Lee Daniels' Star

NL3 - 12NL3 - 12

dinsdag 20.05

Aflevering 1

Seizoen 1
05:05

Wanneer te zien

 1. dinsdag 18 december om 20.05

  Secrets & Lies (Afl.01 - S03)

 2. dinsdag 18 december om 21.00

  Who's the Daddy? (Afl.02 - S03)

 3. dinsdag 25 december om 20.05

  A Family Affair (Afl.03 - S03)

Samenvatting

Star volgt drie getalenteerde zangeressen, gespeeld door nieuwkomers Jude Demorest, Ryan Destiny en Bretagne O'Grady, die zich een weg wanen door de moordende muziekbusiness vol concurrentie.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Secrets & Lies

  +

  Star komt thuis na een tournee, en er is eindelijk duidelijkheid voor Alex en Simone. De rivaliteit tussen Carlotta en Cassie duurt voort, terwijl ze met de nasleep worstelen van Cassies blunder.

  Wanneer te zien
  dinsdag 18 december om 20.05
  Op FOX
 • 2

  Who's the Daddy?

  +

  Als Mateo op een lage manier onthult dat Star zwanger is, gaan de trollen op de sociale media helemaal los. Ondertussen moet Simone kiezen tussen haar huwelijk en haar carrière.

  Wanneer te zien
  dinsdag 18 december om 21.00
  Op FOX
 • 3

  A Family Affair

  +

  Cassie wil bonafide werken en gaat in zaken met een man die Carlotta dwarszit. Intussen heeft Noah moeite met het nemen van een beslissing onder het toeziend oog van zijn vader Bobby.

  Wanneer te zien
  dinsdag 25 december om 20.05
  Op FOX
 • 4

  All Falls Down

  +

  Een rouwende Carlotta strikt de beroemde Ryan J. als gastheer voor het Gravity Media's Snowball Event, maar gemakkelijk gaat dat niet. Intussen komt Star erachter dat Maurice haar bestolen heeft.

  Wanneer te zien
  dinsdag 25 december om 21.00
  Op FOX
 • 5

  Someday We'll All Be Free

  +

  Carlotta wordt vermist. Het wantrouwen jegens Olivia groeit, als ze blijft proberen om vriendschap te sluiten met Alex om de dood van haar zus te verwerken. Maurice en Mateo testen hoe trouw Noah is.

  Wanneer te zien
  dinsdag 1 januari om 20.05
  Op FOX
 • 6

  Ante-Up

  +

  Om de kaartverkoop omhoog te krijgen komt Mateo met de omstreden rapper Lil Dini, die botst met Take 3. Star en Noah nemen elkaar in vertrouwen over hun relatieproblemen, en Simone zit in het nauw.

  Wanneer te zien
  dinsdag 1 januari om 21.00
  Op FOX
 • 7

  Karma

  +

  Gravity Media neemt influencer Chloe David in de arm om meer belangstelling te genereren voor Carlotta's festival, maar het plan van Take 3 om het nieuwe album te promoten verloopt niet naar wens.

  Wanneer te zien
  dinsdag 8 januari om 21.00
  Op FOX
 • 8

  Roots and Wings

  +

  Carlotta keert terug bij Gravity Records, maar daar is veel veranderd. Star ontmoet Becky, de moeder van Jackson, en doet een schokkende ontdekking. Ondertussen vraagt Simone Nina om hulp.

  Wanneer te zien
  dinsdag 15 januari om 21.00
  Op FOX
 • 9

  Zion

  +

  Carlotta doet wat ze kan om het Rhythm and Bells Festival tot een groot succes te maken. Als Derek en Ruby als vrijwilliger in het asiel werken komt Ruby de man tegen die haar had aangevallen.