CSI

NL3 - 12NL3 - 12

dinsdag 23.55

Crime-avonden bij FOX

00:30

Wanneer te zien

 1. dinsdag 27 augustus om 23.55

  Cross-Jurisdictions (Afl.22 - S02)

 2. woensdag 28 augustus om 00.55

  The Hunger Artist (Afl.23 - S02)

Samenvatting

Een elite-team van de forensische recherche onderzoeken zaken in Las Vegas.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Assume Nothing

  +

  Een aantal stellen wordt na een wild feest in een chic hotel op gewelddadige wijze vermoord. Een oud-studiegenoot van Nick lekt informatie naar de pers met als gevolg dat Nick ontslagen kan worden.

 • 2

  All for Our Country

  +

  Het lijk van student Daniel O'Hannissey wordt in verregaande staat van ontbinding aangetroffen in een bad. Hij was voor het laatst in een bar gezien waar hij na een ruzie ongedeerd was vertrokken.

 • 3

  Homebodies

  +

  Vingerafdrukken wijzen op een verband tussen twee moordzaken, maar vooralsnog lijkt er geen verband te zijn tussen de slachtoffers of de verdachten, die voor hetzelfde geld onschuldig kunnen zijn.

 • 4

  Feeling the Heat

  +

  Tijdens een hittegolf worden diverse lijken gevonden, waarvan de meeste bij toeval. Hulpofficier Sinclair wil een voorbeeld stellen met een vader die zijn zoontje in een snikhete auto achterliet.

 • 5

  Fur and Loathing

  +

  De vondst van een dode man in een 'knuffel-pak' in de wildernis leidt tot onderzoek bij een bijeenkomst van furry's.

 • 6

  Jackpot

  +

  De sheriff van Jackpot vraagt CSI na de vondst van een hoofd om assistentie. De sheriff toont zich tegenover Grissom eerder dan cynisch dan behulpzaam in tegenstelling tot de veearts-lijkschouwer.

 • 7

  Invisible Evidence

  +

  Het wapen in de moord- en verkrachtingszaak tegen Michael Fife wordt niet als bewijs geaccepteerd. Warrick had namelijk ten onrechte aangenomen dat agent Hal Watson een huiszoekingsbevel had geregeld.

 • 8

  After the Show

  +

  Danseres Julie Waters wordt al zes dagen vermist. Een verdachte, Howard Delhomme, geeft zichzelf aan. Sarah en Nick willen de zaak onderzoeken, maar tot hun chagrijn wordt Catherine ermee belast.

 • 9

  Grissom Versus the Volcano

  +

  CSI onderzoekt een bomaanslag op een auto waarbij drie mensen om het leven zijn gekomen, onder wie de airmarshal die de auto had gehuurd. Al snel blijkt dat de marshal niet het doelwit was.

 • 10

  Coming of Rage

  +

  Tiener Brian Haddick wordt dood op een bouwterrein gevonden. Zijn schedel is ingeslagen met de hamer van een van de werknemers. Het onderzoek richt zich op de bouwvakkers en op een groep scholieren.

 • 11

  Eleven Angry Jurors

  +

  Een jurylid overlijdt tijdens een proces in een zwaarbeveiligd safehouse. Een vier jaar oude vermissingszaak wordt heropend als de zus van de vermiste met bewijs komt dat ze eerder had achtergehouden.

 • 12

  Butterflied

  +

  Een verpleegster wordt door een collega thuis dood aangetroffen. De vrouw zou uit eten gaan met dr. Michael Clark, maar later wordt diezelfde Clark achter het huis in mootjes teruggevonden.