Deep State

NL4 - 16NL4 - 16

Dit gebeurt er in Deep State S2

Seizoen 2
00:30

Samenvatting

Harry en Leyla schieten te hulp na het ontvangen van een bericht van Aïcha, de tolk waarvan iedereen dacht dat ze dood was. Ze doen alles binnen hun macht om de angstaanjagende ontwikkeling van het kwaadaardige netwerk, bekend als de Deep State, te stoppen.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Cicero

  +

  In Mali zouden vier Amerikaanse commando's en een tolk in een hinderlaag zijn gedood. Een verwervingsdeal tussen de VS en Mali komt daardoor in gevaar, iets waarvan de deep state profiteert.

 • 2

  Hard Sun

  +

  Nathan Miller vliegt met Amanda Jones naar Mali om de rust te herstellen. De twee moeten de deal uit het vuur zien te slepen, en om dat te bereiken komt Miller met een plan voor een bomaanslag.

 • 3

  Declaration of Independence

  +

  Harry en Leyla horen van Aïcha wat de oorzaak is van alle ellende. Leden van de Malinese overheid leveren wapens aan Al Moctor. Harry wil weg, maar Aïcha kan haar familie niet in de steek laten.

 • 4

  Tomorrow's Victory

  +

  Aminata Sissoko houdt woord en herenigt Aïcha met haar familie, maar intussen worden Harry en Leyla beschuldigd van moord en gearresteerd. Harry kan levenslang krijgen en wendt zich tot Miller.

 • 5

  Surrender

  +

  Harry, Aïcha en Leyla worden uit Bamako verdreven en gaan noodgedwongen terug naar het kamp van Al Moctar. Aïcha wordt vastgezet en zal worden opgehangen voor een oude misdaad.

 • 6

  The New Normal

  +

  Terwijl Aïcha naar het schavot wordt gevoerd, moet Harry als de wiedeweerga Aïcha's zaak bepleiten. Hij slaagt erin om Al Moctar tot uitstel te bewegen.

 • 7

  Changes Upon Changes

  +

  Harry, Leyla en Aïcha volgen een spoor, maar stuiten dan op Amerikaanse soldaten. Leyla en Aïcha weten te ontkomen, maar Harry wordt gearresteerd. Miller is er blij mee en voert zijn plan verder uit.

 • 8

  A Dead Man's Machine

  +

  Eindelijk vallen alle stukjes van de puzzel op hun plaats. De connectie tussen de wapenroute en de deep state wordt blootgelegd. Kost het Miller de kop of zorgt hij voor nog meer rook?