Lee Daniels' Star

NL3 - 12NL3 - 12

Aflevering 1

Seizoen 1
05:05

Wanneer te zien

 1. vrijdag 23 oktober om 04.55

  When Stars Fall (Afl.10 - S03)

 2. woensdag 28 oktober om 04.10

  When Stars Fall (Afl.10 - S03)

 3. woensdag 28 oktober om 04.55

  Watch the Throne (Afl.11 - S03)

Samenvatting

Drie meiden uit een arm milieu dromen ervan om beroemd te zijn. Ze worden ontdekt en schitteren als nieuwe girlband 'Take 3'. Ze zijn echter niet voorbereid op het drama dat de muziekwereld brengt.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Secrets & Lies

  +

  Star komt thuis na een tournee, en er is eindelijk duidelijkheid voor Alex en Simone. De rivaliteit tussen Carlotta en Cassie duurt voort, terwijl ze met de nasleep worstelen van Cassies blunder.

 • 2

  Who's the Daddy?

  +

  Als Mateo op een lage manier onthult dat Star zwanger is, gaan de trollen op de sociale media helemaal los. Ondertussen moet Simone kiezen tussen haar huwelijk en haar carrière.

 • 3

  A Family Affair

  +

  Cassie wil bonafide werken en gaat in zaken met een man die Carlotta dwarszit. Intussen heeft Noah moeite met het nemen van een beslissing onder het toeziend oog van zijn vader Bobby.

 • 4

  All Falls Down

  +

  Een rouwende Carlotta strikt de beroemde Ryan J. als gastheer voor het Gravity Media's Snowball Event, maar gemakkelijk gaat dat niet. Intussen komt Star erachter dat Maurice haar bestolen heeft.

 • 5

  Someday We'll All Be Free

  +

  Carlotta wordt vermist. Het wantrouwen jegens Olivia groeit, als ze blijft proberen om vriendschap te sluiten met Alex om de dood van haar zus te verwerken. Maurice en Mateo testen hoe trouw Noah is.

 • 6

  Ante-Up

  +

  Om de kaartverkoop omhoog te krijgen komt Mateo met de omstreden rapper Lil Dini, die botst met Take 3. Star en Noah nemen elkaar in vertrouwen over hun relatieproblemen, en Simone zit in het nauw.

 • 7

  Karma

  +

  Gravity Media neemt influencer Chloe David in de arm om meer belangstelling te genereren voor Carlotta's festival, maar het plan van Take 3 om het nieuwe album te promoten verloopt niet naar wens.

 • 8

  Roots and Wings

  +

  Carlotta keert terug bij Gravity Records, maar daar is veel veranderd. Star ontmoet Becky, de moeder van Jackson, en doet een schokkende ontdekking. Ondertussen vraagt Simone Nina om hulp.

 • 9

  Zion

  +

  Carlotta doet wat ze kan om het Rhythm and Bells Festival tot een groot succes te maken. Als Derek en Ruby als vrijwilliger in het asiel werken komt Ruby de man tegen die haar had aangevallen.

 • 10

  When Stars Fall

  +

  Na haar bevalling brengt Star alles waarvoor ze gewerkt heeft in gevaar. Carlotta is open over een trauma uit haar verleden, terwijl Cassie haar nek uitsteekt om haar neef te redden.

  Wanneer te zien
  vrijdag 23 oktober om 04.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 28 oktober om 04.10
  Op FOX
 • 11

  Watch the Throne

  +

  Star heeft steeds meer problemen met Justitie, terwijl Noah met nieuwe prioriteiten goochelt. Gigi en Alex staan tegenover elkaar in hun strijd om de koppositie bij het label.

  Wanneer te zien
  woensdag 28 oktober om 04.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 29 oktober om 04.05
  Op FOX
 • 12

  Toxic

  +

  De ASA-nominaties zitten eraan te komen. Een zangduel tussen Alex en Gigi moet uitkomst brengen. Star vindt het moeilijk om niet bij Davis te zijn, terwijl Noah tegen een oude duivel strijdt.

  Wanneer te zien
  donderdag 29 oktober om 04.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 30 oktober om 04.10
  Op FOX
 • 13

  The Reckoning

  +

  Gravity Media zit financieel aan de grond. Het team moet een geslaagd ASA-feest organiseren om weer te kunnen meedoen. Carlotta is terug en begint meteen met het ruimen van alle puinhopen.

  Wanneer te zien
  vrijdag 30 oktober om 04.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 4 november om 03.55
  Op FOX
 • 14

  Amazing Grace

  +

  Carlotta en Gravity organiseren een Legend Tribute Concert in hun campagne voor de ASA Awards. Als de gezondheid van Star achteruitgaat, krijgt Simone het moeilijk. Noah krijgt bezoek van zijn moeder.

  Wanneer te zien
  woensdag 4 november om 04.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 5 november om 04.10
  Op FOX
 • 15

  Lean On Me

  +

  Simone en Alex maken zich op voor de strijd tegen nieuwkomer Amber. Bobby, de vader van Noah, helpt zijn zoon met zijn verslaving en met het vaderschap. En Leon doet Cotton een voorstel.

  Wanneer te zien
  donderdag 5 november om 04.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 6 november om 04.00
  Op FOX
 • 16

  Square One

  +

  Voor de ASA Awards geeft Gravity een paaslunch om de artiesten in de schijnwerpers te zetten, maar de toekomst van Take 3 en die van de individuele carrières van de leden van Take 3 staat op het spel.

  Wanneer te zien
  vrijdag 6 november om 04.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 11 november om 03.55
  Op FOX
 • 17

  Something About Mary

  +

  Iedereen is gespannen, maar in de aanloop naar de uitreiking van de ASA's moeten de vrouwen hun focus houden. Star en Noah worstelen met het ouderschap, terwijl Alex met haar vader te stellen heeft.

  Wanneer te zien
  woensdag 11 november om 04.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 12 november om 04.10
  Op FOX
 • 18

  When the Levee Breaks

  +

  Bij het ASA-gala strijdt Take 3 met Amber Drake om de hoogste eer. Alex bereidt zich voor op haar bruiloft, maar iemand uit haar verleden duikt op en sticht verwarring op de grote dag.

  Wanneer te zien
  donderdag 12 november om 04.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 13 november om 03.55
  Op FOX