Stumptown

vrijdag 22.50

©ABCStudios
Stumptown

Wanneer te zien

 1. maandag 10 mei om 00.50

  November Surprise (Afl.07 - S01)

 2. maandag 10 mei om 01.50

  The Other Woman (Afl.08 - S01)

 3. vrijdag 14 mei om 01.50

  November Surprise (Afl.07 - S01)

Samenvatting

Stumptown volgt Dex Parios, een sterke, assertieve en scherpzinnige legerveteraan die werkt als een privédetective in Portland, Oregon. Haar roekeloze - maar effectieve, en vooral hilarische - stijl plaatst haar in de vuurlinie van hardcore criminelen die de politie niet makkelijk aankan.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Forget It Dex, It's Stumptown.

  +

  Dex Parios heeft een gecompliceerd liefdesleven, een gokschuld en een broer om voor te zorgen. Ze is een goede privédetective, maar haar manier van doen brengt haar vaak in problemen.

 • 2

  Missed Connections

  +

  Dex wordt ingehuurd door een rijke man om een vrouw te zoeken die hij pasgeleden heeft ontmoet, maar Dex merkt algauw dat de opdracht niet zo simpel is als op het eerste gezicht lijkt.

 • 3

  Rip City Dicks

  +

  Dex wil haar collega Artie Banks als mentor om een erkend privédetective te kunnen worden. Hoffman heeft zijn bedenkingen bij Grey als blijkt dat hij banden heeft met een slachtoffer in zijn zaak.

 • 4

  Family Ties

  +

  Dex neemt het op tegen Artie Banks om de vastgoedmagnaat Randall Tapper ten val te brengen. Ondertussen leidt Cosgrove een onderzoek naar de voortvluchtige gedetineerde Wallace Kane.

 • 5

  Bad Alibis

  +

  Hoffman roept de hulp van Dex in, ook al heeft Cosgrove hem opgedragen om vrij te nemen. Intussen komen Tookies culinaire kunsten goed van pas en maakt Dex zich zorgen over haar certificering.

 • 6

  Dex, Drugs And Rock & Roll

  +

  Als de ex van Dex, de beroemde musicienne Fiona, in de stad komt optreden, moet Dex haar tegen een stalker beschermen. Intussen blijft ze Grey negeren. Tookie en Cosgrove worden vrienden.

 • 7

  November Surprise

  +

  Dex gaat undercover, als ze door een politicus wordt ingehuurd om negatieve informatie te vinden over zijn tegenkandidaat. Ze beleeft een gespannen Thanksgiving onder vrienden in de Bad Alibi.

  Wanneer te zien
  maandag 10 mei om 00.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 14 mei om 01.50
  Op FOX
 • 8

  The Other Woman

  +

  Dex wordt ingehuurd door Sue Lynn om een zaak te onderzoeken met de weduwe van de vorige vlam van Dex. Haar vriendschap met Grey wordt door diens romance met Liz op de proef gesteld.

  Wanneer te zien
  maandag 10 mei om 01.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 14 mei om 02.30
  Op FOX
 • 9

  Dex Education

  +

  Dex gaat op een school als invalkracht undercover om een vroegere klasgenoot te helpen. Iemand heeft drugs bij haar dochter geplant. De relatie tussen Dex en Liz wordt ongemakkelijk.

  Wanneer te zien
  vrijdag 14 mei om 22.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 17 mei om 00.00
  Op FOX
 • 10

  Reality Checks Don't Bounce

  +

  Dex wordt ingehuurd door een beroemd tv-jurylid om zijn broer te vinden, maar algauw blijkt dat ze niet de enige is die hem zoekt. Aan het thuisfront is Dex niet voorbereid op het nieuws van Ansel.

  Wanneer te zien
  vrijdag 14 mei om 23.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 17 mei om 00.55
  Op FOX
 • 11

  The Past and the Furious

  +

  Met behulp van Sue Lynn doet Dex haar best om de biologische ouders te vinden van een veteraan die erachter is gekomen dat hij is geadopteerd. Grey blijft samenwerken met Hoffman en gaat undercover.

  Wanneer te zien
  vrijdag 21 mei om 22.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 24 mei om 02.10
  Op FOX
 • 12

  Dirty Dexy Money

  +

  Dex sluit vriendschap met een nieuwe klant, de eigenaar van een mannenstripclub die op mysterieuze wijze verlies draait. Intussen blijft Grey Hoffman en zijn nieuwe partner helpen in de autobendezaak.

  Wanneer te zien
  vrijdag 21 mei om 23.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 24 mei om 02.50
  Op FOX
 • 13

  The Dex Factor

  +

  Dex gaat undercover als klant om Hoffman en Grey te helpen bij de volgende fase van hun drugszaak. Ansel heeft moeite om de orde te handhaven in de Bad Alibi en roept de hulp van Tookie in.

  Wanneer te zien
  vrijdag 28 mei om 22.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 31 mei om 01.50
  Op FOX
 • 14

  Til Dex Do Us Part

  +

  Dex moet een onderzoek instellen naar de verloofde van een bruid, omdat er twijfels zijn over de huwelijkse voorwaarden. Dex roept de hulp in van Hoffman en ontdekt dat het om een paar apart gaat.

  Wanneer te zien
  vrijdag 28 mei om 23.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 31 mei om 02.30
  Op FOX
 • 15

  At All Costs: The Conrad Costas Chronicles

  +

  Dex en Grey gaan naar LA om een klant te helpen die denkt dat een voormalige klasgenoot haar scenario heeft geplagieerd. Grey laat de Bad Alibi met frisse tegenzin aan Ansel en Tookie over.

  Wanneer te zien
  vrijdag 4 juni om 22.50
  Op FOX
 • 16

  All Quiet On The Dextern Front

  +

  Dex helpt een moeder die de voogdij over haar kinderen is verloren. Dex wordt herinnerd aan haar tijd in Afghanistan en moet de redenen achter de dood van Benny onder ogen zien. Ansel krijgt date-les.

  Wanneer te zien
  vrijdag 4 juni om 23.45
  Op FOX
 • 17

  The Dex Files

  +

  Jeremy, een voormalige klant van Dex, stelt haar voor aan majoor Elders, die meer weet over de dood van Benny. Intussen wordt Grey's herstelde relatie met zijn vader op de proef gesteld.

 • 18

  All Hands On Dex

  +

  Dex neemt het recht in eigen hand als ze de hoofdverdachte is in een moordzaak. Intussen doet Hoffman zijn best om onpartijdig te blijven. Hij kan alles kwijtraken, als hij Dex blijft helpen.