Million Dollar Listing: LA

maandag 14.00

NL1 - ALNL1 - AL
Million Dollar Listing: LA

Wanneer te zien

 1. maandag 19 augustus om 14.00

  Epiphanies (Afl.06 - S02)

 2. maandag 19 augustus om 15.00

  No One Is Recession-Proof (Afl.01 - S03)

 3. maandag 19 augustus om 19.10

  Big Numbers, Small Deals (Afl.02 - S03)

Samenvatting

Volg de verbazingwekkende miljoenendeals van Los Angeles' meest meedogenloze makelaars.

Afleveringen

 • 1

  She's a Boss

  +

  De huizenprijzen zijn torenhoog en de concurrentie is groot. Josh Altman krijgt een kind met Heather, terwijl Josh Flagg trouwplannen heeft met Bobby. En er komt een concurrent bij: Tracy Maltas.

 • 2

  A Tantalizing Offer

  +

  Madison heeft misschien een koper voor Tantalus, maar zijn wankele relatie met James kan de deal in gevaar brengen. Tracy moet heel snel een goedkoop huis vinden voor haar vriendin Camella.

 • 3

  Uncharted Territory

  +

  Aangezien er weinig te koop staat, moeten Josh Flagg en de gebroeders Altman nieuwe wegen inslaan. Na een toevallige ontmoeting spreken Madison en Heather af. Kunnen ze hun vriendschap nog redden?

 • 4

  Hashtag Sell This B...!

  +

  Josh Altman moet op basis van no cure, no pay aan de slag voor rijke klanten uit Chicago. James en David houden open huis in Valley Vista, maar is Tracy hip genoeg om de juiste koper aan te trekken?

 • 5

  Two Tops Never Work

  +

  Flagg ziet zich gedwongen om samen te werken met zijn rivaal Mauricio Umansky. Tracy heeft een droomproject in Brentwood gevonden dat uiteindelijk een molensteen om haar nek blijkt te zijn.

 • 6

  Homewood's Where the Heart Is

  +

  Tracy krijgt concurrentie van twee makelaars bij de verkoop van het lastige project in Brentwood. Madison stelt Cody voor aan zijn hele familie in Arizona en doet haar vervolgens een aanzoek.

 • 7

  Who's Your Daddy?

  +

  Josh Flagg moet niet alleen zijn bovenmaatse bruiloft organiseren, maar ook een paar zeer kieskeurige klanten tevreden zien te houden. Tracy krijgt een opdracht van iemand met noten op zijn zang.

 • 8

  It Wasn't in My Budget!

  +

  James en David proberen het meest begeerde nieuwe project van Los Angeles in de wacht te slepen. Tracy's klant wil dat ze twee panden voor haar verkoopt, maar ze heeft hoge verwachtingen van de prijs.

 • 9

  Mile High Club

  +

  Josh en Matt Altman mogen het grootste landhuis van Bradbury Estates verkopen. De Britten geven een feestje voor hun nieuwe penthouse, maar als hun rivalen Altman en Flagg komen, wordt het ruzie.

 • 10

  Keys to the Castle

  +

  Tracy gaat naar New York voor advies van Fredrik Eklund. Josh Flagg werkt samen met de Britten voor een project in Los Feliz, maar de halfgare verkoper dreigt roet in het eten te gooien.

 • 11

  Love and Listings

  +

  Flagg en Bobby werken voor het eerst samen aan een project, en Flagg wordt emotioneel tijdens het proefdiner. Josh Altman zit met een moeilijk te halen deadline voor een bouwval.

 • 12

  Unfinished Business

  +

  De Britten houden open huis voor hun peperdure project in Bel Air. Als Flagg en Altman langskomen, wordt het ruzie. Madison heeft een creatieve oplossing voor de verkoop van een huis in Malibu.