Hawaii Five-0

vrijdag 14 april 22.45

©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Hawaii Five-0

Wanneer te zien

 1. donderdag 13 april om 20.00

  Ka Ho'oponopono (The Fix) (Afl.13 - S02)

 2. donderdag 13 april om 20.55

  Pu'olo (The Package) (Afl.14 - S02)

 3. vrijdag 14 april om 22.45

  Ka Ho'oponopono (The Fix) (Afl.13 - S02)

Samenvatting

In de strijd tegen de zware criminaliteit op Hawaï wordt een elitepolitie-eenheid samengesteld.

Afleveringen

 • 1

  Ha'i'ole (Unbreakable)

  +

  Als McGarrett in voorarrest zit voor de moord op de gouverneur, komt Danny met een bezoeker langs die kan helpen om hem vrij te pleiten. Intussen is Kono geschorst vanwege een intern onderzoek.

 • 2

  Ua Lawe Wale (Taken)

  +

  Gouverneur Denning wil dat officier van justitie Weston Five-O in het gareel dwingt en het team als profiler bijstaat. Intussen onderzoekt Five-O de ontvoering van een jonge paddleboardkampioen.

 • 3

  Kame'e (The Hero)

  +

  Op verzoek van zijn mentor vraagt McGarrett Max om nogmaals lijkschouwing te verrichten op een SEAL die zelfmoord zou hebben gepleegd. Chin Ho zit in over Kono, die omgaat met corrupte oud-agenten.

 • 4

  Mea Makamae (Treasure)

  +

  Five-O gaat de oceaan op om de moord te onderzoeken op een diepzeeduiker die bekendstond om het vinden van kostbare scheepswrakken.

 • 5

  Ma'ema'e (Clean)

  +

  Five-O onderzoekt de moord op de coach van een vrouwenvolleybalteam en stuit daarbij op nog meer slecht nieuws over Kono. Chin Ho haalt de banden aan met zijn voormalige verloofde Malia.

 • 6

  Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight)

  +

  Voor het onderzoek naar de moord op een restauranteigenaar moet McGarrett deelnemen aan een MMA-gevecht voor het goede doel. Kensi Blye van NCIS maakt haar opwachting in de zaak rond McGarretts vader.

 • 7

  Ka Iwi Kapu (Sacred Bones)

  +

  Als Five-O de moord onderzoekt op een stel dat een documentaire maakte over een traditioneel Hawaïaanse begraafplaats, wordt het team bedreigd door een zwerver, die een vloek over Danny uitspreekt.

 • 8

  Lapa'au (Healing)

  +

  Het onderzoek naar een vliegtuigongeluk en de dood van een douanier neemt een onverwachte wending als blijkt dat het slachtoffer voor vertrek al dood was. Danny ontfermt zich over een weeshondje.

 • 9

  Ike Maka (Identity)

  +

  Als Five-O een lijk vindt in de kofferbak van een gestolen auto, moet het team niet alleen de moordenaar vinden maar ook de identiteit van het slachtoffer zien te achterhalen.

 • 10

  Ki'ilua (Deceiver)

  +

  McGarrett heeft de hulp van Five-O nodig als hij met Jenna Kaye naar Noord-Korea gaat om losgeld te betalen aan de ontvoerders van haar verloofde. Op Hawaï onderzoekt Five-O de moord op een reporter.

 • 11

  Pahele (Trap)

  +

  McGarrett en Five-O zoeken naar een bus met ontvoerde scholieren en naar de daders.

 • 12

  Alaheo Pau'ole (Gone Forever)

  +

  Op de vooravond van de bruiloft van Chin Ho onderzoekt Five-O de zaak van een man die voor dood werd achtergelaten in een verlaten bunker uit WO II. Er is een link met een onderzoek van Fryer.

 • 13

  Ka Ho'oponopono (The Fix)

  +

  Een tienermeisje is het slachtoffer van een professionele moord. Five-O moet uitzoeken waarom zij een doelwit was vóór het team de jacht op de dader kan openen.

  Wanneer te zien
  donderdag 13 april om 20.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 14 april om 22.45
  Op FOX
 • 14

  Pu'olo (The Package)

  +

  McGarrett is geschokt door nieuws van Chin Ho over Joe White. Intussen speelt Danny voor vroedvrouw als zijn ex-vrouw voortijdig weeën krijgt.

  Wanneer te zien
  donderdag 13 april om 20.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 14 april om 23.35
  Op FOX
 • 15

  Mai Ka Wa Kahiko (Out Of The Past)

  +

  Een corrupte agent uit Danno's verleden komt op het eiland om zich te wreken op Danno en zijn gezin voor het verruïneren van zijn leven. Five-O komt in actie om Danno te helpen.

  Wanneer te zien
  donderdag 20 april om 20.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 21 april om 22.45
  Op FOX
 • 16

  I Helu Pu (The Reckoning)

  +

  Als Five-O bijna een internationaal incident veroorzaakt, deelt gouverneur Denning het team mee dat een van de leden zal worden ontslagen.

  Wanneer te zien
  donderdag 20 april om 20.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 21 april om 23.35
  Op FOX
 • 17

  Kupale (Defender)

  +

  Five-O onderzoekt de moord op een man die zich verkleed had als Hawaïaanse NaKoa-krijger voor een re-enactment van een historische slag in het oerwoud.

  Wanneer te zien
  donderdag 27 april om 20.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 28 april om 22.45
  Op FOX
 • 18

  Lekio (Radio)

  +

  Bij het onderzoek naar de dood van radio-dj Bobby Raines, krijgt Five-O te maken met een privédetective die vroeger bomexpert was in dienst van de politie van New York.

  Wanneer te zien
  donderdag 27 april om 20.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 28 april om 23.35
  Op FOX
 • 19

  Kalele (Faith)

  +

  Als de zus van McGarrett wordt gearresteerd voor het smokkelen van diamanten, roepen Fryer en hij de hulp in van August March, een ex-gedetineerde die 30 jaar voor diamantsmokkel heeft vastgezeten.

 • 20

  Ha'alele (Abandoned)

  +

  Max is ervan overtuigd dat de Vuilnisman, een seriemoordenaar uit zijn verleden, op vrije voeten is. Om Five-O van zijn vermoedens te overtuigen, komt Max met schokkend nieuws over zijn jeugd.

 • 21

  Pa Make Loa (Touch Of Death)

  +

  ve-O en NCIS: LA werken samen op Hawaï, waar een verdachte op vrije voeten een dodelijk virus dreigt te verspreiden.

 • 22

  Ua Hopu (Caught)

  +

  Als McGarrett zijn aartsvijand Wo Fat bij een inval in handen krijgt, blijkt dat de Japanse Yakuza van plan zijn Wo Fat en hem te vermoorden.