NCIS: New Orleans

donderdag 20.00

TM & © 2020 ViacomCBS All Rights Reserved
NCIS: New Orleans

Wanneer te zien

 1. donderdag 2 februari om 20.00

  Broken Hearted (Afl.07 - S02)

 2. donderdag 2 februari om 20.55

  Confluence (Afl.08 - S02)

 3. donderdag 2 februari om 21.50

  Darkest Hour (Afl.09 - S02)

Samenvatting

Onder leiding van Agent Dwayne Pride, moet het NCIS-team uit New Orleans menig strafzaak in de militaire wereld oplossen. In een stad dat bekend staat om zijn decadentie, muziek en andere soorten van entertainment is dat nog niet zo makkelijk.

Afleveringen

 • 1

  Sic Semper Tyranis

  +

  Nadat een militair konvooi op een brug in New Orleans is gebombardeerd, plannen Pride en het team een gevaarlijke undercoveroperatie om een gestolen raket terug te vinden en een aanval te voorkomen.

 • 2

  Shadow Unit

  +

  Het NCIS-team onderzoekt de moord op een blogger die corruptie en doofpotaffaires bij de overheid aan het licht brengt, en ontdekt een humanitaire missie van Navy Seal en CIA met een duister geheim.

 • 3

  Touched By The Sun

  +

  Wanneer een vrouwelijke gevechtspiloot en marineheldin omkomt bij een vliegtuigongeluk, moet het NCIS-team onderzoeken of het de schuld is van de piloot of van het nieuwe vliegtuig.

 • 4

  I Do

  +

  Het NCIS-team moet uitzoeken waarom een vermoorde dronepiloot van de marine een drone van de zwarte markt gebruikte om militaire bewakingsbeelden te verkrijgen.

 • 5

  Foreign Affairs

  +

  Pride krijgt een partner van de Australische opsporingsdienst nadat een Australische marineluitenant, die een sleutelrol speelde in onderhandelingen over kernwapens, in New Orleans is vermoord.

 • 6

  Insane in the Membrane

  +

  De deelname van het team aan de jaarlijkse Red Dress Run wordt onderbroken wanneer een onderofficier dood wordt aangetroffen in de Franse wijk aan een overdosis drugs.

 • 7

  Broken Hearted

  +

  Het leven van een geniale marinecodeur in dienst van Brody's moeder Olivia Brody (Annie Potts) hangt aan een zijden draadje nadat het hart dat bedoeld was voor zijn transplantatie is gestolen.

  Wanneer te zien
  donderdag 2 februari om 20.00
  Op FOX
 • 8

  Confluence

  +

  Pride en Sonja lopen in een hinderlaag en zijn op de vlucht nadat ze naar Texas zijn gereisd om een belangrijke getuige, Marc Maslow (Jay Thomas), te begeleiden voor het proces van een wapenhandelaar.

  Wanneer te zien
  donderdag 2 februari om 20.55
  Op FOX
 • 9

  Darkest Hour

  +

  Tijdens een stroomstoring in de hele stad die de politie en de hulpdiensten hindert, zweert Pride de moord op de verloofde van een familievriendin op te lossen.

  Wanneer te zien
  donderdag 2 februari om 21.50
  Op FOX
 • 10

  Billy and the Kid

  +

  De moord op een marinier levert nieuwe aanwijzingen op in de eerste zaak waarin Pride en LaSalle ooit samenwerkten, net voor de orkaan Katrina de stad trof en alle bewijsmateriaal wegspoelde.

  Wanneer te zien
  donderdag 2 februari om 22.45
  Op FOX
 • 11

  Blue Christmas

  +

  Wanneer een reeks kerstinbraken dodelijk wordt, leidt het bewijsmateriaal het NCIS-team naar Wades geadopteerde zoon Danny (Christopher Meyer). Lasalle en Brody plagen Sonja.

  Wanneer te zien
  vrijdag 17 februari om 02.15
  Op FOX
 • 12

  +

  Terwijl Pride en het team van New Orleans een Russische slapende agent onderzoeken die betrokken was bij Abby's broer Luca, vliegt Sebastian naar Washington om met Abby samen te werken.

 • 13

  Undocumented

  +

  Speciaal agent Pride en het NCIS-team onderzoeken de moord op een geïmmigreerde onderofficier die in scène werd gezet als een zelfmoord.

  Wanneer te zien
  donderdag 23 februari om 21.55
  Op FOX
 • 14

  Father's Day

  +

  Pride opent zijn bar voor het publiek, maar de viering wordt onderbroken wanneer hij en burgemeester Douglas Hamilton (Steven Weber) worden gegijzeld door een onbekende aanvaller.

  Wanneer te zien
  donderdag 23 februari om 22.45
  Op FOX
 • 15

  No Man's Land

  +

  Wanneer een mysterieuze man het leven redt van een luitenant en dan van het toneel verdwijnt, opent het NCIS-team een nieuwe zaak als forensisch bewijs suggereert dat hij een vermiste soldaat is.

 • 16

  Second Chances

  +

  Na het opsporen van gestolen TNT dat nu in een cocaïneopslagplaats ligt, ontdekken Pride en het NCIS-team een binnenlandse drugsbende die geleid wordt door Sonja's jeugdvriendin Marion Watkins.

 • 17

  Radio Silence

  +

  Het NCIS-team beschermt een lokale deejay en onderzoekt de moord op een kapitein van de marine die werd aangevallen terwijl hij een radioprogramma aan het uitzenden was.