Hawaii Five-0

©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Hawaii Five-0

Samenvatting

Steve McGarrett is op Hawaï om de dood van zijn vader te wreken, maar als de gouverneur hem zijn eigen taskforce aanbiedt, gaat hij op haar aanbod in.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  'Pailaka (Pilot)

  +

  Officier Steve McGarrett wordt benoemd tot hoofd van een nieuwe politietaskforce op Hawaï. Om te beginnen moet hij een wapenhandelaar opsporen die te maken heeft met de moord op McGarretts vader.

 • 2

  Ohana (Family)

  +

  Als een voormalige cyberterrorisme-expert van de NSA in Waikiki wordt ontvoerd, moet Five-O hem redden en voorkomen dat de Amerikaanse veiligheid in gevaar komt.

 • 3

  Malama Ka Aina (Respect the Land)

  +

  Bij een bendeoorlog vallen er tijdens een schoolfootballwedstrijd een dode en verscheidene gewonden. Five-O stuit op een samenwerking tussen Samoaanse bendes en de maffia van het vasteland.

 • 4

  Lankila (Victory)

  +

  Five-O moet een ontsnapte gedetineerde vinden die in Waikiki een jong stel heeft ontvoerd. Intussen komt McGarretts zus Mary, van wie hij vervreemd is geraakt, over van het vasteland.

 • 5

  Nalowale (Forgotten/Missing)

  +

  Als de tienerdochter van de Amerikaanse ambassadeur op de Filipijnen dood voor de kust van Waikiki wordt aangetroffen, belast de gouverneur Five-O met de zoektocht naar haar zus, die ook is ontvoerd.

 • 6

  Ko'olauloa (North Shore of O'ahu)

  +

  Als de CEO van een surfbedrijf wordt vermoord, betekent dat voor Kono een confrontatie met haar verleden en voor Five-O een kennismaking met de gevarieerde wereld van het North Shore-surfen.