Nashville

NL3 - 12NL3 - 12

Rayna James is terug

Seizoen 4
00:20

Samenvatting

Rayna James is een countrylegende en heeft een carrière die de meeste artiesten zouden benijden. Maar toch. De laatste tijd begint haar populariteit te tanen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Can't Let Go

  +

  Juliette speelt Patsy Cline in de film over haar leven. Met Juliette's carrière gaat het hosanna, maar privé zit ze in de put. Ondertussen verzorgt Avery baby Cadence bij zijn ouders thuis in Texas.

 • 2

  'Til the Pain Outwears the Shame

  +

  Juliette stort in tijdens een talkshow tot zorg van Avery. Rayna wil de wereld laten zien dat Highway 65 geen schijnproject is door een van de allergrootste rockartiesten binnen te halen: Markus Keen.

 • 3

  How Can I Help You Say Goodbye

  +

  Na een tweede aneurysma is Beverly hersendood. Deacon voelt zich schuldig, terwijl Scarlett moet beslissen of ze Beverly aan de beademing houdt of niet. Intussen blijft Juliette zich grillig gedragen.

 • 4

  The Slender Threads That Bind Us Here

  +

  Marcus Keen stelt eisen aan Rayna. Layla en Jeff hebben ruzie. Jeff laat Juliette op tournee volgen. Na de zoveelste klap zoekt ze steun bij pillen en alcohol. Zoey komt terug voor Scarlett.

 • 5

  Stop the World (And Let Me Off)

  +

  Als Maddie met Colt meegaat op Luke's tournee, hebben de tieners meer vrijheid dan Maddie aankan. Ze vraagt Juliette om advies en schokt Luke met de uitkomst. Deacon en Scarlett gaan naar Natchez.

 • 6

  Please Help Me, I'm Fallin'

  +

  Juliette krijgt ruzie met een fan, en het filmpje gaat viraal. Jeff ziet het beperken van de schade als het begin van zijn eigen carrière. Maddie heeft huisarrest en mist Colt, die met Luke mee is.

 • 7

  Can't Get Used to Losing You

  +

  Rayna's zorgen over Deacons zakenavontuur met een oude vriend zet hun relatie op het spel. Luke's relatie met zijn zoon is door recente gebeurtenissen in gevaar.

 • 8

  Unguarded Moments

  +

  Rayna James is een countrylegende en heeft een carrière die de meeste artiesten zouden benijden. Maar toch. De laatste tijd begint haar populariteit te tanen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière.

 • 9

  Three's a Crowd

  +

  Rayna's nieuwe artiest Markus Keen maakt haar het leven zuur als hij een nummer van zijn nieuwe album schrapt een week voor de uitkomstdatum. Is Deacon deel van de oplossing of van het probleem?

 • 10

  We've Got Nothing But Love to Prove

  +

  Good Morning America doet Nashville aan om een live concert van Markus Keen uit te zenden ter gelegenheid van zijn nieuwe album, maar als hij op moet, merkt Markus dat hij allesbehalve klaar is.

 • 11

  Forever and for Always

  +

  Als Deacon en Rayna na de try-out van hun trouwdiner door paparazzi worden belaagd, reageert Deacon zo opvliegend dat Rayna en hij zich genoodzaakt zien om een nieuwe locatie voor het diner te zoeken.

 • 12

  How Does It Feel to Be Free

  +

  Een bekend gezicht keert terug in de muziekscene van Nashville, als Luke zijn oude vriend Riff Bell engageert om met hem mee te gaan op tournee. Ondertussen arriveert nieuwkomer Vita in The Beverly.

 • 13

  If I Could Do It All Again

  +

  Luke begint zijn twijfels te krijgen over het engageren van Riff Bell. Deacon en Frankie krijgen ruzie over Vita, en Frankie neemt een destructief besluit.

 • 14

  What I Cannot Change

  +

  Juliette keert terug naar Nashville na haar behandeling voor een postpartum depressie. Layla, die over een paar weken haar eerste album gaat uitbrengen, papt aan met een countrysuperster..

 • 15

  When There's a Fire in Your Heart

  +

  De Exes hebben het lastig met hun roem als ze op tournee gaan met Autumn Chase. Ondertussen wordt Maddie steeds closer met Cash. Dat leidt tot spanningen met Deacon, die aan haar motieven twijfelt.

 • 16

  Didn't Expect It to Go Down This Way

  +

  Luke heeft problemen op tournee. Rayna en Deacon maken zich zorgen om Maddie. Juliette voelt zich bedreigd. Autumn veroorzaakt moeilijkheden.

 • 17

  Baby Come Home

  +

  Rayna en Teddy hebben weer contact om Maddie naar huis te halen en een rechtszaak te vermijden. Juliette beleeft een succesvolle tournee en maakt avances richting Avery. Layla is daar niet blij mee.

 • 18

  The Trouble with the Truth

  +

  Het kost Rayna en Deacon meer moeite dan ze verwacht hadden om het vertrouwen van Maddie terug te winnen, te meer omdat iemand die hun bondgenoot zou moeten zijn hun inspanningen dwarsboomt.

 • 19

  After You've Gone

  +

  Rayna doet een wanhopige poging om haar oudste dochter te behoeden voor de valkuilen van jonge artiesten. Ondertussen krijgt Scarlett genoeg van Gunnars ontluikende vriendschap met Autumn Chase.

 • 20

  It's Sure Gonna Hurt

  +

  Gunnar gaat optreden met Elton John. Rayna en Deacon mijmeren over hun relatie, terwijl Scarlett in haar ziel kijkt. Luke verschijnt in een talkshow om over een belangrijk onderwerp te praten.

 • 21

  Maybe You'll Appreciate Me Someday

  +

  Juliette moet bepalen of ze zich openlijk uitspreekt over de gebeurtenissen rond Jeffs dood. Will ontpopt zich in zekere zin tot leider, en een muzikaal duo gaat misschien uit elkaar.