Deep State

NL4 - 16NL4 - 16

vrijdag 22.55

Dit gebeurt er in Deep State S2

Seizoen 2
00:30

Wanneer te zien

 1. vrijdag 5 maart om 22.55

  Merger (Afl.05 - S01)

 2. zaterdag 6 maart om 00.00

  Stories (Afl.06 - S01)

 3. zondag 7 maart om 23.50

  Merger (Afl.05 - S01)

Samenvatting

Harry en Leyla schieten te hulp na het ontvangen van een bericht van Aïcha, de tolk waarvan iedereen dacht dat ze dood was. Ze doen alles binnen hun macht om de angstaanjagende ontwikkeling van het kwaadaardige netwerk, bekend als de Deep State, te stoppen.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Cicero

  +

  In Mali zouden vier Amerikaanse commando's en een tolk in een hinderlaag zijn gedood. Een verwervingsdeal tussen de VS en Mali komt daardoor in gevaar, iets waarvan de deep state profiteert.

  Wanneer te zien
  vrijdag 19 maart om 22.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 21 maart om 23.50
  Op FOX
 • 2

  Hard Sun

  +

  Nathan Miller vliegt met Amanda Jones naar Mali om de rust te herstellen. De twee moeten de deal uit het vuur zien te slepen, en om dat te bereiken komt Miller met een plan voor een bomaanslag.

  Wanneer te zien
  zaterdag 20 maart om 00.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 22 maart om 00.55
  Op FOX
 • 3

  Declaration of Independence

  +

  Harry en Leyla horen van Aïcha wat de oorzaak is van alle ellende. Leden van de Malinese overheid leveren wapens aan Al Moctor. Harry wil weg, maar Aïcha kan haar familie niet in de steek laten.

  Wanneer te zien
  vrijdag 26 maart om 22.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 29 maart om 00.10
  Op FOX
 • 4

  Tomorrow's Victory

  +

  Aminata Sissoko houdt woord en herenigt Aïcha met haar familie, maar intussen worden Harry en Leyla beschuldigd van moord en gearresteerd. Harry kan levenslang krijgen en wendt zich tot Miller.

  Wanneer te zien
  vrijdag 26 maart om 23.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 29 maart om 01.15
  Op FOX
 • 5

  Surrender

  +

  Harry, Aïcha en Leyla worden uit Bamako verdreven en gaan noodgedwongen terug naar het kamp van Al Moctar. Aïcha wordt vastgezet en zal worden opgehangen voor een oude misdaad.

  Wanneer te zien
  vrijdag 2 april om 22.50
  Op FOX
 • 6

  The New Normal

  +

  Terwijl Aïcha naar het schavot wordt gevoerd, moet Harry als de wiedeweerga Aïcha's zaak bepleiten. Hij slaagt erin om Al Moctar tot uitstel te bewegen.

  Wanneer te zien
  vrijdag 2 april om 23.55
  Op FOX
 • 7

  Changes Upon Changes

  +

  Harry, Leyla en Aïcha volgen een spoor, maar stuiten dan op Amerikaanse soldaten. Leyla en Aïcha weten te ontkomen, maar Harry wordt gearresteerd. Miller is er blij mee en voert zijn plan verder uit.

 • 8

  A Dead Man's Machine

  +

  Eindelijk vallen alle stukjes van de puzzel op hun plaats. De connectie tussen de wapenroute en de deep state wordt blootgelegd. Kost het Miller de kop of zorgt hij voor nog meer rook?

Specials