Chicago Med

woensdag 21.05

NL3 - 12NL3 - 12
Chicago Med

Wanneer te zien

 1. woensdag 22 augustus om 21.05

  Trust Your Gut (Afl.03 - S03)

 2. woensdag 29 augustus om 21.05

  Naughty or Nice (Afl.04 - S03)

 3. woensdag 5 september om 21.05

  Mountains and Molehills (Afl.05 - S03)

Samenvatting

Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van de stad. Kijk mee met de moedige artsen die het bij elkaar houden.

Afleveringen

 • 1

  Speak Your Truth

  +

  De artsen van Chicago Med proberen degene die dr. Charles heeft neergeschoten voor het gerecht te brengen.

 • 2

  Nothing to Fear

  +

  Dr. Manning kiest voor een bijzondere aanpak om een bange zwangere vrouw te helpen die een onderontwikkelde baby heeft. Dr. Charles en dr. Reese blijven het oneens over hun psychiatrische patiënten.

 • 3

  Trust Your Gut

  +

  Financiële perikelen leiden tot spanningen tussen Goodwin en haar mensen. Ondertussen hebben dr. Charles en dr. Reese te maken met een patiënt die gelooft dat er iets in zijn maag leeft.

  Wanneer te zien
  woensdag 22 augustus om 21.05
  Op FOX
 • 4

  Naughty or Nice

  +

  Dr. Charles komt iets verontrustends te weten over de man die hem heeft neergeschoten. Goodwin is nog steeds in gesprek met het bestuur over de kosten die voortvloeien uit de dood van een patiënt.

  Wanneer te zien
  woensdag 29 augustus om 21.05
  Op FOX
 • 5

  Mountains and Molehills

  +

  Natalie en Will proberen een diagnose te stellen bij een meisje dat steeds verder verlamd raakt. Noah krijgt voor het eerst met het overlijden van een patiënt te maken. Hij informeert de familie.

  Wanneer te zien
  woensdag 5 september om 21.05
  Op FOX
 • 6

  Ties That Bind

  +

  Will behandelt een jong stel dat er alles voor over heeft om een kind te krijgen, terwijl Natalie een vrouw moet vertellen dat zij als jong meisje zonder het te weten is gesteriliseerd.

  Wanneer te zien
  woensdag 12 september om 21.05
  Op FOX
 • 7

  Over Troubled Water

  +

  Dr. Charles voelt zich onder druk gezet als dr. Choi en dr. Manning kritiek hebben op zijn behandeling van een pasgeboren kind. Ondertussen helpt Goodwin Bert om Lyla's ziekte te begrijpen.

  Wanneer te zien
  woensdag 19 september om 21.05
  Op FOX
 • 8

  Lemons and Lemonade

  +

  Dr. Choi heeft het lastig met een anorexiapatiënte. Dr. Reese wordt na een schorsing meteen op de proef gesteld door dr. Charles. Dr. Rhodes verzet zich tegen de overplaatsing van een patiënt.

 • 9

  On Shaky Ground

  +

  Dr. Rhodes laat zich overhalen om een riskante operatie uit te voeren op de vermaarde dr. Marvin Jaffrey, de mentor van Dr. Bekker. Dr. Reese en dr. Charles gaan naar de Cook County-gevangenis.

 • 10

  Down by Law

  +

  Dr. Manning stoot haar hoofd als ze het slachtoffer van een schietpartij bijstaat. Dr. Rhodes doet een verrassende ontdekking over de vrouw met wie hij uit is geweest.

 • 11

  Folie à Deux

  +

  Dr. Choi roept de hulp van April in om erachter te komen hoe een buur is neergestoken. Noah stelt een verkeerde diagnose.