Chicago Med

woensdag 26 mei 22.25

NL3 - 12NL3 - 12
© 2020 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Wanneer te zien

 1. dinsdag 25 mei om 20.10

  When Did We Begin to Change (Afl.01 - S06)

 2. woensdag 26 mei om 22.25

  When Did We Begin to Change (Afl.01 - S06)

 3. zaterdag 29 mei om 23.50

  When Did We Begin to Change (Afl.01 - S06)

Samenvatting

Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

Afleveringen

 • 1

  When Did We Begin to Change

  +

  In de première van seizoen zes past het voltallige personeel van Chicago Med zich aan aan het nieuwe normaal van de pandemie. Zo vechten dr Choi, dr Lanik en April aan de frontlinie.

  Wanneer te zien
  dinsdag 25 mei om 20.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 26 mei om 22.25
  Op FOX
 • 2

  Those Things Hidden in Plain Sight

  +

  Goodwin kondigt een nieuwe SEH-chef aan en de keuze maakt niet iedereen gelukkig. Dr Manning verdedigt een patiënt en moet de gevolgen onder ogen zien. Dr Charles houdt zich bezig met familiezaken.

  Wanneer te zien
  dinsdag 1 juni om 20.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 2 juni om 22.25
  Op FOX
 • 3

  Do You Know The Way Home

  +

  Dr Charles en April hebben een ​​mysterieuze patiënt. Dr Halstead moet een beslissing op leven en dood nemen. Dr Marcel wordt geconfronteerd met zijn verleden als een oude kennis wordt binnengebracht.

 • 4

  In Search of Forgiveness, Not Permission

  +

  Dr Marcel en dr Manning zetten alles op het spel om een ​​zieke vrouw te helpen. Dr Halstead staat voor een zware strijd om deelnemers aan zijn klinische test te binden. Dr Choi botst met een patiënt.

 • 5

  When Your Heart Rules Your Head

  +

  De geneesmiddelenproef van dr Halstead blijft succesvol. Anna krijgt nieuws dat haar leven verandert. Noah bevindt zich op een plek waar zelfs April hem niet kan helpen.

 • 6

  Don’t Want To Face This Now

  +

  Dr Choi helpt een patiënt met chronische pijn om een oplossing te vinden. Dr Halstead overweegt een nieuwe weg in te slaan. Dr Charles en Anna trekken samen op in een angstige situatie.

 • 7

  Better Is the Enemy of Good

  +

  Halstead komt in de problemen als een van zijn proefpatiënten ziek wordt. Door zijn eigen stress en symptomen worstelt Choi zich door de dag.