Chicago Med

zaterdag 1 juni 21.55

NL3 - 12NL3 - 12
© 2016 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Wanneer te zien

 1. woensdag 29 mei om 20.35

  Play By My Rules (Afl.08 - S04)

 2. zaterdag 1 juni om 21.55

  Play By My Rules (Afl.08 - S04)

 3. woensdag 5 juni om 20.35

  Death Do Us Part (Afl.09 - S04)

Samenvatting

Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van de stad. Kijk mee met de moedige artsen die het bij elkaar houden.

Afleveringen

 • 1

  Be My Better Half

  +

  Goodwin komt in conflict met COO Gwen Garrett als April zich afvraagt of Ethans zus weer aan de drugs is. Charles ziet zijn verleden onder ogen.

 • 2

  When to Let Go

  +

  Na een brand stromen de patiënten bij Chicago Med binnen. Rhodes doet zijn best om het leven van een brandweerman te redden, terwijl de gebroeders Halstead hun eigen strijd voeren.

 • 3

  Heavy is the Head

  +

  Een jongen wordt opgenomen het ziekenhuis. Ethan moet een moeilijke beslissing nemen met een gecompliceerde en gevaarlijke situatie tot gevolg.

 • 4

  Backed Against the Wall

  +

  Dr. Halstead krijgt onverwacht bezoek van de politie. Ethan heeft zijn twijfels over de chronische pijn van een vrouw. Natalie zorgt voor een kankerpatiënt die er alleen voorstaat.

 • 5

  What You Don't Know

  +

  Will moet tegen Natalie liegen. Ethan en April stuiten op compromitterende informatie over Emily's vriend. Ava weet niet wat ze aan moet met een patiënt die niet behandeld wil worden.

 • 6

  Lesser of Two Evils

  +

  Manning en Halstead werken snel om het leven van een mishandelde echtgenote te redden. Choi en April stuiten op de schokkende waarheid achter de cirrose van een patiënt van 14. Rhodes en Lanik botsen.

 • 7

  The Poison Inside Us

  +

  De Spoedeisende Hulp gaat dicht als een er hoogst gevaarlijke chemische stof is vrijgekomen. Het leven van een aantal patiënten en dat van iemand van het ziekenhuis is in gevaar.

 • 8

  Play By My Rules

  +

  Dr. Charles en dr. Choi zijn het oneens over een operatie. Dr. Rhodes zit in de problemen.

  Wanneer te zien
  woensdag 29 mei om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 1 juni om 21.55
  Op FOX
 • 9

  Death Do Us Part

  +

  Will en Natalie bereiden zich voor op de grote dag, maar de nietsvermoedende Will is al snel afgeleid.

  Wanneer te zien
  woensdag 5 juni om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 8 juni om 21.55
  Op FOX
 • 10

  All the Lonely People

  +

  April raakt gewond bij een schietpartij voor het ziekenhuis tot schrik van de SEH. Charles en Elsa hebben een emotionele confrontatie. Bekker heeft weinig zin om naar een huldiging van Rhodes te gaan.

  Wanneer te zien
  woensdag 12 juni om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 15 juni om 21.55
  Op FOX
 • 11

  Who Can You Trust

  +

  Halstead komt in de problemen als hij een zwangere patiënt op eigen houtje behandelt. Choi wordt persoonlijk geraakt als hij een dakloze veteraan helpt. Rhodes en Bekker zitten met een transplantatie.

  Wanneer te zien
  woensdag 19 juni om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 22 juni om 21.55
  Op FOX
 • 12

  The Things We Do

  +

  Halstead moet het leven van Manning redden, die met een helikopter is verongelukt. De spanning tussen Rhodes en Bekker bereikt het kookpunt. Dr. Charles en dr. Choi staan een verslaafde patiënt bij.

 • 13

  Ghosts in the Attic

  +

  Halstead verbergt de diefstal van zijn vuurwapen voor een argwanende Manning. De kou tussen Connor en Bekker is nog steeds niet uit de lucht. Samen moeten ze een hiv-patiënt opereren.

 • 14

  Can't Unring That Bell

  +

  Connor behandelt een slachtoffer met schotwonden die onverwachte banden heeft met Halstead. Maggie voelt zich schuldig over de terugkeer van een voormalige patiënt.

 • 15

  We Hold These Truths

  +

  Natalie en Maggie zien een pick-up inrijden op een markt en moeten improviseren. In het ziekenhuis maakt iedereen zich op voor een toestroom van patiënten. De ex-vrouw van dr. Charles heeft nieuws.

 • 16

  Old Flames, New Sparks

  +

  Halstead behandelt een vrouw die dreigt dood te vriezen. De ex-vrouw van dr. Charles krijgt verontrustend nieuws. Choi behandelt een patiënt met maligne lymfoom. Manning gaat op visite.