Million Dollar Listing: Bethenny & Fredrik

NL1 - ALNL1 - AL
Million Dollar Listing: Bethenny & Fredrik

Samenvatting

Bethenny Frankel van het super-lifestylemerk Skinny Girl en topmakelaar Fredrik Eklund uit New York bundelen hun krachten om samen panden op te knappen en met een dikke winst te verkopen.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Bethenny & Fredrik Inc.

  +

  Fredrik gaat met Bethenny het eerste pand bekijken voor hun gezamenlijke onderneming. Bethenny heeft er weinig vertrouwen in, en beiden zich vragen af of zaken en vriendschap wel samengaan.

 • 2

  The Proof is in the Porcelain

  +

  Bethenny en Fredrik informeren het designteam over hun samenwerking. Om te kunnen bezuinigen zal Fredrik een aantal concessies moeten doen. Intussen helpt hij Bethenny in de liefde.

 • 3

  Hitting the Pavement

  +

  Bethenny en Fredrik gaan op zoek naar een tweede project. Maar gezien Fredriks lijst van appartementen en zijn reisplannen, vraagt Bethenny zich af of hij hun samenwerking wel serieus neemt.

 • 4

  Tribecalvania

  +

  Fredrik zit in Afrika, en Bethenny gaat samen met Fredriks assistent Jordan op zoek naar nieuwe appartementen. Als Fredrik daarachter komt, gaat hij de confrontatie aan. Dat leidt tot spanningen.

 • 5

  Beach Retreat

  +

  Bethenny en Fredrik kunnen in Manhattan niks vinden en verleggen hun zoektocht naar de Hamptons. Als er in de media een foto verschijnt van Bethenny met een date, duikt ineens haar ex weer op.

 • 6

  He Said, She Said

  +

  Bethenny twijfelt aan Fredriks motieven, als er onverwachte bedragen in het budget staan. Ze krijgt er ruzie over met Fredrik, met mogelijk fatale gevolgen voor hun samenwerking.

 • 7

  The Finish Line

  +

  Bethenny en Fredrik moeten alles op alles zetten om de verbouwingsdeadline te halen. Ze hopen dat het ze toch nog lukt om het appartement op tijd woonklaar af te leveren.

 • 8

  All About the Benjamins

  +

  Na de renovatie bereiden Bethenny en Fredrik zich voor om het appartement op de markt te brengen. De ontwerpkeuzes van Bethenny en Fredrik worden bij hun eerste open huis tentoongesteld.