Million Dollar Listing: LA

woensdag 16.55

NL1 - ALNL1 - AL
Million Dollar Listing: LA

Wanneer te zien

 1. woensdag 5 oktober om 16.55

  The Struggle Is Real (Afl.01 - S11)

 2. donderdag 6 oktober om 15.25

  The Struggle Is Real (Afl.01 - S11)

 3. donderdag 6 oktober om 16.50

  The Good Fight (Afl.02 - S11)

Samenvatting

Volg de verbazingwekkende miljoenendeals van Los Angeles' meest meedogenloze makelaars.

Afleveringen

 • 1

  A Swedish Soiree

  +

  Altman keert terug naar zijn roots om een modern meesterwerk te verkopen, maar heeft het moeilijk om de verkopers tevreden te houden. Flagg bezoekt stiekem Tracy's huis om een oude metgezel te zien.

 • 2

  Counter Offer Knock Down

  +

  Flagg werkt samen met een oude vriend om een historisch huis in Bel Air te verkopen dat door een beroemde architect is ontworpen en door beroemde eigenaars wordt bewoond.

 • 3

  Orange You Glad It's a Co-List

  +

  Fredrik haalt een gigantisch huis binnen in Beverly Park en komt er vervolgens achter dat de verkopers willen dat hij het huis samen met Altman verkoopt.

 • 4

  House of Drago

  +

  Bij het verkopen van een Hamptons-achtig huis in Hancock Park komen James en David met elkaar in conflict. Flagg gaat tot het volgende niveau om zichzelf en zijn collega-agent te beschermen.

 • 5

  The House That Thighmaster Built

  +

  Flagg pakt zijn koffers voor Palm Springs om het huis van Amerika's favoriete huisgenoot Suzanne Somers te verkopen. Tracy verkoopt het huis van haar zus in Holmby Hills, dat 30 miljoen dollar kost.

 • 6

  Two's Company, Three's a Crowd

  +

  Nadat ze hebben ingestemd met een gezamenlijke verkoop in Bel Air, hebben James en David moeite om er een woord tussen te krijgen tijdens hun bezichtigingen.

 • 7

  The Laws of Distraction

  +

  Wanneer Fredrik probeert makelaars naar zijn woning in Upper Bel Air te krijgen, stuit hij op een enorm obstakel: het verkeer in LA. James en David proberen een verkoopopdracht in Bel Air te krijgen.

 • 8

  Have a Cookie and Relax

  +

  Tracy ruilt haar makelaarshoed in voor een kopershoed wanneer ze op zoek gaat naar een huis in Beverly Hills en ze is geschokt wanneer ze beseft dat Flagg haar droomhuis gaat verkopen.

 • 9

  Gate Code Shakedown

  +

  Tracy gaat de strijd aan met Flagg nadat hij een bod heeft uitgebracht op zijn woning in de Flats. In Beverly Hills wordt Altman verliefd op een meesterwerk uit het midden van de vorige eeuw.