Million Dollar Listing: LA

maandag 14.00

NL1 - ALNL1 - AL
Million Dollar Listing: LA

Wanneer te zien

 1. maandag 26 oktober om 11.05

  Bad Market for Mansions (Afl.01 - S04)

 2. maandag 26 oktober om 13.00

  No Guarantees in the Real (Afl.02 - S04)

 3. maandag 26 oktober om 14.00

  Seeing Double (Afl.03 - S04)

Samenvatting

Volg de verbazingwekkende miljoenendeals van Los Angeles' meest meedogenloze makelaars.

Afleveringen

 • 1

  The Struggle Is Real

  +

  Josh Flagg heeft misschien meer beloofd dan hij kan waarmaken. James en David moeten de situatie van de vastgoedmarkt in Los Angeles accepteren. Josh Altman wordt bij een presentatie aangevallen.

 • 2

  The Good Fight

  +

  Na de verkoop van het huis van Rose McGowan, organiseert Tracy voor het goede doel een veiling van alle spulletjes en souvenirs van de actrice. Een klant stelt het geduld van Josh Flagg op de proef.

 • 3

  Won't You Be My Neighbor?

  +

  Josh Flagg haalt alles uit de kast om het huis in Bel Air te verkopen. Het nieuwe vastgoed van James en David trekt de aandacht. Josh Altman sleept het voormalige huis van een superster in de wacht.

 • 4

  Rumble in the 90210

  +

  De klant in Hollywood Hills stelt Altman een onmogelijke deadline. James en David doen er alles aan om een felbegeerd, ultramodern huis in Beverly Hills binnen te halen. Flagg en Altman krijgen ruzie.

 • 5

  Send It to Viral

  +

  James en David proberen de relatie met de verkopers van het huis in de Hills te redden na de gênante ruzie tussen Flagg en Altman tijdens de openstelling van het huis. Tracy probeert het onmogelijke.

 • 6

  Pony Up

  +

  Om haar historische pand in Del Mar te verkopen, tijgen Tracy en haar team naar de renbaan op zoek naar rijke kopers. Altman krijgt te maken met een keiharde onderhandelaar: zijn vrouw Heather.

 • 7

  Failure to Launch

  +

  Altman wordt hipster in een ultieme poging om een architectonisch hoogstandje kwijt te raken. Tracy neemt een saai stuk vastgoed over en probeert het in zijn voormalige grandeur te herstellen.

 • 8

  Brother Dearest

  +

  James en David gaan naar het beroemde huis waar "Mommie Dearest" is gefilmd. Flagg moet zich inhouden als hij met Bobby gaat samenwerken om een nieuw complex in West Hollywood te verkopen.

 • 9

  Hell or High Water

  +

  In een poging om een villa-achtig pand kwijt te raken huurt Altman een dunktank om kopers aan te lokken die hem graag nat zien worden. Flagg gaat in zee met klanten die hem ooit ontslagen hebben.

 • 10

  Naked in the Backyard

  +

  James doet zijn best om een huis te slijten aan superster Kelly Rowland. Flagg toont zich creatief bij het verkopen van een woning die ooit is gebouwd voor Robby Kreiger, de gitarist van The Doors.

 • 11

  Dubai It

  +

  Tracy gaat naar Dubai voor een stuk vastgoed dat haar leven kan veranderen en trekt op met haar vriendin en plaatselijke beroemdheid Caroline Stanbury. Altman vindt een onderkomen voor luxeauto's.

 • 12

  Indecent Proposal

  +

  James en David houden open huis in Great Gatsby-stijl in een poging om een bezit in Bel Air snel van de hand te doen. Tracy presenteert haar vastgoed in Dubai aan belangstellenden in Los Angeles.