Feud: Bette and Joan

dinsdag 20.05

FEUD: Bette and Joan © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Feud: Bette and Joan

Wanneer te zien

 1. zondag 20 oktober om 01.45

  And the Winner is... (The Oscars of 1963) (Afl.05 - S01)

 2. zondag 20 oktober om 02.30

  Hagsploitation (Afl.06 - S01)

 3. dinsdag 22 oktober om 20.05

  Abandoned (Afl.07 - S01)

Samenvatting

'Feud: Bette and Joan' vertelt het verhaal van de legendarische rivaliteit tussen Joan Crawford (Jessica Lange) en Bette Davis (Susan Sarandon) ten tijde van What Ever Happened to Baby Jane?

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Pilot

  +

  De uitgerangeerde Hollywood diva's Joan Crawford en Bette Davis nemen het op tegen leeftijdsdiscriminatie, seksisme en tegen elkaar als ze tekenen voor What Ever Happened to Baby Jane?.

 • 2

  The Other Woman

  +

  De productie van What Ever Happened to Baby Jane? is begonnen. Betty en Joan sluiten een bondgenootschap, maar krachten uit de buitenwereld drijven hen uit elkaar.

 • 3

  Mommie Dearest

  +

  De vete krijgt een psychologisch karakter, als de productie van Baby Jane zijn climax bereikt. Bette's relatie met haar dochter staat onder druk als ze close wordt met een nieuw iemand in de cast.

 • 4

  More, or Less

  +

  Aan de vooravond van de première wordt Baby Jane door slechte publiciteit geplaagd. Bette en Joan maken zich dan ook op voor een mislukking. Intussen probeert Pauline de genderbarrières te slechten.

 • 5

  And the Winner is... (The Oscars of 1963)

  +

  Bette is hard op weg om voor de derde keer de Oscar voor beste actrice in de wacht te slepen - een record! Daarop beginnen Joan en Hedda een heimelijke campagne tegen haar.

  Wanneer te zien
  zondag 20 oktober om 01.45
  Op FOX
 • 6

  Hagsploitation

  +

  Warner is gebrand op een volgende hitfilm en zet Aldrich onder druk om een horrorsequel te draaien met de cast van de eerste film. Iemand uit Joans verleden vormt een gevaar.

  Wanneer te zien
  zondag 20 oktober om 02.30
  Op FOX
 • 7

  Abandoned

  +

  Hush... Hush, Sweet Charlotte is in productie genomen. De vete wordt nog vinniger als Joan hoort dat er een nieuwe producer is. In een onbewaakt ogenblik geeft Bette haar kwetsbaarheid bloot aan Bob.

  Wanneer te zien
  dinsdag 22 oktober om 20.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 27 oktober om 01.45
  Op FOX
 • 8

  You Mean All This Time We Could Have Been Friends?

  +

  Joan tekent voor een hoofdrol in een nieuwe film, hoewel het slecht gaat met haar gezondheid. Nu ze een nieuwe rivale heeft, kijkt Bette terug op haar misplaatste vete met Joan.

  Wanneer te zien
  dinsdag 22 oktober om 21.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 27 oktober om 02.30
  Op FOX