Chicago Med

zaterdag 21.00

NL3 - 12NL3 - 12
©2021 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Wanneer te zien

 1. dinsdag 27 september om 20.10

  Reality Leaves a Lot to the Imagination (Afl.13 - S07)

 2. donderdag 29 september om 00.25

  Reality Leaves a Lot to the Imagination (Afl.13 - S07)

 3. zaterdag 1 oktober om 21.00

  Reality Leaves a Lot to the Imagination (Afl.13 - S07)

Samenvatting

Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

Afleveringen

 • 1

  You Can’t Always Trust What You See

  +

  Will Halstead helpt Goodwin met een geheim onderzoek. Archer en Charles hebben te maken met een tweeling die helemaal identiek wil zijn. Stevie en Dylan behandelen een patiënt met sikkelcelziekte.

 • 2

  To Lean in, or to Let Go

  +

  Vanessa en Archer behandelen het slachtoffer van een motorongeluk, Scott en Charles een getraumatiseerde UNICEF-onderhandelaar en Hammer en Halstead een scholier met de ziekte van Addison.

 • 3

  Be the Change You Want to See

  +

  Scott en Halstead kampen met een oneerlijke patiënt. Een rijke donor doet ongepaste avances in de richting van Hammer. Vanessa, Marcel en Charles vinden dat een jonge vrouw zich moet laten opereren.

 • 4

  Status Quo, aka the Mess We're In

  +

  Charles helpt Dylan met een oude patiënt bij wie schizofrenie is vastgesteld. Stevie, Maggie en Vanessa onderzoeken of de diagnose van een patiënt rechtmatig is. Will pitcht een nieuwe technologie.

 • 5

  Change Is a Tough Pill to Swallow

  +

  Dylan en Charles behandelen patiënten met het Glass-syndroom en foutief gediagnosticeerde ADHD. Crockett krijgt te maken met de regels van een ziekenhuis. Will en Stevie moeten hun ego opzij zetten.

 • 6

  When You're a Hammer Everything's a Nail

  +

  Privé en werk botsen als Stevie haar moeder als patiënt krijgt. Dylans verleden met de vader van een patiënt belemmert zijn perceptie. Crocketts loyaliteit wordt op de proef gesteld.

 • 7

  A Square Peg in a Round Hole

  +

  Marcel helpt Blake met een levertransplantatie. Taylor probeert zichzelf te bewijzen. Halstead blijft op zoek naar de waarheid over Cooper. Choi komt dichter bij een terugkeer op de SEH.

 • 8

  Just As a Snake Sheds Its Skin

  +

  Dylans loyaliteit wordt op de proef gesteld als een oude familievriend en oud-politieagent ongepast gedrag vertoont. De jaarlijkse drugscontrole brengt de carrière van een arts in gevaar.

 • 9

  Secret Santa Has a Gift for You

  +

  Will en Dylan proberen een patiëntje van vier maanden te redden. Stevie en Vanessa hebben moeite om hun geheimen te bewaren. Crockett en Blake proberen samen met Abrams een ​​leverpatiënt te redden.

 • 10

  No Good Deed Goes Unpunished... in Chicago

  +

  Goodwin botst met de nieuwe compliance officer. Crockett en Blake proberen een patiënt te redden wiens zoon aan ernstig autisme lijdt. De zoon van een patiënt liegt tegen z'n vader over zijn diagnose.

 • 11

  The Things We Thought We Left Behind

  +

  Crockett en Blake ruziën met Randall over een beroemde alcoholische footballspeler. Dylan treft met tegenzin oude vrienden. Stevie en Charles helpen een patiënt die ziek werd na plastische chirurgie.

 • 12

  What You Don't Know Can't Hurt You

  +

  Will en Stevie raken betrokken bij een echtelijke confrontatie. Het hele team van dr Blake stort in tijdens een levertransplantatie. Charles moedigt Ethan aan om het weer goed te maken met z'n vader.

 • 13

  Reality Leaves a Lot to the Imagination

  +

  Dylan en Archer stellen bij een zwangere vrouw een ernstige infectie vast. Maggie krijgt schokkend nieuws. Will en Charles twijfelen of een oudere patiënt wel Alzheimer heeft. Crockett neemt risico.

  Wanneer te zien
  dinsdag 27 september om 20.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 29 september om 00.25
  Op FOX
 • 14

  All the Things That Could Have Been

  +

  Goodwin wijst Meds nieuwe compliance officer toe aan een patiënt met long covid. Maggie helpt Halstead een patiënt te behandelen die al 60 jaar in een ijzeren long zit.

  Wanneer te zien
  dinsdag 4 oktober om 20.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 6 oktober om 00.05
  Op FOX
 • 15

  Things Meant To Be Bent Not Broken

  +

  Dylans politie-instinct komt tot leven als hij vermoedt dat zijn patiënt een drugsdealer is. Crockett en Blake worden gekoppeld aan een arrogante chirurg.

  Wanneer te zien
  dinsdag 11 oktober om 20.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 13 oktober om 00.05
  Op FOX
 • 16

  May Your Choices Reflect Hope, Not Fear

  +

  Will helpt een patiënt met long covid-symptomen. Vanessa denkt na over haar datingleven als ze hoort dat de dochter van een patiënt een gearrangeerd huwelijk heeft.

  Wanneer te zien
  dinsdag 25 oktober om 20.10
  Op FOX
 • 17

  If You Love Someone, Set Them Free

  +

  Rivaliserende bendes brengen hun oorlog naar Med. Halstead en Charles werken met een tiener met hersenkanker die behandeling weigert. De spanningen lopen hoog op in de OK.

 • 18

  Judge Not, for You Will Be Judged

  +

  Ancher en Asher komen in conflict over een patiënt die nauwe banden heeft met Goodwin. Nadat een patiënt is neergeschoten tijdens een inbraak, helpen Scott en Marcel bij het onderzoek.

 • 19

  Like a Phoenix Rising From the Ashes

  +

  Will en Hannah proberen de baby van een draagmoeder te redden. Een voormalige patiënt van Lonnie gaat in hongerstaking. Ethan en Archer helpen een patiënt die banden heeft met Ethans overleden vader.