Colony

NL3 - 12NL3 - 12
Colony

Wanneer te zien

 1. donderdag 7 maart om 01.05

  Pilot (Afl.01 - S01)

 2. donderdag 7 maart om 02.00

  A Brave New World (Afl.02 - S01)

 3. donderdag 14 maart om 01.05

  98 Seconds (Afl.03 - S01)

Samenvatting

Colony speelt zich af in de nabije toekomst, waar een familie moeilijke beslissingen moet maken, terwijl ze samen proberen te overleven. Ze wonen in L.A. dat bezet is door indringers; sommige mensen werken samen met de autoriteiten, terwijl anderen in opstand komen.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Pilot

  +

  In het Los Angeles van de nabije toekomst doet Will Bowman een gewaagde reddingspoging. Zijn vrouw Katie probeert een familielid in nood te helpen. Een mogelijke baan dreigt het gezin te verscheuren.

  Wanneer te zien
  donderdag 7 maart om 01.05
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 2

  A Brave New World

  +

  Wills nieuwe missie is het zoeken van de man achter de explosie. Madeline komt een oude vriend tegen. Will en Katie helpen het gezin van een vriend. Katie brengt Wills baan in gevaar.

  Wanneer te zien
  donderdag 7 maart om 02.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 3

  98 Seconds

  +

  Katie betwijfelt bij haar eerste missie al of ze wel echt achter de zaak staat. Wills jacht op Geronimo brengt hem in het vizier bij het verzet. Brams vriendin vraagt hem om een geheim te bewaren.

  Wanneer te zien
  donderdag 14 maart om 01.05
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 4

  Blind Spot

  +

  Will dwingt respect af bij zijn nieuwe collega's. Een aanval van het verzet brengt de Bowmans nader tot elkaar. Katie leert Wills team kennen. Maddie vindt een baan waar ze haar talent in kwijt kan.

  Wanneer te zien
  donderdag 14 maart om 02.00
  NL3 - 12NL3 - 12
  Op FOX
 • 5

  Geronimo

  +

  Geronimo's identiteit ligt op straat. Will begint te twijfelen aan de loyaliteit van zijn vrouw. Katie worstelt met de gevolgen van haar keuzes. Bram belandt in een geheime wereld.

 • 6

  Yoknapatawpha

  +

  Will en Snyder zoeken dekking in de Yonk nadat ze in een hinderlaag zijn beland, en Katie worstelt met de vraag waar haar loyaliteit ligt.

 • 7

  Broussard

  +

  Will wordt gedwongen om voor de Redhats op het verzet te jagen, omdat zijn gezin anders naar de Fabriek moet. Katie, die zonder dat Will het weet bij het verzet zit, heeft met Will nu een informant.

 • 8

  In From the Cold

  +

  Een hooggeplaatst lid van het verzet arriveert; Katie krijgt een tweede kans; Bram stelt een riskante tocht voor.

 • 9

  Zero Day

  +

  Will wil het gezin weghalen uit de bezetting; Snyder probeert zijn functie te beschermen.

 • 10

  Gateway

  +

  Nadat een belangrijke gijzelaar is ontvoerd door het verzet, wordt het Los Angeles-blok hermetisch afgesloten. Laatste aflevering van het seizoen.