Chicago Med

dinsdag 22.55

NL3 - 12NL3 - 12
© 2020 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Wanneer te zien

 1. maandag 6 december om 20.10

  Never Going Back to Normal (Afl.01 - S05)

 2. maandag 6 december om 21.05

  We're Lost in the Dark (Afl.02 - S05)

 3. dinsdag 7 december om 22.55

  Never Going Back to Normal (Afl.01 - S05)

Samenvatting

Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

Afleveringen

 • 1

  When Did We Begin to Change

  +

  In de première van seizoen zes past het voltallige personeel van Chicago Med zich aan aan het nieuwe normaal van de pandemie. Zo vechten dr Choi, dr Lanik en April aan de frontlinie.

 • 2

  Those Things Hidden in Plain Sight

  +

  Goodwin kondigt een nieuwe SEH-chef aan en de keuze maakt niet iedereen gelukkig. Dr Manning verdedigt een patiënt en moet de gevolgen onder ogen zien. Dr Charles houdt zich bezig met familiezaken.

 • 3

  Do You Know The Way Home

  +

  Dr Charles en April hebben een ​​mysterieuze patiënt. Dr Halstead moet een beslissing op leven en dood nemen. Dr Marcel wordt geconfronteerd met zijn verleden als een oude kennis wordt binnengebracht.

 • 4

  In Search of Forgiveness, Not Permission

  +

  Dr Marcel en dr Manning zetten alles op het spel om een ​​zieke vrouw te helpen. Dr Halstead staat voor een zware strijd om deelnemers aan zijn klinische test te binden. Dr Choi botst met een patiënt.

 • 5

  When Your Heart Rules Your Head

  +

  De geneesmiddelenproef van dr Halstead blijft succesvol. Anna krijgt nieuws dat haar leven verandert. Noah bevindt zich op een plek waar zelfs April hem niet kan helpen.

 • 6

  Don’t Want To Face This Now

  +

  Dr Choi helpt een patiënt met chronische pijn om een oplossing te vinden. Dr Halstead overweegt een nieuwe weg in te slaan. Dr Charles en Anna trekken samen op in een angstige situatie.

 • 7

  Better Is the Enemy of Good

  +

  Halstead komt in de problemen als een van zijn proefpatiënten ziek wordt. Door zijn eigen stress en symptomen worstelt Choi zich door de dag.

 • 8

  Fathers and Mothers, Daughters and Sons

  +

  Ethan huurt een oude collega van de marine in voor de SEH. Tijdens een hoorzitting kan Charles de voogdij over zijn dochter kwijtraken. Maggie moet een keuze maken die Auggie's leven zal veranderen.

 • 9

  For the Want of a Nail

  +

  Terwijl Maggie met haar eigen trauma dealt, helpt ze een ​​moeder in nood. Dean blijft het vuur onder zijn collega's opstoken en een patiënt weigert de onmiddellijke behandeling die hij nodig heeft.

 • 10

  So Many Things We've Kept Buried

  +

  Crockett behandelt een patiënt met wie hij meer gemeen heeft dan hij denkt. Will en Ethan krijgen ruzie over een zwangere patiënt met een onregelmatige hartslag.

 • 11

  Letting Go Only to Come Together

  +

  Bij de behandeling van een ​​beroemde tennisser die bang is dat zijn carrière voorbij is, krijgt Ethan hulp uit onverwachte hoek. Het nieuwe protocol van Goodwin zorgt voor opschudding.

 • 12

  Some Things Are Worth the Risk

  +

  Archer en Choi bieden hulp op een plek die slechte herinneringen oproept. Als Carols toestand verslechtert, is Manning tot alles bereid om ervoor te zorgen dat haar moeder zich weer beter gaat voelen.

 • 13

  What a Tangled Web We Weave

  +

  Na een auto-ongeluk raakt Goodwin in een neerwaartse spiraal als ze een jongen en zijn moeder probeert te helpen. Natalie's geheimzinnige gedrag trekt de aandacht van dr Marcel en dr Halstead.

 • 14

  A Red Pill, a Blue Pill

  +

  Nu de derdejaarsstudenten meelopen op de SEH, houdt Maggie een van hen nauwlettend in de gaten. Manning probeert te verbergen dat ze de regels overtrad om haar steeds ziekere moeder te helpen.

 • 15

  Stories, Secrets, Half-Truths and Lies

  +

  Crockett vreest dat hij een chirurgische fout heeft gemaakt tijdens een transplantatie. Carol verkeert opnieuw in nood. Halstead en Manning moeten actie ondernemen om hun fout recht te zetten.

 • 16

  I Will Come to Save You

  +

  Er komt een nieuw hart beschikbaar voor Carol. Choi en Archer komen in een lastig parket door een oude patiënt. Halstead wordt geconfronteerd met de gevolgen van de gestolen proefmedicatie.