Chicago Med

woensdag 23.25

NL3 - 12NL3 - 12
© 2022 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Wanneer te zien

 1. woensdag 31 mei om 23.25

  We All Know What They Say About Assumptions (Afl.12 - S08)

 2. zaterdag 3 juni om 21.00

  We All Know What They Say About Assumptions (Afl.12 - S08)

Samenvatting

Chicago Med is een spannende, emotionele serie over het leven van de moedige artsen, verpleegkundigen en ander personeelsleden die hun dagelijkse werk doen in de chaos van een modern traumacentrum. Na de brand in Halsteads appartement werken Marcel, Choi en Archer samen om de overlevenden te redden. Charles en Cuevas helpen een paranoïde patiënt. Scott neemt een besluit met grote gevolgen.

Vanaf dinsdag 7 maart om 20.05 uur.

Afleveringen

 • 1

  How Do You Begin to Count the Losses

  +

  Na de brand in Halsteads appartement werken Marcel, Choi en Archer samen om de overlevenden te redden. Charles en Cuevas helpen een paranoïde patiënt. Scott neemt een besluit met grote gevolgen.

 • 2

  (Caught Between) the Wrecking Ball and the Butterfly

  +

  Problemen met de bevoorrading hebben grote impact. Crockett en Kai, een specialist in opleiding, komen in aanvaring met andere artsen.

 • 3

  Winning the Battle but Still Losing the War

  +

  Charles en Cuevas botsen over de behandeling van een paranoïde patiënt. Choi behandelt een zwangere vrouw uit Ashers verleden. Marcel en Taylor helpen een man die neurochirurgie nodig heeft.

 • 4

  The Apple Doesn’t Fall Far from the Teacher

  +

  Als een metro ontspoort, wil Marcel gaan helpen. Taylor en Halstead moeten bedenken of ze hun baan op het spel willen zetten om een patiënt te redden. Asher en Archer botsen over een zwangere patiënt.

 • 5

  Yep, This is the World We Live In

  +

  De bevoorrading is nog steeds een probleem als Taylors drugsdealer verschijnt. Een slachtoffer van de treinramp heeft een transplantatie nodig. Charles en Cuevas helpen iemand met geheugenverlies.

 • 6

  Mamma Said There Would Be Days Like This

  +

  Marcel helpt Halstead met de behandeling van een restauranthouder. Choi, Charles en Goodwin helpen een moeder die bang is dat ze haar baby verwondt. Maggie en Taylor krijgen ruzie met een workaholic.

 • 7

  The Clothes Make the Man... or Do They?

  +

  Er is een tekort aan beschermende kleding, dus het personeel moet improviseren. Archers zoon is in levensgevaar.

 • 8

  Everyone's Fighting a Battle You Know Nothing About

  +

  Will, Crockett en Justin Lieu proberen een wederzijdse orgaantransplantatie mogelijk te maken. Hannah en Nellie helpen een verkrachtingsslachtoffer. Grant en Maggie halen herinneringen op.

 • 9

  This Could Be the Start of Something New

  +

  Will vertrouwt op Crockett en Meds onlangs gedoneerde OR 2.0 om zijn patiënt te redden. Charles helpt een verwarde patiënt op leeftijd die rouwt om de dood van zijn jeugdliefde.

 • 10

  A Little Change Might Do You Some Good

  +

  Charles en Cuevas helpen een patiënt en haar kleinzoon. Halstead behandelt een zwemmer met een hartaandoening. Marcel wil de OR 2.0 gebruiken. Asher en Lieu zoeken een verdwenen zwangere vrouw.

 • 11

  It Is What It Is, Until It Isn't

  +

  Marcel en Charles behandelen Lieu's fitnessmaatje. Maggie en Halstead helpen een verdachte van een overval. Asher en Archer gebruiken Meds nieuwe AI-software voor opiatenmisbruik.

 • 12

  We All Know What They Say About Assumptions

  +

  Goodwin, Maggie en dr. Marcel helpen de slachtoffers van een aanrijding, terwijl dr. Halstead de juiste diagnose zoekt voor een patiënt met toevallen. Dr. Asher en dr. Archer botsen met Jack Dayton.

  Wanneer te zien
  woensdag 31 mei om 23.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 3 juni om 21.00
  Op FOX