Chicago Med

NL3 - 12NL3 - 12
©2021 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Samenvatting

Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

Afleveringen

 • 1

  You Can’t Always Trust What You See

  +

  Will Halstead helpt Goodwin met een geheim onderzoek. Archer en Charles hebben te maken met een tweeling die helemaal identiek wil zijn. Stevie en Dylan behandelen een patiënt met sikkelcelziekte.

 • 2

  To Lean in, or to Let Go

  +

  Vanessa en Archer behandelen het slachtoffer van een motorongeluk, Scott en Charles een getraumatiseerde UNICEF-onderhandelaar en Hammer en Halstead een scholier met de ziekte van Addison.

 • 3

  Be the Change You Want to See

  +

  Scott en Halstead kampen met een oneerlijke patiënt. Een rijke donor doet ongepaste avances in de richting van Hammer. Vanessa, Marcel en Charles vinden dat een jonge vrouw zich moet laten opereren.

 • 4

  Status Quo, aka the Mess We're In

  +

  Charles helpt Dylan met een oude patiënt bij wie schizofrenie is vastgesteld. Stevie, Maggie en Vanessa onderzoeken of de diagnose van een patiënt rechtmatig is. Will pitcht een nieuwe technologie.

 • 5

  Change Is a Tough Pill to Swallow

  +

  Dylan en Charles behandelen patiënten met het Glass-syndroom en foutief gediagnosticeerde ADHD. Crockett krijgt te maken met de regels van een ziekenhuis. Will en Stevie moeten hun ego opzij zetten.