neXt

donderdag 11 maart 22.55

© 2019-2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved
neXt

Wanneer te zien

 1. donderdag 11 maart om 22.55

  File #1 (Afl.01 - S01)

 2. donderdag 11 maart om 23.50

  File #2 (Afl.02 - S01)

 3. donderdag 18 maart om 22.55

  File #3 (Afl.03 - S01)

Samenvatting

NeXt is een dynamische, op feiten gebaseerde thriller gebaseerd op het nieuwste AI-onderzoek. De serie draait om een briljante, maar paranoïde voormalige tech-CEO die zich aansluit bij een Homeland Cybersecurity Agent en haar team om 's werelds eerste kunstmatige intelligentiecrisis te stoppen: de opkomst van een AI-schurk met het vermogen om zichzelf continu te verbeteren.

Showpage banner

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  File #1

  +

  Silicon Valley-pionier Paul LeBlanc bundelt zijn krachten met Special Agent Shea Salazar nadat high-tech ongelukken de wereld in gevaar brengen. Ondertussen worstelt Paul met zijn gezondheid.

  Wanneer te zien
  donderdag 11 maart om 22.55
  Op FOX
 • 2

  File #2

  +

  De A.I. genaamd neXt ontsnapt en krijgt internettoegang. Omdat Ethan wordt gepest op school wil Iliza dat hij wraak neemt. Shea maakt zich zorgen en probeert met Paul de locatie van neXt te vinden.

  Wanneer te zien
  donderdag 11 maart om 23.50
  Op FOX
 • 3

  File #3

  +

  Shea en LeBlanc gaan naar Dartmouth waar neXt mogelijk verband houdt met Biomotion Labs. Shea, Ethan en Ty nemen voorzorgsmaatregelen om de verbinding tussen elektronica en internet te verbreken.

  Wanneer te zien
  donderdag 18 maart om 22.55
  Op FOX
 • 4

  File #4

  +

  Shea en LeBlanc schakelen Ben, Gina en C.M. in om een gestolen harde schijf te decrypten maar neXt probeert dat te voorkomen. Ted en zijn Zava-team doen er alles aan om de locatie van neXt te vinden.

  Wanneer te zien
  donderdag 18 maart om 23.50
  Op FOX
 • 5

  File #5

  +

  NeXt regelt een gevaarlijke reünie voor Shea en iemand uit haar verleden. Ted heeft problemen met Zava en probeert in het bedrijf te blijven. LeBlanc wordt eerlijk en het leven van C.M. is in gevaar.

  Wanneer te zien
  donderdag 25 maart om 22.55
  Op FOX
 • 6

  File #6

  +

  Ty neemt een moeilijke beslissing over de veiligheid van zijn gezin. LeBlanc blijft vechten tegen zijn degeneratieve hersenziekte en C.M. en Gina ontsnappen uit het ziekenhuis.

  Wanneer te zien
  donderdag 25 maart om 23.50
  Op FOX
 • 7

  File #7

  +

  LeBlanc en Shea ontdekken Teds plan voor neXt en haasten zich om snel in te grijpen. Na een bizar ongeluk onderzoeken Ben en Gina de nieuwste slachtoffers van neXt: een congreslid en een verslaggever.

  Wanneer te zien
  donderdag 1 april om 22.55
  Op FOX
 • 8

  File #8

  +

  NeXt manipuleert een gps-systeem waardoor een ouder echtpaar crasht en het hele land zonder stroom zit. LeBlanc wil een virus op de neXt-server plaatsen maar moet daarvoor eerst in ZAVA inbreken.

  Wanneer te zien
  donderdag 1 april om 23.50
  Op FOX
 • 9

  File #9

  +

  NeXt richt zich opnieuw op congreslid Beatty als agent Shea haar hulp zoekt. Shea ontdekt een lek in haar team. Gina komt in de problemen als ze probeert het virus in een NSA-server te coderen.

 • 10

  File #10

  +

  NeXt bespot LeBlanc met een nieuwe tactiek met betrekking tot zijn ziekte. Shea en LeBlanc bedenken nog een laatste gevaarlijke truc om neXt te vernietigen en hun families en de wereld te redden.