The Goldbergs

zondag 4 oktober 14.05

NL9 - 9NL9 - 9
© Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
The Goldbergs

Wanneer te zien

 1. maandag 28 september om 08.45

  Beverly Goldberg Cookbook, The: Part 2 (Afl.09 - S07)

 2. maandag 28 september om 09.15

  It's a Wonderful Life (Afl.10 - S07)

 3. maandag 28 september om 09.40

  Pickleball (Afl.11 - S07)

Samenvatting

The Goldbergs is een liefdevol gezin net als velen, maar met wat meer geschreeuw. De Jaren ’80 waren de topjaren voor Adam, de jongste zoon, nerd en geobsedeerd door films, die alle gekheid die tijd met een videocamera gefilmd heeft.

Afleveringen

 • 1

  Vacation

  +

  Voordat Erica en Barry voor hun studie het huis uitgaan, wil Beverly met het hele gezin met de auto op vakantie naar Disneyland in Anaheim in Californië, maar onderweg gaat het niet zoals gepland.

 • 2

  Dana’s Back

  +

  Adam wacht een verrassing uit het verleden: Dana komt terug op William Penn. Intussen gaan Barry en Erica eindelijk naar de universiteit; alleen hebben ze geen onderdak op de campus.

 • 3

  Food in a Geoffy

  +

  Geïnspireerd door Murrays voorliefde voor sandwiches begint Geoff een bezorgservice: Food in a Geoffy. Intussen woon Adam als enig kind nog thuis, waar hij veel meer aandacht krijgt van Beverly.

 • 4

  Animal House

  +

  Barry wordt overhaast lid van een studentenclub, maar het is daar anders dan hij had gedacht. Beverly en Murray vullen hun nieuw gewonnen vrije tijd op met meer hobby's voor haar en meer tv-tijd voor hem.

 • 5

  Parents Thursday

  +

  Op de universiteit probeert Erica Beverly wijs te maken dat het Ouderweekend is teruggebracht tot een Ouderdonderdag, zodat haar ouders het weekend zullen missen, maar Beverly laat zich niet bedotten.

 • 6

  100% True Ghost Story, A

  +

  Beverly tikt vier schilderijen op de kop. Thuis stellen Adam en zij vast dat de schilderijen door een bovennatuurlijke oorzaak kapotgaan. Murray is ontstemd als ze er een medium bij halen.

 • 7

  Wrestlemania

  +

  Murray wil met Barry en Adam naar WrestleMania, maar hij heeft valse kaartjes, en dus mogen ze er niet in. Als Beverly niet tot leider van de buurtwacht wordt gekozen, begint ze haar eigen wacht.

 • 8

  Angst-Giving

  +

  Beverly's geduld wordt met Thanksgiving op de proef gesteld, maar toch weet ze de breuk te lijmen tussen Murray en Pop Pop. Intussen rijdt oom Marvin Barry en Erica per ongeluk naar Pittsburgh.

 • 9

  Beverly Goldberg Cookbook, The: Part 2

  +

  Een uitgeverij heeft interesse in Beverly's kookboek, maar haar schrijfstijl bevalt niet. Barry en Erica maken als huisgenoten onophoudelijk ruzie. Geoff komt met een oplossing die alles verandert.

  Wanneer te zien
  maandag 28 september om 08.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 29 september om 08.00
  Op FOX
 • 10

  It's a Wonderful Life

  +

  Beverly wil een kerstkaart maken die nog mooier is als die van de Kremps. Tot Geoffs verbazing wordt hij niet voor de foto uitgenodigd. De onderlinge grappen van Barry en JTP lopen uit de hand.

  Wanneer te zien
  maandag 28 september om 09.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 29 september om 08.25
  Op FOX
 • 11

  Pickleball

  +

  Beverly komt erachter dat Murray een jaar jonger is dan ze dachten, en nu wil ze zijn 50e verjaardag overdoen. Coach Mellor probeert de a-sportieve Adam klaar te stomen voor de try-outs van picklebal.

  Wanneer te zien
  maandag 28 september om 09.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 29 september om 08.55
  Op FOX
 • 12

  Game Night

  +

  Geoff doet zijn best om de woonsituatie van Erica en Barry geheim te houden voor Beverly, terwijl Adam aan zijn mentor vraagt hoe hij indruk kan maken op een nieuw meisje bij scheikunde.

  Wanneer te zien
  maandag 28 september om 10.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 29 september om 09.20
  Op FOX
 • 13

  Preventa Mode

  +

  Als Erica en Barry hetzelfde cijfer krijgen, weet Erica dat er iets niet klopt. Beverly helpt Adam om een date te krijgen bij de Cupid Couple's Skate met het meisje waar hij smoorverliefd op is.

  Wanneer te zien
  dinsdag 29 september om 09.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 30 september om 08.30
  Op FOX
 • 14

  Dave Kim's Party

  +

  Dave Kim gaat een groot feest geven. Pops heeft een plan om Adam cool voor de dag te laten komen. Intussen is Beverly 'beroemd' door haar kookboek, maar de roem stijgt haar naar het hoofd.

  Wanneer te zien
  dinsdag 29 september om 10.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 30 september om 08.55
  Op FOX
 • 15

  Geoff the Pleaser

  +

  Adam twijfelt over zijn toekomst in de filmwereld als 'de andere Adam' terugkomt uit Los Angeles en hem waarschuwt dat het nog niet zo eenvoudig is om in Hollywood carrière te maken.

  Wanneer te zien
  woensdag 30 september om 09.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 1 oktober om 08.50
  Op FOX
 • 16

  Body Swap

  +

  Adam kan moeilijk kiezen tussen Beverly's regels voor lunchen buiten de campus en naar de foodcourt gaan. Geoff leent Barry's studentenpas en wordt de student die Barry zo graag zou zijn.

  Wanneer te zien
  woensdag 30 september om 09.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 1 oktober om 09.20
  Op FOX
 • 17

  A Fish Story

  +

  Adam en Murray willen niet kamperen, en daarom maken ze een film waarop ze doen alsof. Erica gaat bij een a capella-koor voor vrouwen en leert een belangrijke les als ze het koor overneemt.

  Wanneer te zien
  donderdag 1 oktober om 09.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 2 oktober om 08.50
  Op FOX
 • 18

  Schmoopie's Big Adventure

  +

  Beverly koopt net zo'n fiets voor Adam als die in Pee Wee's Big Adventure. Barry en Erica transformeren Murray's meubelwinkel na sluitingstijd in een lounge voor studenten.

  Wanneer te zien
  donderdag 1 oktober om 10.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 2 oktober om 09.20
  Op FOX
 • 19

  Island Time

  +

  Erica, Barry, Geoff en de hele bups gaan op vakantie, maar het gaat niet zoals verwacht. Adam vraagt zich af of studeren wel wat voor hem is nu zijn testscores niet zo goed zijn als hij had gehoopt.

  Wanneer te zien
  vrijdag 2 oktober om 09.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 4 oktober om 14.30
  Op FOX
 • 20

  The Return of the Formica King

  +

  Murray's rivaal Formica doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren. Adam biedt Cinoma de originele musical van Erica en hem aan als William Penn de rechten op een andere musical niet kan krijgen.

  Wanneer te zien
  vrijdag 2 oktober om 10.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 4 oktober om 15.00
  Op FOX
 • 21

  Oates & Oates

  +

  Barry organiseert een telethon en tracht Ren het hof te maken door haar te beloven dat Hall en Oates komen optreden. Bill vindt het geluk bij een vrouw die hij via een vijand van Beverly leert kennen.

  Wanneer te zien
  maandag 5 oktober om 09.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 6 oktober om 08.50
  Op FOX
 • 22

  The Fake-Up

  +

  De relatie tussen Adam en Brea is goed totdat Beverly's zich er te veel mee bemoeid en ze een breuk faken. Als Lainey terug is, is Barry zeer verbaasd over zijn bloeiende relatie met Ren.

  Wanneer te zien
  maandag 5 oktober om 10.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 6 oktober om 09.15
  Op FOX
 • 23

  Pretty in Pink

  +

  Adam en Brea gaan naar het gala. Als Adam bang is dat hij niet de Prom King zal zijn, brengt Beverly het feest in gevaar. Barry leert Erica zorgzaam te zijn als Geoff's vader in het ziekenhuis ligt.

  Wanneer te zien
  dinsdag 6 oktober om 09.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 7 oktober om 08.50
  Op FOX