Clarice

maandag 21.55

Promo

00:30

Wanneer te zien

 1. maandag 26 juli om 21.00

  Ugly Truth (Afl.07 - S01)

 2. maandag 26 juli om 21.55

  Add-a-Bead (Afl.08 - S01)

 3. donderdag 29 juli om 01.05

  Ugly Truth (Afl.07 - S01)

Samenvatting

Clarice, de langverwachte nieuwe dramaserie van de veelgeprezen uitvoerende producenten Alex Kurtzman en Jenny Lumet, met Rebecca Breeds in de hoofdrol, gaat op FOX in première vanaf 5 juli.

In Clarice volgen we het nooit eerder vertelde persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling wanneer ze in 1993 terugkeert naar het veld, precies een jaar na de gebeurtenissen uit The Silence of the Lambs. De serie Clarice is het verhaal van Clarice Starling, die terugkeert om seriemordenaars en zedendelinquenten op te sporen. Clarice’s onverweerbare maar kwetsbare moed geeft haar een innerlijke kracht die monsters en gekken aantrekt. Haar complexe psychologische samenstelling, die voortkomt uit een moeilijke jeugd, stelt haar echter in staat om haar stem te vinden terwijl ze in een mannenwereld werkt en probeert te ontsnappen aan de familiegeheimen die haar haar hele leven hebben achtervolgd.

*Kijk vanaf 5 juli, elke maandag naar een dubbele aflevering van Clarice om 21.00 uur op FOX.*

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  The Silence Is Over

  +

  Clarice wordt opgeroepen als er op enkele meters van elkaar twee lichamen met dezelfde verwondingen worden aangetroffen. Het lijkt het werk van een onbekende seriemoordenaar.

 • 2

  Ghost of Highway 20

  +

  Clarice Starling en het team worden uitgezonden naar Tennessee, waar de FBI de strijd aanbindt met een splintergroepering genaamd 'The Statesmen'.

 • 3

  Are you Alright?

  +

  Om Krendler en het ViCAP-team ervan te overtuigen dat ze klaar is om aan het werk te gaan, moet Clarice met de juiste tactiek een bekentenis bij de verdachte van de drie riviermoorden afdwingen.

 • 4

  You Can't Rule Me

  +

  Na de moord op een verdachte worden Clarice en ViCAP zelf aan een onderzoek onderworpen door Krendlers rivaal, FBI-agent Anthony Herman (David Hewlett).

 • 5

  Get Right With God

  +

  Clarice wordt gedrogeerd en aan een ziekenhuisbed gekluisterd door een seriemoordenaar die afkomstig is uit de medische wereld, met als gevolg dat ze heftige hallucinaties krijgt.

 • 6

  Can't Let Go

  +

  Vanwege de heftige gebeurtenissen met Marilyn Felker is Clarice op non-actief gezet. Ze gaat naar Ruth Martin om dat terug te draaien en ziet zich genoodzaakt om te blijven eten in huize Martin.

 • 7

  Ugly Truth

  +

  Clarice en Ardelia onderzoeken een cold case nadat het lichaam van een vermiste tiener wordt aangetroffen in beton. Clarice worstelt met de kennis dat Krendler misschien de man kent die haar aanviel.

  Wanneer te zien
  maandag 26 juli om 21.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 29 juli om 01.05
  Op FOX
 • 8

  Add-a-Bead

  +

  ViCAP onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een student medicijnen. Krendler verzamelt stiekem een DNA-monster van de man die hij ervan verdenkt Clarice in Woodhaven te hebben aangevallen.

  Wanneer te zien
  maandag 26 juli om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 29 juli om 02.00
  Op FOX
 • 9

  Silence Is Purgatory

  +

  Als ViCAP de River Murders linkt aan een farmaceutisch bedrijf, schakelt Clarice de hulp in van Julia Lawson, die weigert samen te werken met de FBI in het algemeen en met Clarice in het bijzonder.

  Wanneer te zien
  maandag 2 augustus om 21.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 5 augustus om 01.05
  Op FOX
 • 10

  Motherless Child

  +

  Catherine Martin is ontsnapt om de confrontatie aan te gaan met Buffalo Bill's moeder, Lila Gumb. Clarice biedt zich vrijwillig aan om Catherine te vinden voordat ze een afschuwelijke daad begaat.

  Wanneer te zien
  maandag 2 augustus om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 5 augustus om 02.00
  Op FOX
 • 11

  Achilles Heel

  +

  Clarice richt zich op Alastor Pharmaceuticals, dat achter de River Murders zit. Vanwege de op handen zijnde verkoop van het bedrijf wil ViCAP voorkomen dat belastend bewijsmateriaal wordt uitgewist.

  Wanneer te zien
  maandag 9 augustus om 21.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 12 augustus om 01.05
  Op FOX
 • 12

  Father Time

  +

  ViCAP krijgt eindelijk groen licht om Alastor Pharmaceuticals binnen te vallen. Clarice slaat een collega en levert haar badge en pistool in. De waarheid over de River Murders komt aan het licht.

  Wanneer te zien
  maandag 9 augustus om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 12 augustus om 02.00
  Op FOX
 • 13

  Family Is Freedom

  +

  Als Clarice wordt opgesloten in een dierproefcentrum, ontdekt ze dat er ook vrouwen vastzitten. Terwijl Clarice probeert te ontsnappen aan haar ontvoerders, gaan ViCAP en Ardelia naar haar op zoek.

  Wanneer te zien
  maandag 16 augustus om 21.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 19 augustus om 01.05
  Op FOX