Feud: Bette and Joan

FEUD: Bette and Joan © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Feud: Bette and Joan

Wanneer te zien

 1. woensdag 25 maart om 03.10

  Pilot (Afl.01 - S01)

 2. woensdag 25 maart om 04.05

  The Other Woman (Afl.02 - S01)

 3. donderdag 26 maart om 03.25

  The Other Woman (Afl.02 - S01)

Samenvatting

'Feud: Bette and Joan' vertelt het verhaal van de legendarische rivaliteit tussen Joan Crawford (Jessica Lange) en Bette Davis (Susan Sarandon) ten tijde van What Ever Happened to Baby Jane?

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Pilot

  +

  De uitgerangeerde Hollywood diva's Joan Crawford en Bette Davis nemen het op tegen leeftijdsdiscriminatie, seksisme en tegen elkaar als ze tekenen voor What Ever Happened to Baby Jane?.

  Wanneer te zien
  woensdag 25 maart om 03.10
  Op FOX
 • 2

  The Other Woman

  +

  De productie van What Ever Happened to Baby Jane? is begonnen. Betty en Joan sluiten een bondgenootschap, maar krachten uit de buitenwereld drijven hen uit elkaar.

  Wanneer te zien
  woensdag 25 maart om 04.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 26 maart om 03.25
  Op FOX
 • 3

  Mommie Dearest

  +

  De vete krijgt een psychologisch karakter, als de productie van Baby Jane zijn climax bereikt. Bette's relatie met haar dochter staat onder druk als ze close wordt met een nieuw iemand in de cast.

  Wanneer te zien
  donderdag 26 maart om 04.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 27 maart om 03.00
  Op FOX
 • 4

  More, or Less

  +

  Aan de vooravond van de première wordt Baby Jane door slechte publiciteit geplaagd. Bette en Joan maken zich dan ook op voor een mislukking. Intussen probeert Pauline de genderbarrières te slechten.

  Wanneer te zien
  vrijdag 27 maart om 03.50
  Op FOX
 • 5

  And the Winner is... (The Oscars of 1963)

  +

  Bette is hard op weg om voor de derde keer de Oscar voor beste actrice in de wacht te slepen - een record! Daarop beginnen Joan en Hedda een heimelijke campagne tegen haar.

 • 6

  Hagsploitation

  +

  Warner is gebrand op een volgende hitfilm en zet Aldrich onder druk om een horrorsequel te draaien met de cast van de eerste film. Iemand uit Joans verleden vormt een gevaar.

 • 7

  Abandoned

  +

  Hush... Hush, Sweet Charlotte is in productie genomen. De vete wordt nog vinniger als Joan hoort dat er een nieuwe producer is. In een onbewaakt ogenblik geeft Bette haar kwetsbaarheid bloot aan Bob.

 • 8

  You Mean All This Time We Could Have Been Friends?

  +

  Joan tekent voor een hoofdrol in een nieuwe film, hoewel het slecht gaat met haar gezondheid. Nu ze een nieuwe rivale heeft, kijkt Bette terug op haar misplaatste vete met Joan.