Chance

NL3 - 12NL3 - 12

zaterdag 23.45

Chance

00:30

Wanneer te zien

 1. zaterdag 23 maart om 23.45

  The Flitcraft Parable (Afl.03 - S02)

 2. zondag 24 maart om 00.50

  The Coping Mechanism (Afl.04 - S02)

 3. zaterdag 30 maart om 23.45

  The Collected Works of William Shakespeare (Afl.05 - S02)

Samenvatting

Een forensisch neuro-psychiater wordt tegen zijn wil meegezogen in een gewelddadige en gevaarlijke wereld van corrupte agenten en geestesziekten.

Afleveringen

 • 1

  Multiaxial System

  +

  Overdag wijdt Chance zich aan patiënten van de Victims of Violent Crimes Unit; 's avonds pakken D en hij de daders. Hynes chanteert Chance om de van moorden verdachte Ryan Winter te kunnen arresteren.

 • 2

  A Very Special Onion

  +

  Winter wordt patiënt bij de unit met onbedoelde gevolgen. D komt erachter dat Hynes' betrokkenheid bij de zaak Winter persoonlijker is dan deze liet doorschemeren.

 • 3

  The Flitcraft Parable

  +

  D manipuleert Winter in de hoop dat deze zich openstelt voor Chance. Ondertussen ontmoet D een vrouw. Gesteund door D gaat Nicole de confrontatie met een pestkop aan.

  Wanneer te zien
  zaterdag 23 maart om 23.45
  Op FOX
 • 4

  The Coping Mechanism

  +

  Chance en Hynes praten met iemand uit Winters verleden. D en Lorena leren elkaar beter kennen. Chance begint met het afbreken van Winter. Winter krijgt een nieuwe vriend bij de unit.

  Wanneer te zien
  zondag 24 maart om 00.50
  Op FOX
 • 5

  The Collected Works of William Shakespeare

  +

  Nu het pakhuis niet langer veilig is, moet D elders slapen. Winter past zich aan, terwijl Chance en Hynes met tegenslag te maken krijgen in hun zaak tegen hem. Carl heeft financiële problemen.

  Wanneer te zien
  zaterdag 30 maart om 23.45
  Op FOX
 • 6

  Treasures in Jars of Clay

  +

  Chance boekt geen vooruitgang met Winter. Hynes vraagt zijn vriend Frank Lambert om een gunst. D vereffent een oude rekening. Hynes volgt een nieuw spoor in de zaak Winter.

  Wanneer te zien
  zondag 31 maart om 00.45
  Op FOX
 • 7

  Define Normal

  +

  Chance en D zitten met het nieuws over Hynes. Chance beschuldigt Winter van leugens, maar Winter merkt dat hij niet de enige is die liegt. Kirsten volgt een spoor, en winter zet een val.

  Wanneer te zien
  zaterdag 6 april om 23.45
  Op FOX
 • 8

  An Infant, a Brute or a Wild Beast

  +

  Chance leert Lamberts achtergrond kennen. Kirsten vraagt Lambert om hulp. Winter begeeft zich op onbekend terrein. Nicole past zich aan een nieuwe werkelijkheid aan. Chance verdedigt zijn keuzes.

  Wanneer te zien
  zondag 7 april om 00.50
  Op FOX
 • 9

  A Madness of Two

  +

  Lucy schiet Chance te hulp. Chance en D zijn het oneens over de volgende stap. Lambert schiet in de verdediging. D stopt pas als Lorena veilig is. Kirsten maakt een keuze. Chance verandert van koers.

  Wanneer te zien
  zaterdag 13 april om 23.45
  Op FOX
 • 10

  Especially if You Run Away

  +

  Met hulp van Lorena gaan Chance en D terug naar San Francisco om onafgemaakte zaken af te handelen. Frank Lambert heeft een nieuwe beschermeling. Chance pakt een oude rol op een nieuwe manier op

  Wanneer te zien
  zondag 14 april om 00.50
  Op FOX