Shades of Blue

donderdag 00.10

NL3 - 12NL3 - 12
Shades of Blue © 2016 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Shades of Blue

Wanneer te zien

 1. donderdag 20 december om 00.10

  Daddy's Girl (Afl.04 - S02)

 2. zondag 23 december om 21.10

  Daddy's Girl (Afl.04 - S02)

 3. donderdag 27 december om 00.10

  Sweet Caroline (Afl.05 - S02)

Samenvatting

Harlee Santos (Jennifer Lopez) is een alleenstaande moeder en NYPD officier, die wordt gedwongen om voor de anti-corruptie task force van de FBI te werken. Wat gebeurd er als de personen waarin je het meest hoort te vertrouwen, je compleet in de steek laten? In Shades of Blue zijn niet alle agenten wie je denk dat ze zijn...
Jennifer Lopez speelt een glansrijke hoofdrol in deze serie, en doet dat vol overtuiging. Deze keer echter geen good girl-rol voor haar.

Afleveringen

 • 1

  Unforgiven

  +

  Harlee stopt de moord op haar gewelddadige ex in de doofpot, terwijl Wozniak het met FBI-agent Stahl op een akkoordje gooit om uit de gevangenis te blijven.

 • 2

  Eye of the Hurricane

  +

  Wozniak komt erachter dat Stahl het gemunt heeft op Julia Ayers, een vriendin van Wozniak die burgmeeseter wil worden. Harlee begint aan een onderzoek dat haar terugvoert naar haar eigen verleden.

 • 3

  Ghost Hunt

  +

  Wozniak wil niet samenwerken met de FBI. Daarop zet Stahl Harlee onder druk, die ongewild betrokken raakt bij Wozniaks plan om zich van de FBI te ontdoen door een grotere vis aan de haak te slaan.

 • 4

  Daddy's Girl

  +

  Harlee gaat op onderzoek uit, als Stahl Ayers ervan beschuldigt dat zij actieve banden zou hebben met de georganiseerde misdaad. Wozniak heeft een drugszaak die oude herinneringen oproept.

  Wanneer te zien
  donderdag 20 december om 00.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 23 december om 21.10
  Op FOX
 • 5

  Sweet Caroline

  +

  De maffia wil zich op Harlee wreken door haar voor een moord te laten opdraaien. Ondertussen probeert Wozniak zijn team bijeen te houden als bewijs van een oude misdaad zijn team onder druk zet.

  Wanneer te zien
  donderdag 27 december om 00.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 30 december om 21.10
  Op FOX
 • 6

  Fracture

  +

  Harlee en Wozniak onderzoeken de moord op Caroline, Nava's vroegere verloofde. Wozniak richt zich op de vraag welk teamlid Verco informeert, terwijl Loman achter een veel groter geheim komt.

  Wanneer te zien
  donderdag 3 januari om 00.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 6 januari om 21.00
  Op FOX
 • 7

  A House Divided

  +

  Harlee bekent dat zij de informant van de FBI is. Het team worstelt met haar verraad en dat van Wozniak. Harlee en Wozniak komen met een plan om Bianchi uit te schakelen, maar de maffia slaat terug.

  Wanneer te zien
  donderdag 10 januari om 00.10
  Op FOX
 • 8

  Unpaid Debts

  +

  Wozniak gaat achter Bianchi aan, terwijl Harlee het team wil herenigen. Wozniak staat voor de onmogelijke keuze tussen zijn team en Ayers, net op het moment dat zijn zoon een toenaderingspoging doet.

  Wanneer te zien
  donderdag 17 januari om 00.10
  Op FOX
 • 9

  Chaos Is Come Again

  +

  Harlee doet de huiveringwekkende ontdekking dat Cristina ge-sms't wordt door iemand die zich voordoet als haar dode ex Miguel. Het spoor van een vermiste jongen voert Wozniak naar een dealer.

 • 10

  Whoever Fights Monsters

  +

  Harlee en Wozniak leiden een klopjacht op de schutters die het team in een hinderlaag hadden gelokt. Het team weert zich tegen de dreiging van Verco, die eindelijk bewijs van corruptie heeft gevonden.

 • 11

  The Quality of Mercy

  +

  De gebeurtenissen nemen een tragische wending als het team bij een gevaarlijke missie Bianchi's geheime boekhouding wil stelen om de gangster voor eens en voor altijd uit te schakelen.