

  Unfit

  +

  June en de andere dienstmaagden mijden Ofmatthew. Ze worden tot het uiterste gedreven door toedoen van tante Lydia. Tante Lydia denkt terug aan haar leven en relaties van voor de opkomst van Gilead.

 • 9

  Heroic

  +

  June zit opgesloten in een ziekenhuis en krijgt het psychisch zwaar te verduren. Een ontmoeting met Serena Joy dwingt haar tot nadenken over haar keuzes van de afgelopen tijd.

 • 10

  Bear Witness

  +

  June bereidt zich voor om het gevecht met haar onderdrukkers aan te gaan. Commandant Waterford gooit echter roet in het eten. In Canada eindigt hoop in een tragedie voor Moira, Luke en Emily.