The Goldbergs

NL9 - 9NL9 - 9
The Goldbergs © 2015, 2016 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
The Goldbergs

Wanneer te zien

 1. zaterdag 10 december om 05.15

  Parents Thursday (Afl.05 - S07)

 2. zaterdag 10 december om 05.35

  100% True Ghost Story, A (Afl.06 - S07)

 3. zondag 11 december om 05.15

  100% True Ghost Story, A (Afl.06 - S07)

Samenvatting

The Goldbergs is een liefdevol gezin net als velen, maar met wat meer geschreeuw. De Jaren ’80 waren de topjaren voor Adam, de jongste zoon, nerd en geobsedeerd door films, die alle gekheid die tijd met een videocamera gefilmd heeft.

Afleveringen

 • 1

  Airplane!

  +

  Beverly verrast de family met een vakantie naar Miami. De vlucht ernaartoe doet denken aan een film. Geoff vertelt Erica per ongeluk de ware reden voor de reis.

  Wanneer te zien
  woensdag 4 januari om 05.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 5 januari om 05.15
  Op FOX
 • 2

  The Prettiest Boy In School

  +

  In het laatste jaar van de middelbare school worstelt Adam ermee dat hij cool is, en z'n oude vrienden niet. Beverly wil een betere relatie met Erica en Barry voor ze teruggaan naar de universiteit.

  Wanneer te zien
  donderdag 5 januari om 05.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 6 januari om 05.15
  Op FOX
 • 3

  It's All About Comptrol

  +

  Geoff en Erica beseffen dat ze uit elkaar zijn gegroeid en Geoff neemt een belangrijk besluit. Beverly probeert een nieuw doel te vinden in de politiek als stadspenningmeester.

  Wanneer te zien
  vrijdag 6 januari om 05.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 7 januari om 05.15
  Op FOX
 • 4

  Bill's Wedding

  +

  Beverly en Jane hebben slechts 24 uur om Bills bruiloft te regelen. Een waarzegger bij de bruiloftsreceptie zou de toekomst van het liefdesleven van Adam, Eric en Barry totaal kunnen omgooien.

  Wanneer te zien
  zaterdag 7 januari om 05.35
  Op FOX
 • 5

  Dee-vorced

  +

  Beverly's bemoeienis met Adams relatie met Brea leidt tot een confrontatie met haar gescheiden moeder, Vicki. Barry probeert de JTP weer bij elkaar te krijgen na z'n breuk met Ren.

 • 6

  Hanukkah On the Seas

  +

  Adam wil een film maken over racisme maar realiseert zich dat dit onderwerp hem boven de pet gaat door z'n beschermde opvoeding. Geoff is vastbesloten Erica en Barry te leren betere mensen te zijn.

 • 7

  Eracism

  +

  Pops verrast de familie met een onverstandige wintercruise naar Canada; Erica zorgt voor vakantieproblemen thuis.

 • 8

  Bevy's Big Murder Mystery Party

  +

  Adam helpt Beverly een feest met een moordmysterie te organiseren voor de familie; Erica krijgt te maken met Barry's arrogantie als ze overweegt medicijnen te gaan studeren.

 • 9

  Cocoon

  +

  Beverly vraagt Erica om hulp om haar uitgever aan te klagen als ze haar kookboek in de koopjesbak van de boekwinkel aantreft; Adam en Pops krijgen een band tijdens een wild uitstapje.

 • 10

  Geoff's New Hat

  +

  Beverly overtuigt Murray een jacuzzi te schaffen om hun liefdesleven op te peppen en vaker samen te zijn. Geoff besluit voor een nieuwe look te gaan, waar Barry niet blij mee is.

 • 11

  Quaker Warden

  +

  Tot grote ergernis van directeur Ball besluit een sentimentele Beverly meer betrokken te zijn bij Adams school.

 • 12

  The Lasagna You Deserve

  +

  Beverly vraagt Barry en Erica om hulp om Adam te leren assertiever te zijn; Murray wil een betere vriend zijn als hij hoort dat Vic niet het idee heeft dat hij hem in vertrouwen kan nemen.

 • 13

  Mr. Ships Ahoy

  +

  Beverly is dolblij dat ze collega's heeft en wil ze allemaal voor haar in winnen. Geoff neemt deel aan een schoonheidswedstrijd om aan Erica te bewijzen dat andere vrouwen hem aantrekkelijk vinden.

 • 14

  Love Triangle

  +

  Als Adams vriendin Brea een familielid bezoekt dat aan de Universiteit van Virginia studeert, overtuigt Beverly Adam ervan een groots gebaar te maken om te voorkomen dat Brea daar gaat studeren.

 • 15

  Bever-Le

  +

  Als de spelers van de NFL staken, is Barry bang dat hij en Murray niets meer hebben om over te praten. Beverly besluit een voedingsmiddel te gaan verkopen van een louche bedrijf.

 • 16

  Couple Off

  +

  Als Barry en Joanne het kampeerweekend van Erica en Geoff verstoren, gaan ze wedijveren wie het leukste stel is. Adam wil Brea bewijzen dat hij geen makkelijk en luxe leventje heeft.

 • 17

  Who's Afraid of Brea Bee

  +

  Beverly bemoeit zich met Erica en Barry's relaties; Adam en Brea staan tegenover elkaar in het toneelstuk van school, maar hun blijdschap wordt minder als de een de ander wegspeelt.

 • 18

  The Dating Game

  +

  Erica heeft een date met een man van de koffiezaak, en Geoff doet mee met The Dating Game. Beverly is dolblij als ze hoort dat Murray een huis aan het water heeft gekocht.

 • 19

  Daddy Daughter Day 2

  +

  Na de breuk tussen Erica en Geoff neemt Murray Erica mee uit om haar op te vrolijken. Adam verheugt zich op de eindejaarsstunt, maar krijgt wroeging en vraagt Beverly om hulp om er onderuit te komen.

 • 20

  Poker Night

  +

  Om haar gedachten af te leiden van de breuk, gaat Erica op bezoek bij haar beste vriendin. Adam wordt gesnapt tijdens een illegaal pokerspel en moet Pop-Pop helpen, wat beter uitpakt dan verwacht.

 • 21

  Alligator Schwartz

  +

  Erica is bang dat Geoff een relatie heeft met een ander. Adam zoekt een date voor Dave Kim voor de prom, omdat ze hebben afgesproken dat ze alleen naar de prom mogen als ze allebei iemand hebben.

 • 22

  The Proposal

  +

  Geoff vertelt de JTP dat hij Erica ten huwelijk wil vragen en laat ze de verlovingsring bewaren. Komische misverstanden leiden ertoe dat het aanzoek mis dreigt te lopen en Adam moet ingrijpen.