Million Dollar Listing: NY

maandag 30 september 14.25

NL1 - ALNL1 - AL
Million Dollar Listing: NY

Wanneer te zien

 1. maandag 30 september om 14.25

  50 Shades of Greystone (Afl.01 - S05)

 2. maandag 30 september om 19.05

  Bleecker and Bleaker (Afl.02 - S05)

 3. dinsdag 1 oktober om 15.00

  Bleecker and Bleaker (Afl.02 - S05)

Samenvatting

Volg de verbazingwekkende miljoenendeals van Manhattan's meest meedogenloze makelaars in New York.

Afleveringen

 • 1

  Good as Gold

  +

  Er staan grote veranderingen op stapel dit seizoen. Eén makelaar is getrouwd, een ander is spiritueel geworden en een derde makelaar is nieuw: oud-model Steve Gold maakt nu deel uit van de cast.

 • 2

  The Kids Aren't Alright

  +

  Ryan en zijn team verkopen in Brooklyn zo veel huizen als ze maar kunnen. Steve vraagt zich af of hij geen oppas is in plaats van vastgoedmakelaar, als een paar jonge cliënten zich niet gedragen.

 • 3

  Frankel-y Speaking

  +

  Als een verkoper Ryan vraagt om een teamlid van een project te halen, verzint Ryan een list. Steve krijgt de kans om een fraai penthouse te verkopen, maar dan moet zijn principes terzijde schuiven.

 • 4

  Hashtag, You're It

  +

  Fredrik sleept een gebouw in de wacht dat $ 400.000.000 dollar opleveren, maar zijn baas vermoedt dat hij te gretig is geweest. Ryan realiseert zich dat hij niet twee verkopers tevreden kan houden.

 • 5

  Under the Influencers

  +

  Fredrik wil een appartement van $ 20.000.000 verkopen in zijn nieuwe megatoren en belt iedereen die hij kent, onder wie een oude bekende van vroeger: de ervaren makelaar Michael Lorber.

 • 6

  Ice, Ice, Ryan

  +

  Ryan sleept een project van $ 25.000.000 dollar in de wacht en vraagt zijn meest gedreven en hartelijkste teamlid om hulp. Fredrik heeft het druk met een project waar hij al jaren mee bezig.

 • 7

  Co-list or No-list

  +

  Als een verkoper Ryan vraagt om een teamlid van een project te halen, verzint Ryan een list. Steve krijgt de kans om een fraai penthouse te verkopen, maar dan moet zijn principes aan de kant schuiven.

 • 8

  It Takes a (East) Village

  +

  Fredrik begint zijn twijfels te krijgen over de gevolgen van de gentrificatie. Ryan voert zijn verkoopstrategie verder op. Steve's geduld, zenuwen en fietsvaardigheid worden op de proef gesteld.

 • 9

  You Can Call Me Al... Berto

  +

  Een prominente ontwikkelaar aarzelt om Ryan een gebouw toe te vertrouwen, maar niet om hem op een feest in verlegenheid te brengen. Fredrik werkt aan zijn band met East Village en met zijn chauffeur.

 • 10

  Wake. Sell. Repeat.

  +

  Om een record te kunnen vestigen met zijn nieuwe huis in Park Slope wil Fredrik andere records verbeteren met een open huis. Zakelijk gaat het Ryan voor de wind, maar toch is hij terneergeslagen.

 • 11

  Pushing the Envelopes

  +

  Fredrik heeft een strategie voor zijn nieuwe gebouw, maar voor de uitvoering ervan heeft hij wel zijn paspoort nodig. Ryan legt contact met de aparte eigenaar van een appartement.

 • 12

  The French Connection

  +

  Fredriks launch in Parijs verloopt volgens plan tot een ambitieuze makelaar roet in het eten gooit. Ryan luistert naar het advies van een verkoper en overweegt een riskante carrièreswitch.