Chicago P.D.

NL4 - 16NL4 - 16
© 2022 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago P.D.

Samenvatting

Voor Brigadier Hank Voight en zijn team zijn regels eerder een richtlijn dan wet. Hun doel is Chicago beschermen en misdadigers op hun soms eigen wijze voor de rechter brengen. Nog aangeslagen door Anna's dood staat Voight voor een nieuw gevaar in de buurt. Er ontstaat nieuwe wrijving in de dynamiek tussen Upton, Halstead en Voight. Het team krijgt een nieuwe baas.

Vanaf dinsdag 7 maart om 21.00 uur.

Afleveringen

 • 1

  Let It Bleed

  +

  Nog aangeslagen door Anna's dood staat Voight voor een nieuw gevaar in de buurt. Er ontstaat nieuwe wrijving in de dynamiek tussen Upton, Halstead en Voight. Het team krijgt een nieuwe baas.

 • 2

  The Real You

  +

  Een moordenaar kaapt een gevangenisbusje en het team moet hem en de ontvoerde bewaker vinden voor het te laat is. Burgess zet vraagtekens bij Ruzeks motieven in een zaak en dat geeft spanning.

 • 3

  A Good Man

  +

  Het team onderzoekt een reeks gewelddadige overvallen op apotheken en Halstead heeft een klik met een van de slachtoffers. Upton vermoedt dat er meer aan de hand is en neemt Voight in vertrouwen.

 • 4

  Donde Vives

  +

  Een schokkende moord brengt groentje Dante Torres naar zijn eigen wijk. Voight en Atwater helpen hem hiermee om te gaan. Torres beseft dat zijn leven misschien nooit meer hetzelfde zal zijn.

 • 5

  Pink Cloud

  +

  Uptons zoektocht naar een vermist tienermeisje leidt naar een mensenhandelnetwerk. Chief O'Neal raakt bij het onderzoek betrokken als er een verband blijkt te zijn tussen zijn zoon Sean en het meisje.

 • 6

  Sympathetic Reflex

  +

  De politie van Chicago arresteert de zoon van de hoofdcommissaris en rolt de mensenhandelbende op.

 • 7

  Into the Deep

  +

  Als er eindelijk concreet bewijs tegen Sean O'Neal opduikt, werken Upton en het team in het geheim door om een rechtszaak voor te bereiden. Maar Sean blijkt gewiekster en gevaarlijker dan gedacht.

 • 8

  Under the Skin

  +

  Om de aandacht van zijn zoon af te leiden zet O'Neal het team op een uitzichtloze zaak. Maar als het een grote zaak en een mediaspektakel wordt, wordt Burgess aan een moeilijk verleden herinnerd.

 • 9

  Proof of Burden

  +

  Na een schokkende ontdekking sluit het net zich rond Sean O'Neal. Hoofdcommissaris O'Neal is vastbesloten zijn zoon uit de gevangenis te houden en neemt een advocaat in de arm.

 • 10

  This Job

  +

  Het team moet samenwerken met rechercheur Borkowski, een oude vriend van Ruzek, om een reeks gewelddadige inbraken op te lossen. Borkowski blijkt heel anders te werk te gaan dan Torres gewend is.

 • 11

  Long Lost

  +

  Na een schokkende hinderlaag tijdens een uitvaart moet het team op zoek naar de schutters. Atwater moet daarbij op iemand uit zijn verleden vertrouwen, wat oude herinneringen naar boven brengt.

 • 12

  I Can Let You Go

  +

  Sean O'Neal belt Upton vanuit de gevangenis met gevoelige informatie. Ze weet niet goed hoe ze hem op afstand kan houden. Het team rukt uit om een misdaad in de kiem te smoren.