The Gifted

NL3 - 12NL3 - 12

zondag 23.00

HET MUTANTENVERZET

Seizoen 1
00:15

Wanneer te zien

 1. zondag 21 januari om 23.00

  3 X 1 (Afl.11 - S01)

 2. donderdag 25 januari om 22.00

  X-roads (Afl.13 - S01)

 3. vrijdag 26 januari om 22.55

  3 X 1 (Afl.11 - S01)

Samenvatting

Het leven van de familie Strucker raakt in een stroomversnelling als de kinderen van het gezin blijken te beschikken over mutante krachten. Wanneer deze bijzondere eigenschappen aan het licht komen, slaat het gezin noodgedwongen op de vlucht voor de mutanten-opsporingsdienst, The Sentinel Service.

Video's

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  eXposed

  +

  De familie Strucker wordt gedwongen om op de vlucht te slaan wanneer ontdekt wordt dat de kinderen mutante krachten blijken te bezitten.

 • 2

  rX

  +

  Caitlin en Eclipse proberen Blink te helpen als haar krachten hun grenzen overschrijden.

 • 3

  eXodus

  +

  In een poging om iedereen weer bijelkaar te krijgen, maakt Reed een deal met de Sentinel Services. Caitlin en de kinderen krijgen ondertussen hulp van iemand buiten het hoofdkwartier van het mutantenverzet.

 • 4

  eXit strategy

  +

  Wanneer de mutanten een plan voorstellen om Sentinel Services ten val te brengen, zoekt Eclipse een oude vriend uit zijn donker verleden om wat nuttige informatie te verkrijgen. Ondertussen proberen Lauren en Andy hun krachten te combineren om de groep te helpen.

 • 5

  boXed In

  +

  Jace gebruikt de macht van Sentinel Services in het vinden van het Mutant Underground Way Station. De levendige dromen van Blink leiden haar naar een confrontatie met Dreamer.

 • 6

  got your siX

  +

  Thunderbird start een missie om antwoorden te krijgen over wat er met zijn vriend is gebeurd. Lauren ontmoet een nieuwe vriend met nuttige krachten.

 • 7

  eXtreme measures

  +

  Eclipse's ex-minnaar keert terug terwijl Reed en Sage alarmerende informatie vinden over de nieuwe vriend van Lauren. Thunderbird helpt Blink zich open te stellen over haar verleden.

 • 8

  threat of eXtinction

  +

  De groep wordt bedreigd wanneer een nieuwe vluchteling een spion van Sentinel Services blijkt te zijn. Reed bezoekt zijn vervreemde vader en leert geheimen die nuttig kunnen zijn.

 • 9

  outfoX

  +

  Het team bedenkt een plan om mutanten te redden die gearresteerd zijn door Sentinel Services.

 • 10

  eXploited

  +

  Esme voert haar plan uit. Ze haalt de Struckers over om Jace te vragen om de gevangenen naar Trask over te plaatsen. Ondertussen onderzoekt Roderick de reikwijdte van de krachten van Andy en Lauren.

 • 11

  3 X 1

  +

  De onderlinge spanningen lopen op binnen het team in het hoofdkwartier van de mutanten. Niemand weet nog wie hij of zij kan vertrouwen. Reed denkt na over de veiligheid van zijn gezin in de compound.

  Wanneer te zien
  zondag 21 januari om 23.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 26 januari om 22.55
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 12

  eXtraction

  +

  Dr. Campbell is aanwezig bij een antimutantentop. Hij wil het Hound-programma nationaal invoeren. Een aantal teamleden in het hoofdkwartier van de mutanten wil dat plan verijdelen.

  Wanneer te zien
  zondag 28 januari om 23.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 2 februari om 22.55
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 13

  X-roads

  +

  Het leven van de familie Strucker raakt in een stroomversnelling als de kinderen van het gezin blijken te beschikken over mutante krachten.

  Wanneer te zien
  donderdag 25 januari om 22.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 28 januari om 01.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX

Specials