Quantico

woensdag 22.55

NL3 - 12NL3 - 12
Quantico © ABC Studios
Quantico

Wanneer te zien

 1. woensdag 20 juni om 22.55

  Epicshelter (Afl.13 - S02)

 2. zondag 24 juni om 23.00

  Epicshelter (Afl.13 - S02)

 3. woensdag 27 juni om 22.55

  Lnwilt (Afl.14 - S02)

Samenvatting

Een kijkje in het leven van FBI-agenten die na hun opleiding aan Quantico de strijd aangaan met terroristen.

Afleveringen

 • 1

  Kudove

  +

  Terwijl ze bij de CIA in opleiding is, stuit Alex op een levensgevaarlijke samenzwering die talloze mensen over de hele wereld bedreigt.

 • 2

  Lipstick

  +

  De nieuwe rekruten beginnen aan contrabewaking, terwijl Alex en Ryan aan hun nieuwe relatie wennen. In de toekomst willen Ryan en Raina het plan van de terroristen verijdelen.

 • 3

  Stescalade

  +

  De rekruten gaan door met hun opleiding en richten zich op beoordeling, terwijl Alex in de toekomst undercover gaat bij de groep terroristen die iedereen in gijzeling houdt. Er zitten bekenden bij.

 • 4

  Kubark

  +

  De rekruten worden getest op stressbestendigheid. Alex probeert informatie op te doen en dicht bij Owen te komen. In de toekomst stellen de terroristen een eis die de impasse kan doorbreken.

 • 5

  Kmforget

  +

  Harry vertrouwt Alex en Ryan nog steeds niet en is vastbesloten om meer over hun plan te weten te komen. Ondertussen krijgt Leon van Owen een bijzondere opdracht.

 • 6

  Aquiline

  +

  De rekruten moeten leren wanneer ze tot een droneaanval overgaan. De relatie van Shelby en Leon gaat een nieuwe fase in. In de toekomst vraagt Alex zich af of ze Lydia kan vertrouwen.

 • 7

  Lcflutter

  +

  Owen instrueert de rekruten in verhoortechnieken en laat zichzelf door hen in de mangel nemen. Ondertussen gaat Shelby undercover en wordt in de toekomst een nieuwe president beëdigd.

 • 8

  Odenvy

  +

  Lydia en Owen leren de groep de noodzaak van liegen en het beëindigen van relaties. In de toekomst proberen Alex en de haren het biologische wapen te vernietigen.

 • 9

  Cleopatra

  +

  Owen instrueert de rekruten in de kunst van het verleiden. In de toekomst verhoort Hannah Wyland Alex over haar tijd in de opleiding en haar tijd in de Crisis Zone.

 • 10

  Jmpalm

  +

  Owen leert de rekruten de noodzaak van verraad. In de toekomst bundelt Alex haar krachten met Miranda om de gijzelaars te redden, terwijl de president met een plan komt om de crisis te beëindigen.

 • 11

  Zrtorch

  +

  Alex wil Owen ervan overtuigen dat er een verrader in hun midden is. De rekruten loodsen iemand Duitsland uit. De terroristen gebruiken een nieuwe methode om de gijzelaars informatie te ontfutselen.

 • 12

  Fallenoracle

  +

  De rekruten breken in bij de NSA om hun persoonlijke informatie te wissen. De gijzelaars willen ontsnappen, en dat leidt ertoe dat de terroristen hun identiteit onthullen.

 • 13

  Epicshelter

  +

  De rekruten leren hoe ze alles moeten vernietigen als hun identiteit aan het licht komt. De FBI onderzoekt een mysterieuze dood. In de toekomst ontmaskert Alex de ware verrader binnen de CIA.

  Wanneer te zien
  woensdag 20 juni om 22.55
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 24 juni om 23.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 14

  Lnwilt

  +

  Claire Haas roept een illegale en clandestien opererende taskforce bijeen. Alex en haar vrienden van de FBI en de CIA moeten een wereldomspannende samenzwering aan het licht brengen.

  Wanneer te zien
  woensdag 27 juni om 22.55
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 1 juli om 23.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 15

  Mockingbird

  +

  Terwijl de nieuwe leider het team van CIA- en FBI-agenten leert kennen, leidt Owen een onderzoek naar de wereld van nepnieuws. De opsporing van de verspreiders ervan kan dodelijke gevolgen hebben.

  Wanneer te zien
  woensdag 4 juli om 22.55
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 8 juli om 23.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 16

  Mktopaz

  +

  Het team verdiept zich in de onderlinge persoonlijke relaties, of liever in het gebrek daaraan. Alex smeedt een band met iemand die bij de samenzwering betrokken is.

  Wanneer te zien
  woensdag 11 juli om 22.55
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 15 juli om 23.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 17

  Odyoke

  +

  Een vriend van Alex heeft haar hulp nodig als hem de schuld van een terroristische aanslag in de schoenen wordt geschoven. Alex en Owen gaan opzoek naar de dader.

  Wanneer te zien
  woensdag 18 juli om 22.55
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 18

  Kumonk

  +

  Clay overlegt met de president over de toekomst van de taskforce. Intussen heeft Alex de leiding over een operatie die moet voorkomen dat de reputatie van de president in diskrediet wordt gebracht.

 • 19

  Mhorder

  +

  De identiteit van de samenzweerders is bekend. De bedoeling is om ze met behulp van Clays team tegen elkaar op te zetten. Ondertussen brengt een beslissing van een teamlid een ieders leven in gevaar.

 • 20

  Globalreach

  +

  Alex werkt met Owen samen om in de groep van samenzweerders te infiltreren, maar dan realiseert ze zich dat ze een pion is in hun streven om de president en de taskforce buiten spel te zetten.

 • 21

  Rainbow

  +

  Met hulp van oude vrienden probeert de taskforce een compleet beeld te krijgen van het plan van de samenzweerders voor die een terroristische aanslag kunnen plegen.