NCIS: New Orleans

donderdag 21.55

TM & © 2020 ViacomCBS All Rights Reserved
NCIS: New Orleans

Wanneer te zien

 1. donderdag 29 september om 21.55

  Breaking Brig (Afl.03 - S01)

 2. donderdag 29 september om 22.55

  The Recruits (Afl.04 - S01)

 3. vrijdag 30 september om 23.20

  Breaking Brig (Afl.03 - S01)

Samenvatting

In New Orleans doet het Naval Criminal Investigative Service-team (NCIS) onder leiding van Dwayne Pride onderzoek naar marine-gerelateerde misdrijven. De kleurrijke stad die bekend staat om zijn muziek, entertainment en decadentie, kent ook een donkere kant die als een magneet werkt op het marinepersoneel dat met verlof is. Samen met hardliner Christopher LaSalle, nieuwkomer Meredith Brody, forensisch specialist Sebastian Lund en de rest van het team probeert Pride de straten van The Big Easy veilig te houden.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Musician Heal Thyself

  +

  Een zaak wordt persoonlijk voor Pride wanneer het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid dat hij ooit begeleidde.

 • 2

  Carrier

  +

  NCIS Special Agent Tony DiNozzo helpt het team van New Orleans wanneer een marineluitenant op verlof, sterft aan de builenpest.

 • 3

  Breaking Brig

  +

  Het NCIS-team onderzoekt de crash van een gepantserde transportbus, met arrestanten van de marinebrigade, nadat vier gevangenen zijn ontsnapt, waaronder een zwarte markt makelaar die een van de grootste bedreigingen voor de nationale veiligheid van het land is.

  Wanneer te zien
  donderdag 29 september om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 30 september om 23.20
  Op FOX
 • 4

  The Recruits

  +

  Nadat een Navy SEAL vermoord wordt aangetroffen in een studentenvereniging, moet het NCIS-team bepalen of het motief betrekking had op een van zijn geheime missies of op collegiaal vals spel.

  Wanneer te zien
  donderdag 29 september om 22.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 1 oktober om 00.15
  Op FOX
 • 5

  It Happened Last Night

  +

  Het NCIS-team krijgt een deadline van 22 uur nadat uit het moordonderzoek van een Chief Warrant Officer, die gespecialiseerd is in contraspionage, blijkt dat zijn vrouw is ontvoerd.

  Wanneer te zien
  donderdag 6 oktober om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 7 oktober om 23.30
  Op FOX
 • 6

  Master of Horror

  +

  Een advocaat van een rechter in de Marine, wordt vermoord op Halloween en gevonden op een begraafplaats, gekleed in een Victoriaans kostuum met vampier-achtige bijtwonden in haar nek.

  Wanneer te zien
  donderdag 6 oktober om 22.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 8 oktober om 00.25
  Op FOX
 • 7

  Watch Over Me

  +

  Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marineofficier met de hoogst geheime toegang die onlangs werd aangesteld als technisch liaison met een particuliere ontwikkelaar.

  Wanneer te zien
  donderdag 13 oktober om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 14 oktober om 23.05
  Op FOX
 • 8

  Love Hurts

  +

  Het NCIS-team onderzoekt de moord op een onderofficier die is gevonden in een opslagfaciliteit in Mardi Gras met een verlovingsring op zak. De zaak neemt een mysterieuze wending wanneer het team zijn vermeende langdurige vriendin niet kan vinden.

  Wanneer te zien
  donderdag 13 oktober om 22.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 15 oktober om 00.00
  Op FOX
 • 9

  Chasing Ghosts

  +

  Nadat blijkt dat een gestolen, door de marine uitgegeven wapen, toebehoort aan een hoofdonderofficier die 40 jaar geleden stierf, heropent het NCIS-team de cold case. Een zaak die Wade persoonlijk jarenlang heeft gevolgd en onderzocht.

 • 10

  Stolen Valor

  +

  Het NCIS-team onderzoekt de moord op een gepensioneerde SEAL die voorheen mensen opspoorde die zich voordeden als militair personeel.