Girlfriends' Guide to Divorce

NL3 - 12NL3 - 12
Girlfriends’ Guide to Divorce © 2014 Universal Network Television LLC. All Rights Reserved.
Girlfriends' Guide to Divorce

Samenvatting

De serie gaat over een best-selling auteur van een zelfhulpboek, die de scheiding met haar man probeert te verbergen, terwijl ze haar leven als alleenstaande 40-jarige vrouw in LA vorm begint te geven.

Afleveringen

 • 1

  Rule #776: The Cat Is Always on the Roof

  +

  Abby en Barbara zoeken naar bekende mensen om hun website te promoten. Jo gaat tot het gaatje met haar geheime sparringpartner. Phoebe heeft een ingewikkeld sociaal leven.

 • 2

  Rule #10: Just Survive

  +

  Abby en Barbara blijven botsen over belangrijke financiële beslissingen. Delia en Paul gaan een stap verder in hun werkrelatie. Jo gaat de confrontatie aan met Albert. De waarheid schokt haar.

 • 3

  Rule #706: Let Them Eat Cupcakes

  +

  Abby moet de stad uit vanwege familieomstandigheden en laat de belangrijke beslissingen aan Barbara over. Jo en Delia houden ontdekkingen voor elkaar geheim. Phoebe overweegt haar leven om te gooien.

 • 4

  Rule #49: Let It Shine

  +

  De vriendinnen steunen Abby, die haar moeders begrafenis moet regelen. Abby's broer herstelt het contact met Phoebe. Delia en Jo blijven om Albert op elkaar afgeven. Abby ziet een oude vlam terug.

 • 5

  Rule #930: Plan for New Plans

  +

  Abby is terug bij Lady Parts, maar de veranderingen staan haar niet aan. Phoebe moet een nalatenschap verkopen. Jo stelt Albert aan Zooey voor. Abby's vader maakt brokken als hij alleen wordt gelaten.

 • 6

  Rule #155: Go with the Magician

  +

  Abby doet een laatste poging haar werkrelatie met Barbara te redden. Jo neemt een impulsief besluit dat haar bedrijf en haar relatie met Albert raakt. Phoebe verhuurt haar huis om geld te verdienen.