Superstore

NL1 - ALNL1 - AL
© 2019 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Superstore

Wanneer te zien

 1. zondag 24 januari om 04.05

  Trick-or-Treat (Afl.06 - S05)

 2. zondag 24 januari om 04.30

  Shoplifter Rehab (Afl.07 - S05)

 3. zondag 24 januari om 04.50

  Toy Drive (Afl.08 - S05)

Samenvatting

Amy and Ben werken in een superstore, waar ze een aparte en unieke familieband hebben met de andere werknemers.

Afleveringen

 • 1

  Cloud 9.0

  +

  Amy probeert het personeel te helpen bij het omgaan met de immigratiedetentie van Mateo. Tegelijkertijd vrezen de werknemers dat de introductie van robot-collega hun werk overbodig zal maken.

 • 2

  Testimonials

  +

  Amy wil zo veel mogelijk positieve verklaringen voor Mateo's advocaat inzamelen, maar veel succes heeft ze niet. Jonah wil een verlovingsfeest voor Sandra organiseren tot woede van Dina.

 • 3

  Forced Hire

  +

  Als Amy Dina's vijand Colleen inhuurt, chanteert Dina Garrett. Hij moet het leven van Colleen tot een hel maken. Jonah papt met Marcus aan om de jongens van het magazijn bij de vakbond te krijgen.

 • 4

  Mall Closing

  +

  De plaatselijke mall is dicht tot vreugde van Amy en Dina vanwege alle nieuwe klanten, maar algauw beseffen ze dat ze nergens meer kunnen winkelen. Cheyenne merkt dat ze niet zo cool is als ze denkt.

 • 5

  Self-Care

  +

  Glenns gezondheid dreigt in gevaar te komen. Reden voor Dina om hem een streng regime op te leggen. Jonah en Cheyenne willen dat Amy rust neemt. Mateo solliciteert naar een nieuwe baan in de winkel.

 • 6

  Trick-or-Treat

  +

  Amy tuigt de winkel op in een superhalloweensfeer om indruk te maken op de nieuwe regiomanager. Cheyenne en Mateo vragen zich af of er mensen bij Cloud 9 werken die tot moord in staat zijn.

  Wanneer te zien
  zondag 24 januari om 04.05
  Op FOX
 • 7

  Shoplifter Rehab

  +

  Als Amy gezichtsverlies lijdt in aanwezigheid van de regiomanager, bedenken Jonah, Glenn en zij een plan om haar als harde baas neer te zetten. Mateo helpt Dina met haar winkeldiefstalproject.

  Wanneer te zien
  zondag 24 januari om 04.30
  Op FOX
 • 8

  Toy Drive

  +

  Amy en Jonah helpen Mateo bij een speelgoedinzamelingsactie voor kinderen vanwege zijn aankomende hoorzitting, maar ze komen daarbij in conflict met iemand van een concurrerend goed doel.

  Wanneer te zien
  zondag 24 januari om 04.50
  Op FOX
 • 9

  Curbside Pickup

  +

  Als onderdeel van een nieuw bedrijfsinitiatief moeten de werknemers aankopen direct naar de wagen van de klant brengen. Amy krijgt bezoek van haar broer Eric, en ze denkt dat er een vonk overvliegt.

  Wanneer te zien
  zondag 24 januari om 05.15
  Op FOX
 • 10

  Negotiations

  +

  Jonah en Sandra vertegenwoordigen het personeel bij de onderhandelingen met het bestuur. Amy, Dina en Cheyenne gaan op zoek naar een kerstboom. Mateo, Garrett en Glenn houden een wedstrijd.

  Wanneer te zien
  zondag 24 januari om 05.35
  Op FOX
 • 11

  Lady Boss

  +

  Na de overname van Cloud 9 kost het Amy veel moeite om contact te krijgen met de nieuwe moedermaatschappij. Sandra roept de hulp van Garrett en Dina in om stelling te nemen tegen Carol.

  Wanneer te zien
  maandag 25 januari om 06.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 30 januari om 04.10
  Op FOX
 • 12

  Myrtle

  +

  De werknemers hebben het moeilijk met de dood van hun geliefde collega Myrtle, maar ook met het feit dat ze Jonah veel geld heeft nagelaten. Dina krijgt in de winkel onverwacht bezoek van haar vader.

  Wanneer te zien
  maandag 25 januari om 06.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 30 januari om 04.30
  Op FOX
 • 13

  Favoritism

  +

  Als Amy Mateo tot haar assistent wil benoemen, leidt dat tot beschuldigingen van vriendjespolitiek en tot onderlinge concurrentie. Sandra raakt verwikkeld in de machtsstrijd tussen Glenn en Dina.

  Wanneer te zien
  dinsdag 26 januari om 06.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 28 januari om 04.55
  Op FOX
 • 14

  Sandra's Wedding

  +

  Sandra en Jerry gaan trouwen. Amy moet ervoor zorgen dat de grote dag niet verpest wordt, als Jonah de cateraars wil helpen en Dina obsessief met de beveiliging bezig is. Garrett zit met zijn speech.

  Wanneer te zien
  dinsdag 26 januari om 06.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 30 januari om 05.15
  Op FOX
 • 15

  Cereal Bar

  +

  Als Cloud 9 een nieuwe cerealbar krijgt, vragen Amy en Jonah zich af wat Zephra's motieven zijn. Dina roept de hulp in van Cheyenne vanwege een scammer. Garrett wil betaald verlof versieren.

  Wanneer te zien
  woensdag 27 januari om 06.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 30 januari om 05.35
  Op FOX
 • 16

  Employee App

  +

  De werknemers van Cloud 9 stuiten op onvoorziene problemen bij de nieuwe Zephra-app. Dina's berichtjes leiden tot vijandigheid, en Jonah probeert Garrett een poets te bakken om hem een lesje te leren.

  Wanneer te zien
  woensdag 27 januari om 06.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 31 januari om 04.05
  Op FOX
 • 17

  Zephra Cares

  +

  Amy organiseert een evenement voor het goede doel, maar dat dreigt in het honderd te lopen als Jeff terugkomt en Glenn zijn collega's wil helpen. Garrett wil Dina laten zien hoe intelligent hij is.

  Wanneer te zien
  donderdag 28 januari om 06.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 31 januari om 04.30
  Op FOX
 • 18

  Playdate

  +

  Als Amy haar baby meeneemt naar de winkel, krijgt ze schoon genoeg van alle kritiek op haar ouderschap. Glen roept de hulp van Jerusha in. Garrett helpt Dina bij haar eerste afspraak met haar vriend.

  Wanneer te zien
  donderdag 28 januari om 06.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 31 januari om 04.50
  Op FOX
 • 19

  Carol's Back

  +

  Als Carol terugkeert in de winkel, heeft Amy het probleem dat een aantal werknemers niet met Carol willen werken. Jonah probeert de actievoerders voor hoger loon ervan te overtuigen dat hij ze steunt.

  Wanneer te zien
  vrijdag 29 januari om 06.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 31 januari om 05.15
  Op FOX
 • 20

  Customer Safari

  +

  Amy gaat met Jonah bij zijn familie lunchen. Dina vraagt zich af of ze wel spontaan genoeg is, als haar nieuwe vriend ineens op haar werk verschijnt. Garrett en de anderen bedenken een klantenspel.

  Wanneer te zien
  vrijdag 29 januari om 06.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 31 januari om 05.35
  Op FOX
 • 21

  California Part 1

  +

  Als Mateo en Cheyenne het niet eens kunnen worden over de viering van haar verjaardag, roept ze de hulp van Bo in. Glenn speelt voor matchmaker, en Dina helpt Amy iets geheim te houden voor Jonah.

  Wanneer te zien
  maandag 1 februari om 06.00
  Op FOX