Intelligence

Intelligence

Samenvatting

Een NSA-agent werkt samen met een computeranalist om een ​​nieuwe cybercrime-eenheid op te richten op het hoofdkantoor van de Britse inlichtingendienst.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Aflevering 1

  +

  Wanneer NSA-agent Jerry toetreedt tot een team dat cybercriminaliteit aanpakt, is junior analist Joseph bijzonder enthousiast. Maar leidinggevende Christine vraagt zich af waarom Jerry hier echt is.

 • 2

  Aflevering 2

  +

  Het hele team wordt gedwongen om opnieuw de proeve van bekwaamheid af te leggen nadat Joseph per ongeluk de personeelsbestanden heeft verwijderd. Daarbij probeert Jerry de leugendetector te omzeilen.

 • 3

  Aflevering 3

  +

  Wanneer de NHS-servers worden gehackt, moet het team de hele nacht doorwerken. Jerry vindt het maar vervelend en dwingt de rest van het team om op zijn manier de dader achter de aanval op te sporen.

 • 4

  Aflevering 4

  +

  Jerry stelt voor dat degene die achter de cyberaanval zat zich bij het team aansluit. Maar Joseph wordt jaloers op Jerry's coole nieuwe vriend en probeert diens imago te veranderen.

 • 5

  Aflevering 5

  +

  Als Jerry met Tuva naar bed is geweest, is Joseph daar kapot van. Als hij hoort dat Jerry ook nog getrouwd is, trekt hij hun hele vriendschap in twijfel. Christine probeert minder hard over te komen.

 • 6

  Aflevering 6

  +

  Jerry ontdekt dat zijn beste vriend Clint, een FBI-agent, met zijn vrouw naar bed is geweest en schiet hem per ongeluk neer. Als Clint met een uitleveringsbevel verschijnt, verzint het team een list.