Paranormal Caught on Camera

zondag 9 februari 21.00

A+E Networks®
Paranormal Caught on Camera

Wanneer te zien

 1. zondag 9 februari om 20.05

  The Seedy Texas Motel Poltergeist and More (Afl.01 - S01)

 2. zondag 9 februari om 21.00

  The World's Most Haunted School and More (Afl.02 - S01)

 3. woensdag 12 februari om 00.55

  The Seedy Texas Motel Poltergeist and More (Afl.01 - S01)

Samenvatting

Een deskundig panel analyseert beelden van beangstigende en veelzeggende paranormale activiteiten - van klopgeesten tot lichtjes in de lucht - beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  The Seedy Texas Motel Poltergeist and More

  +

  Een zakenman krijgt in een motel in Texas te maken met een klopgeest. Boven een van 's werelds heiligste steden wordt een ufo gespot, en twee wandelaars zien in Canada een sasquatch.

  Wanneer te zien
  zondag 9 februari om 20.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 12 februari om 00.55
  Op FOX
 • 2

  The World's Most Haunted School and More

  +

  Een beveiligingscamera in een Ierse school legt klopgeestactiviteiten vast. Twee Russen zien in Siberië mogelijk een sasquatch, en in Australië wordt op klaarlichte dag een ufo gespot.

  Wanneer te zien
  zondag 9 februari om 21.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 12 februari om 01.55
  Op FOX
 • 3

  The Montauk Monster and More

  +

  Een op internet vermaard monster spoelt aan op een strand in New York. Ouders zien op hun babymonitor geesten in de kinderkamer, en een ufo redt een Russische stad.

  Wanneer te zien
  zondag 16 februari om 20.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 18 februari om 22.55
  Op FOX
 • 4

  Gettysburg Ghosts and More

  +

  Op het slagveld van Gettysburg verschijnt een geest. Een zeemonster duikt op in Ierland, en boven Philadelphia en Den Haag wordt een ufo-vloot gesignaleerd.

  Wanneer te zien
  zondag 16 februari om 21.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 18 februari om 23.50
  Op FOX
 • 5

  Haunted Antique Store and More

  +

  Een klopgeest spookt in een Engelse antiekwinkel. Een vader en een zoon zien een bigfoot in Washington, en boven Binnen-Mongolië wordt een vreemde UFO gespot.

 • 6

  Infamous Oregon Bigfoot Footage and More

  +

  In Oregon maakt een man unieke beelden van een bigfoot. Rare ufo's drommen samen boven een stad in Texas, en een inwoner van Wales krijgt met een wel heel actieve klopgeest te maken.

 • 7

  A UFO Spotted Over the Pentagon and More

  +

  Boven het Pentagon wordt een piramidevormige ufo gespot. Een vader en zijn kinderen schrikken in Rhode Island van een geest op een speelplaats, en in Californië waren vreemde wezens door een buurt.

 • 8

  Ghostly Regulars at Haunted Pubs and More

  +

  In het VK spoken voormalige eigenaren in hun oude pub. Een schaduwwezen stalkt een agent in een leeg vliegtuig in Mexico City, en verscheidene mensen spotten een zeemonster in de Theems.

 • 9

  Encounter at an Abandoned Asylum and More

  +

  Een paranormaal onderzoeker wordt aangevallen door een entiteit in een verlaten gebouw. Een chauffeur neemt een vreemde ufo waar boven een hotel, en een consultatiebureau wordt door geesten geplaagd.

 • 10

  A Highly Haunted Hotel in Arkansas and More

  +

  Een stel merkt dat het zijn hotelkamer met een geest deelt. Een vreemde formatie vliegt boven een wijk, en een monsterlijk wezen spoelt aan op een strand.

 • 11

  Florida Sea Monster Attack and More

  +

  Een stel ziet een zeemonster als ze voor de kust van Florida varen. Als een man een vervloekte doos opent, begint het in zijn huis te spoken. Een godachtige figuur wandelt op de wolken boven Alabama.

 • 12

  Utah Bigfoot and More

  +

  In de bergen van Utah volgen vrienden het spoor van een bigfoot. Een scepticus wordt in een fort in Engeland door een geest aangevallen. De geesten van passagiers verschijnen in een luchthaven van Hong Kong.