Million Dollar Listing: NY

maandag 14.40

NL1 - ALNL1 - AL
Million Dollar Listing: NY

Wanneer te zien

 1. maandag 10 augustus om 11.25

  Frankel-y Speaking (Afl.03 - S06)

 2. maandag 10 augustus om 13.50

  Hashtag, You're It (Afl.04 - S06)

 3. maandag 10 augustus om 14.40

  Under the Influencers (Afl.05 - S06)

Samenvatting

Volg de verbazingwekkende miljoenendeals van Manhattan's meest meedogenloze makelaars in New York.

Afleveringen

 • 1

  Rebel Without a House

  +

  Geen marktontwikkeling kan de koningen van het vastgoed in New York afschrikken. Het vaderschap doet Fredrik goed, maar hij is terug om superster Rebel Wilson aan een luxueuze pied-à-terre te helpen.

 • 2

  Peanut Butter & Jealous

  +

  Fredrik gaat aan de slag voor een penthouse dat prachtig maar veel te duur is gerenoveerd. Intussen moet Ryan zijn creativiteit aanspreken om een ontwikkelaar voor een faillissement te behoeden.

 • 3

  50 Cent & 6 Percent

  +

  Fredrik gaat het landgoed van 50 Cent in Connecticut verkopen en houdt op grandioze wijze open huis om kopers uit New York te lokken. Ryan maakt in Shanghai kans op het grootse project van zijn leven.

 • 4

  Chinese Take-Out

  +

  Ryan loopt ernstige vertraging op in zijn poging om op tijd in Shanghai te zijn, waar hij voor een miljard dollar zaken kan doen. Fredrik is nog steeds druk met het landgoed van 50 Cent.

 • 5

  Ready, Set, Baby!

  +

  Als een koop onverwacht niet doorgaat, moet Steve misschien zijn banrekening plunderen. Fredrik lanceert een project in NoHo met een creatieve maar riskante marketingcampagne.

 • 6

  Circa Circus

  +

  Ryan raakt in een lastig parket als hij het huis van een teamlid verkoopt. Intussen probeert Fredrik een veel te duur penthouse te slijten, terwijl hij een collega begeleidt die voor hem wil werken.

 • 7

  Pool Party

  +

  Fredrik moet een berucht huis in Chelsea verkopen voor een excentrieke klant die makelaars aan de lopende band ontslaat. Ryan vertrouwt een nieuw lid van zijn team een project in Park Slope toe.

 • 8

  Town Goes Down

  +

  De wereld van Steve komt op zijn kop te staan als zijn makelaardij onverwacht sluit en de Gold Group dakloos wordt. Intussen gaan Ryan en Emilia op zoek naar hun droomhuis.

 • 9

  Trouble in Paradise

  +

  Ryan zoekt het perfecte huis voor een kibbelend stel dat maar geen beslissing kan nemen. Steve staat onder druk om een nieuwe makelaardij te vinden, terwijl Fredrik hem naar Elliman moet lokken.

 • 10

  Billion Dollar Listing

  +

  De wereld van Steve komt op zijn kop te staan als zijn makelaardij onverwacht sluit en de Gold Group dakloos wordt. Intussen gaan Ryan en Emilia op zoek naar hun droomhuis.

 • 11

  Yippee Ki Yay!

  +

  Steve zoekt een koper voor een charmant huis ten noorden van New York. Ryan heeft twee weken om een wolkenkrabber te verkopen. Fredrik wil indruk maken met het verkopen van een woning aan Bruce Willis.

 • 12

  Whale of a Sale

  +

  Ryan moet een groot herenhuis voor de hoofdprijs zien te verkopen. Steve zit met een appartement op een beroerde locatie. Ryan en Emilia nemen een beslissing die hun leven voorgoed zal veranderen.