Superstore

woensdag 25 augustus 19.15

NL1 - ALNL1 - AL
Superstore

Wanneer te zien

 1. vrijdag 30 juli om 04.10

  Employee Appreciation Day (Afl.22 - S04)

 2. vrijdag 30 juli om 04.30

  Cloud 9.0 (Afl.01 - S05)

 3. vrijdag 30 juli om 04.55

  Testimonials (Afl.02 - S05)

Samenvatting

Amy and Ben werken in een superstore, waar ze een aparte en unieke familieband hebben met de andere werknemers.

Afleveringen

 • 1

  Essential

  +

  Werknemers van Cloud 9 in maart 2020; het is het begin van de pandemie als Amy en Jonah zich voorbereiden om naar Los Angeles te verhuizen. De effecten van corona zijn in de hele winkel merkbaar.

 • 2

  California Part 2

  +

  Als de medewerkers van Cloud 9 zich voorbereiden op het vertrek van Amy en Jonah, proberen Mateo en Glenn een afscheidsvideo te maken en gaat Dina op zoek naar een nieuwe beste vriendin.

 • 3

  Floor Supervisor

  +

  Jonah waagt z'n kans als er een vacature is voor afdelingshoofd. Glenn en Mateo trachten de juiste balans te vinden in hun relatie en Garrett wil bewijzen dat hij eerder verliefd is geweest.

 • 4

  Prize Wheel

  +

  Dina krijgt bij de 'In-store-vaganza' de kans om zich te bewijzen en de winkel te runnen; Garrett en Cheyenne gaan op zoek naar een geheimzinnige geur; Jonah verheugt zich op een nieuwe kans.

 • 5

  Hair Care Products

  +

  Als Cloud 9 het beleid van producten van Black Beauty wijzigt, stellen de werknemers racisme in de winkel aan de kaak. Glenn probeert de fouten van de winkel wanhopig recht te zetten.

 • 6

  Biscuit

  +

  Glenn is terug van quarantaine en wil weer aan de slag, maar heeft Cheyenne en Bo nodig om Dina macht te laten opgeven. Jonah en Mateo twijfelen of ze Sandra moeten helpen met haar zieke kat.

 • 7

  The Trough

  +

  Mateo, Glenn en Sandra proberen een verdrietige Jonah te helpen Amy te vergeten; Cheyenne moet Carol schaduwen en Garrett helpt Dina bij het zoeken van een geheime plek in de winkel.

 • 8

  Ground Rules

  +

  Jonah krijgt problemen met Sandra en Glenn als haar zoon Tony bij Cloud 9 gaat werken; Mateo probeert Cheyenne te helpen een betere manager te zijn; Garrett belandt midden in Dina's relatie met Brian.