Shades of Blue

NL3 - 12NL3 - 12
Shades of Blue © 2016 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Shades of Blue

Samenvatting

Harlee Santos (Jennifer Lopez) is een alleenstaande moeder en NYPD officier, die wordt gedwongen om voor de anti-corruptie task force van de FBI te werken. Wat gebeurd er als de personen waarin je het meest hoort te vertrouwen, je compleet in de steek laten? In Shades of Blue zijn niet alle agenten wie je denk dat ze zijn...
Jennifer Lopez speelt een glansrijke hoofdrol in deze serie, en doet dat vol overtuiging. Deze keer echter geen good girl-rol voor haar.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Pilot

  +

  Politieagente Harlee zet een fake crime-scene op, maar haar collega blijkt niet zo makkelijk om de tuin te leiden. Harlee heeft de grootste moeite om het onderwijsgeld van haar dochter te betalen.

 • 2

  Original Sin

  +

  Harlee heeft er een probleem mee om een FBI-informante te worden. Een geheim komt uit. Espada helpt Tess met de ontsnapping.

 • 3

  False Face, False Heart

  +

  Harlee weigert Stahl belastend bewijs tegen Wozniak te geven. Hij draagt wel een onofficieel onderzoek van Tess en Espara over dat zij begonnen waren na een moord gepleegd met een geprint vuurwapen.

 • 4

  Who Can Tell Me Who Am I?

  +

  Lomans schuldgevoel over de dood van een ongewapende verdachte breekt het team op. Lomans loyaliteit wordt op de proef gesteld.

 • 5

  Equal & Opposite

  +

  Harlee en Tess onderscheppen een lading heroine van een lokale drugsbaron. Harlee vreest dat Stahl's interesse in haar misschien meer dan professioneel is.

 • 6

  Fall of Man

  +

  Wozniak (Ray Liotta) verdenkt Saperstein (gastrol Santino Fontana). Harlee (Jennifer Lopez) haalt Stahl (Warren Kole) over om Saperstein met het oog op diens veiligheid te arresteren.

 • 7

  Undiscovered Country

  +

  Saperstein vecht voor zijn leven. Harlee doet haar best om hem te beschermen tegen Wozniak, die moet kiezen tussen zijn geweten en het uitvoeren van de opdracht.

 • 8

  Good Cop Bad Cop

  +

  Na de dood van Saperstein (gastrol Santino Fontana), beseft Harlee (Jennifer Lopez) dat Wozniak (Ray Liotta) nergens voor terugdeinst. Ze gaat Stahl (Warren Kole) helpen met zijn onderzoek.

 • 9

  Live Wire Act

  +

  Harlee en Stahl komen erachter dat Wozniak in contact staat met Donnie (gastrol Michael Esper). Wozniak neemt het heft in handen als hij een 'pakketje' ophaalt dat een ontvoerde man blijkt te zijn.

 • 10

  What Devil Do

  +

  Harlee (Jennifer Lopez) en Wozniak (Ray Liotta) komen meer te weten en ontmoeten de partner van Donnie (gastrol Michael Esper), die DEA-agent blijkt te zijn.

 • 11

  The Breach

  +

  Op de dag van de kraak merkt Harlee dat haar vertrouwen in Stahl misplaatst was. Ze wil immuniteit voor haar team, terwijl ze meedoet aan de kraak om zo Wozniak te kunnen arresteren.

 • 12

  For I Have Sinned

  +

  Harlee en Wozniak moeten de gevolgen inzien van het verdwijnen van het overvalgeld. Harlee benadert radeloos de FBI en belooft om het geld te vinden en Wozniak en zijn partners te verlinken.

 • 13

  One Last Lie

  +

  Het lijkt onmogelijk om Donnie en Linklater uit te leveren aan de FBI, dus maakt Harlee een deal met Stahl om haar eigen immuniteit te ruilen voor dat van haar team. Harlee komt oog in oog met Miguel, die zijn donkerste kant laat zien.