Lee Daniels' Star

NL3 - 12NL3 - 12

Aflevering 1

Seizoen 1
05:05

Wanneer te zien

 1. zondag 3 oktober om 03.05

  Secrets & Lies (Afl.01 - S03)

 2. zondag 3 oktober om 03.50

  Who's the Daddy? (Afl.02 - S03)

 3. zondag 3 oktober om 04.30

  A Family Affair (Afl.03 - S03)

Samenvatting

Drie meiden uit een arm milieu dromen ervan om beroemd te zijn. Ze worden ontdekt en schitteren als nieuwe girlband 'Take 3'. Ze zijn echter niet voorbereid op het drama dat de muziekwereld brengt.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Secrets & Lies

  +

  Star komt thuis na een tournee, en er is eindelijk duidelijkheid voor Alex en Simone. De rivaliteit tussen Carlotta en Cassie duurt voort, terwijl ze met de nasleep worstelen van Cassies blunder.

  Wanneer te zien
  zondag 3 oktober om 03.05
  Op FOX
 • 2

  Who's the Daddy?

  +

  Als Mateo op een lage manier onthult dat Star zwanger is, gaan de trollen op de sociale media helemaal los. Ondertussen moet Simone kiezen tussen haar huwelijk en haar carrière.

  Wanneer te zien
  zondag 3 oktober om 03.50
  Op FOX
 • 3

  A Family Affair

  +

  Cassie wil bonafide werken en gaat in zaken met een man die Carlotta dwarszit. Intussen heeft Noah moeite met het nemen van een beslissing onder het toeziend oog van zijn vader Bobby.

  Wanneer te zien
  zondag 3 oktober om 04.30
  Op FOX
 • 4

  All Falls Down

  +

  Een rouwende Carlotta strikt de beroemde Ryan J. als gastheer voor het Gravity Media's Snowball Event, maar gemakkelijk gaat dat niet. Intussen komt Star erachter dat Maurice haar bestolen heeft.

  Wanneer te zien
  zondag 10 oktober om 03.05
  Op FOX
 • 5

  Someday We'll All Be Free

  +

  Carlotta wordt vermist. Het wantrouwen jegens Olivia groeit, als ze blijft proberen om vriendschap te sluiten met Alex om de dood van haar zus te verwerken. Maurice en Mateo testen hoe trouw Noah is.

  Wanneer te zien
  zondag 10 oktober om 03.50
  Op FOX
 • 6

  Ante-Up

  +

  Om de kaartverkoop omhoog te krijgen komt Mateo met de omstreden rapper Lil Dini, die botst met Take 3. Star en Noah nemen elkaar in vertrouwen over hun relatieproblemen, en Simone zit in het nauw.

  Wanneer te zien
  zondag 10 oktober om 04.30
  Op FOX
 • 7

  Karma

  +

  Gravity Media neemt influencer Chloe David in de arm om meer belangstelling te genereren voor Carlotta's festival, maar het plan van Take 3 om het nieuwe album te promoten verloopt niet naar wens.

  Wanneer te zien
  zondag 17 oktober om 03.05
  Op FOX
 • 8

  Roots and Wings

  +

  Carlotta keert terug bij Gravity Records, maar daar is veel veranderd. Star ontmoet Becky, de moeder van Jackson, en doet een schokkende ontdekking. Ondertussen vraagt Simone Nina om hulp.

  Wanneer te zien
  zondag 17 oktober om 03.50
  Op FOX
 • 9

  Zion

  +

  Carlotta doet wat ze kan om het Rhythm and Bells Festival tot een groot succes te maken. Als Derek en Ruby als vrijwilliger in het asiel werken komt Ruby de man tegen die haar had aangevallen.

  Wanneer te zien
  zondag 17 oktober om 04.30
  Op FOX
 • 10

  When Stars Fall

  +

  Na haar bevalling brengt Star alles waarvoor ze gewerkt heeft in gevaar. Carlotta is open over een trauma uit haar verleden, terwijl Cassie haar nek uitsteekt om haar neef te redden.

  Wanneer te zien
  zondag 24 oktober om 03.05
  Op FOX
 • 11

  Watch the Throne

  +

  Star heeft steeds meer problemen met Justitie, terwijl Noah met nieuwe prioriteiten goochelt. Gigi en Alex staan tegenover elkaar in hun strijd om de koppositie bij het label.

  Wanneer te zien
  zondag 24 oktober om 03.50
  Op FOX
 • 12

  Toxic

  +

  De ASA-nominaties zitten eraan te komen. Een zangduel tussen Alex en Gigi moet uitkomst brengen. Star vindt het moeilijk om niet bij Davis te zijn, terwijl Noah tegen een oude duivel strijdt.

  Wanneer te zien
  zondag 24 oktober om 04.30
  Op FOX
 • 13

  The Reckoning

  +

  Gravity Media zit financieel aan de grond. Het team moet een geslaagd ASA-feest organiseren om weer te kunnen meedoen. Carlotta is terug en begint meteen met het ruimen van alle puinhopen.

 • 14

  Amazing Grace

  +

  Carlotta en Gravity organiseren een Legend Tribute Concert in hun campagne voor de ASA Awards. Als de gezondheid van Star achteruitgaat, krijgt Simone het moeilijk. Noah krijgt bezoek van zijn moeder.

 • 15

  Lean On Me

  +

  Simone en Alex maken zich op voor de strijd tegen nieuwkomer Amber. Bobby, de vader van Noah, helpt zijn zoon met zijn verslaving en met het vaderschap. En Leon doet Cotton een voorstel.

 • 16

  Square One

  +

  Voor de ASA Awards geeft Gravity een paaslunch om de artiesten in de schijnwerpers te zetten, maar de toekomst van Take 3 en die van de individuele carrières van de leden van Take 3 staat op het spel.

 • 17

  Something About Mary

  +

  Iedereen is gespannen, maar in de aanloop naar de uitreiking van de ASA's moeten de vrouwen hun focus houden. Star en Noah worstelen met het ouderschap, terwijl Alex met haar vader te stellen heeft.

 • 18

  When the Levee Breaks

  +

  Bij het ASA-gala strijdt Take 3 met Amber Drake om de hoogste eer. Alex bereidt zich voor op haar bruiloft, maar iemand uit haar verleden duikt op en sticht verwarring op de grote dag.