Second Chance

NL3 - 12NL3 - 12

SECOND CHANCE BIJ FOX

Seizoen 1
00:45

Samenvatting

Herrezen als een jongere, betere versie van zichzelf, met de fysieke capaciteiten waarvan hij altijd droomde, krijgt de gereanimeerde Pritchard een tweede kans op leven. Wat zal hij doen? Zal hij een nieuw levensdoel omarmen of ten prooi vallen aan de oude verleidingen?

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Suitable Donor, A

  +

  Jimmy Pritchard wordt vermoord bij een inbraak in het huis van zijn zoon. Hij keert terug in het lichaam van een jongere man, een miljardair en biotechnicus.

 • 2

  One More Notch

  +

  Bij het tot leven wekken van Pritchard hebben Mary en Otto een stroomstoot veroorzaakt, waardoor twee moordenaars uit de gevangenis konden ontsnappen. Pritchard maakt jacht op hen, geholpen door Mary.

 • 3

  From Darkness, the Sun

  +

  Pritchard wil Duval bewijzen dat hij een betere agent en man was dan zijn zoon ooit beseft heeft. Intussen neemt hij het met Duval op tegen een levensgevaarlijke psychopaat en een ander vader-zoonduo.

 • 4

  Admissions

  +

  Een oude zaak speelt op als Pritchard en Duval een serie moorden op wonderkinderen onderzoeken. Intussen moet Duval onder ogen zien dat Pritchard zijn gereïncarneerde vader is.

 • 5

  Scratch That Glitch

  +

  Mary's leven is in gevaar als voorspeld wordt dat ze zal sterven. Net als Pritchard het hardst nodig is, laat hij zich niet zien. Hij ligt na een bijna fatale ruzie in het ziekenhuis.

 • 6

  Palimpsest

  +

  Een moordenaar die zijn slachtoffers verminkt, is op vrije voeten. Otto is jaloers op de band tussen Pritchard en zijn zus. Hij denkt erover om een andere donor te gaan zoeken.

 • 7

  That Time in the Car

  +

  Duvals zus datet Wally van de reclassering. Ze kent hem van school. Pritchard heeft hem nooit gemogen. Dan komen Duval en hij erachter dat Wally bij een ontsnapping uit de gevangenis betrokken was.

 • 8

  May Old Acquaintance Be Forgot

  +

  Pritchard wordt door zijn verleden achtervolgd. 20 jaar geleden heeft hij een moord verdoezeld gepleegd door de vriendin van een drugsbaron. Zij was toen zijn informante.

 • 9

  When You Have To Go There, They Have To Take You In

  +

  Pritchard en Duval maken samen jacht op een seriemoordenaar. Alexa en Connor (een rol van Adan Canto) willen technologische knowhow stelen van Lookinglass.

 • 10

  Geworfenheit

  +

  Pritchard en Duval zetten hun onderzoek naar Albert Lin voort. Hoe is hij bij de serie moorden betrokken? Het onderzoek drijft een wig tussen Mary en Otto. Otto moet bepalen of hij Mary verraadt.

 • 11

  Gelassenheit

  +

  Het is voor Pritchard en Duval een race tegen de klok om Gracie uit handen van Connor en Otto te redden. Maar ook voor Pritchard dringt de tijd, aangezien er geen bassin is waarin hij kan regenereren.